QUOCIRCA UDNÆVNER KONICA MINOLTA ’LEDER’ I PRINTSIKKERHED

| 11 januar 2022

Seneste rapport beskriver de førende leverandører og fremhæver vigtigheden af printsikkerhed for organisationer i alle størrelser.

I sin seneste rapport ”The Print Security Landscape, 2022’ [1] har brancheanalytiker Quocirca klassificeret Konica Minolta som en ‘leder’ inden for printsikkerhed på grund af sin omfattende produktportefølje og ekspertise: ”Quocirca mener, at ud over deres tilbud inden for traditionel printsikkerhed, så har Konica Minoltas en stor ekspertise på tværs af IT-tjenester, som adskiller dem stærkt fra nogle af deres nøglekonkurrenter, især på SMB-markedet.” Samtidig understreger rapporten vigtigheden af printsikkerhed for de fleste organisationer, idet det bemærkes, at to tredjedele af de adspurgte organisationer er indstillet på at øge deres budgetter på dette område.Quocirca betragter derfor Konica Minolta som førende inden for printsikkerhed blandt en udvalgt gruppe af leverandør ”med en stærk strategisk vision og et omfattende printsikkerhedsprodukt og – servicetilbud”.

 

En ”One Stop Shop”: En standardiseret flåde fra en MPS- udbyder øger printsikkerheden.
Ifølge rapporten har 68 % af organisationerne oplevet datatab på grund af usikker printning inden for de sidste 12 måneder. Disse datatab koster organisationerne et anslået gennemsnit på mere end £632.000 (~758.160 Euro [2] pr. brud. Det er slående, at 73 % af virksomheder, der driver en blandet printerflåde, rapporterede databrud, sammenlignet med kun 58% af virksomheder med en standardiseret printerflåde. Derfor kan det ifølge Quocirca være nyttig at flytte til en administreret flåde med en enkelt leverandør for bedre at kontrollere datasikkerheden. Denne relevans forstærkes yderligere, idet Quocircas undersøgelse viser, at 84 % af virksomhederne der bruger en MPS er meget sikre på deres printsikkerhed sammenlignet med kun 49 % for ikke- MPS- brugere.


 
Ifølge Quocirca, ”demonstrerer dette hvordan MPS kan hjælpe organisationen med at mindske risici og indgyde tillid til deres sikkerhedsposition.” Konica Minolta er i stand til at levere en ”one stop shop» af løsninger til sikker udskrivning. Den digitale arbejdspladsudbyder tilbyder omfattende printtjenester med alt fra rådgivning, implementering og vedligeholdelse af Konica Minolta MFP’er til softwareløsninger, der tilføjer sikkerhed og effektivitet til udskrivning.

 
For eksempel leveres MFP’er af bizhub i-Series med det valgfrie antivirussystem BitDefender. Sikkerhedstest udført af NTT Data har ikke opdaget nogen sårbarhed og bevist Konica Minoltas høje sikkerhed. Den cloud-baserede løsning Shield Guard, som lanceres i februar 2022, tilbyder fjern-MFP-sikkerhedsovervågning og -styring, giver automatiske meddelelser og afhjælpning og giver organisationer mulighed for at kontrollere sikkerhedsstatussen for flere MFP’er hvor som helst. Shield Guard arbejder sammen med med Konica Minoltas bizhub SECURE- portefølje, som tilbyder tre forskellige serviceniveauer til hver enkelte virksomheds beov.

 
Printsikkerhed: Et nøgleemne for it-beslutningstagere i 2022.
Alt i alt understreger den seneste Quocirca-rapport den høje betydning af printsikkerhed for organisationer. Hele 70% af de adspurgte it-beslutningstagere forventer at øge deres udgifter til printsikkerhed i 2022. ”Konica Minolta vil forblive den foretrukne partner for organisationer og implementering og styring af deres sikre printermiljø”, slutter Olaf Lorenz. ”Og med vores optimerende printtjenester aflaster Konica Minolta organisationerne fra at administrerer deres printmiljø og lader dem fokusere på deres kerneforretning.”[1] Quocirca, 2022: The Print Security Landscape, 2022. Securing the remote and hybrid workforce,  https://quocirca.com/quocirca-print-security-landscape-2022/
[2] As per 11 January 2022


 

The Quocirca Print Security Landscape 2022

Download here
Om Konica Minolta Business Solutions Europe
Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH er baseret i Langenhagen, Tyskland, og er et helejet datterselskab af Konica Minolta Inc., Tokyo, Japan. Med sin unikke ekspertise inden for billedbehandling, databehandling og databaseret beslutningstagning skaber Konica Minolta relevante løsninger til sine kunder- små, mellemstore og store virksomheder samt den offentlige sector – og løser problemer, som samfundet star over for.

Som leverandør af digitale løsninger til arbejdspladsen hjælper Konica Minolta sine kunder med at identificere og frigøre de potentielle digitaliseringsmuligheder og nå det næste niveau i den digitale modenhed i deres organisation ved at gentænke arbejdspladsen. Til at understøtte en ’intelligent forbundet arbejdsplads’ tilbyder Konica Minolta cloud-, IT-, administrerede print- og videoløsningstjenester til fjernearbejde, samarbejde, workflow-styring og automatisering og sikkerhed. Virksomhedens succes med at drive transformation bekræftes også af IDC, da ’IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment’ udtalte, at Konica Minolta er ’globalt anerkendt som førende inden for printtransformation’. Konica Minolta har været Microsoft Global Managed Partner 2021.

Konica Minoltas tilbud om Igniting Print Possibilities hjælper printere, konvertere og mærkeejere med at maksimere workflowautomatisering for at øge effektiviteten. Virksomheden levere rådgivning i alle kommunikationsformer samt top-of-the-line produktion, emballage samt etiketprintere. Dens efterbehandlingsenheder skaber printerprodukter, der skiller sig ud og skaber merværdi. Konica Minolta har etableret sig som markedsleder for produktionstryk i mere end et årti i Europa (InfoSource).

For et stigende antal organisationer er succes i dag mere end den snævre definition af finansiel velstand- den omfatter også beskyttelse af miljøet og at have en positiv indvirkning på deres arbejdsstyrke såvel som de samfund, de er indlejret i. Med sit engagement til Sustainable Development Goals (SDG’er), har Konica Minolta lovet konsekvent at forfølge sine mål for bæredygtighed og socialt ansvar.

Virksomheden er gentagne gange blevet anerkendt for sin rige historie af socialt bidrag samt for at arbejde hen imod at nå SDG’erne i hele sin forretnings- og forsyningskæde. Konica Minolta er opført blandt ”2021 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World” og modtog det højeste niveau i EvoVadis Sustainability Ratings.

For sin innovative servicetilgang, der komplementerer deres enheder perfekt, blev Konica Minolta tildelt den prestigefyldte «Buyers Lab Award for Serviceability and Support 2020/2021’ fra Keypoint Intelligence.
Konica Minolta Business Solutions Europe er repræsenteret af datterselskaber og distributører i mere end 80 lande i Europa, Centralasien, Mellemøsten og Afrika. Med cirka 9.000 ansatte (pr. april 2021) tjente Konica Minolta Europe en nettoomsætning på over 1,9 milliarder i regnskabsåret 2020/2021.

For mere information, besøg https://www.konicaminolta.eu/eu-en/news og fælg Konica Minolta på Facebook, YouTube og Instagram.

Begreber og produktnavne kan være varemærker eller registrerede varemærker tilhørende den respektive indhaver og er hermed anerkendt.

 

Kontakt

Kontakt

Melanie Olbrich

Senior Expert Content Strategy & Development, Corporate Communications

melanie.olbrich@konicaminolta.eu

+49 (0)511 7404-5337