Vi byder 2021 velkommen

| 10 december 2020

Vi byder 2021 velkommen

Kære alle, så er det lige om lidt, at vi hopper ind i et nyt og spændende år.


Jeg er overbevist om, at der er mange, der har set frem til et nyt år. For så må Covid-19 da være overstået.

Det tænker jeg desværre ikke, der er nogen af os, der kan love. Det ser dog lovende ud med hensyn til vaccinationer og godkendelsen af disse.
 
Konica Minolta har som så mange andre, også mærket Covid-19s tag i erhvervslivet. Og når medarbejdere arbejder hjemmefra, så bliver vi ramt på vores kerneforretning, nemlig kopi og print.
 
Det har til gengæld åbnet op for vores IT Service-forretning, hvor vi tilbyder digitale løsninger, der gør det nemmere at arbejde hjemmefra, gode stabile wifi-løsninger og MOBOTIX-kameraløsninger, der hjælper med at håndhæve maskepåbuddet etc.
 
Internt i Konica Minolta arbejder vi på at etablere en 'self-service'-platform til alle vores kunder. Når den er klar, vil I selv kunne hente jeres fakturaer, bestille toner, indberette tælleropgørelser og meget mere. Det ser vi frem til at præsentere jer for i løbet af 2021.
  
Til sidst vil jeg sige jer alle en stor tak for samhandlen i 2020, og ikke mindst tak for, at I stod os bi, da vi tilbage i november 2019 implementerede nyt ERP-system. Det har givet visse udfordringer, det er jeg helt klar over, men vi er nu på den anden side af 1-årsdagen, og jeg kan konkludere, at det går væsentligt bedre nu.
 
Bliver 2021 året, hvor vi igen kan rejse, kramme og hilse ordentligt på hinanden? Det kan kun tiden vise. Men jeg ved godt, hvad jeg håber på.
 
Jeg vil ønske jer alle en rigtig glædelig jul, og et lykkebringende nytår.
 
Country Manager
Dorthe Nielsson

Dorthe Nielsson
quotation marks

Vi har gang i en masse spændende projekter, som gør det nemmere for dig at være kunde hos os. Dem introducerer vi i 2021, og vi glæder os.

Dorthe Nielsson

Country Manager