Bedre performance blev nøglen til et godt samarbejde

XL byg logo

Bedre performance blev nøglen til et godt samarbejde

Bedre performance blev nøglen til et godt samarbejde

Det var til et ’speed dating’-arrangement for erhvervsledere, at IT-chef Steen Villsen fra XL-BYGs kædekontor i Brabrand tilfældigt faldt i snak med salgsdirektør Niels Foged fra Konica Minolta. Efter en gensidig præsentation afbrød Steen Villsen salgstalen fra Niels Foged med et konkret forslag.


”Løs performanceproblemerne på vores VMware-installation først. Så kan vi tale videre bagefter.” 


Som sagt, så gjort. Opgaven blev løst, og samarbejdet blev en realitet.

Kenneth Yde XL-BYG
quotation marks

Vi har haft lidt ventetid, men det skyldtes udelukkende en flaskehals hos Cisco, som skulle holde trit med den globale efterspørgsel på HyperFlex. Ellers har det været et perfekt samarbejde, hvor vi har fået god og kompetent assistance til både backup- og datacenterdelen. Og efter implementeringen oplever vi også en enklere hverdag med én leverandør og en hyperkonvergeret løsning, hvor der kun er én ansvarlig leverandør at kontakte.

Kenneth Yde

Systemadministrator XL-BYG

XL-BYG fik opdateret deres IT-infrastruktur

XL-BYG fik opdateret deres IT-infrastruktur

XL BYG har fået en hurtigere værktøjskasse

Efter få dage kunne Niels Foged og hans folk vende tilbage til Steen Villsen hos XL-BYG med et løsningsforslag, der fordoblede performance på VMware-installationen, og det var nok til at overbevise IT-chefen om, at Konica Minolta var kommet langt inden for IT-løsninger.


Udfordret på både performance og backup

Ud over de akutte VMware-performanceproblemer var XL-BYG udfordret på to fronter: Deres IT-system var udtjent og stod foran udskiftning, og deres backupløsning heller ikke optimal.


Efter at have talt med Konica Minolta blev XL-BYG solgt på ideen om at vælge Cisco HyperFlex og gå all-in på en hyperkonvergeret løsning, hvor både performance lød fantastisk og prisen var attraktiv.


Det var en ønskeopgave for Konica Minolta at overtage hostingen af XL-BYGs backup og at stå for bestykningen af det nye datacenter. Opgaven blev udført i to trin. Først valgte XL-BYG at flytte deres backupløsning til KMsky. Dernæst blev hele deres datacenter opdateret til Cisco HyperFlex. XL-BYGs backbone blev ved samme lejlighed opgraderet til 40 Gbit, ligesom de som tidligere nævnt gik fra traditionelle diske til SSD-diske.


Første trin: Backup flyttes til KMsky
Allerede før implementering af HyperFlex’en blev XL-BYGs Veeam-backupløsning flyttet til Konica Minoltas eget danske datacenter, KMsky.

Efter flytningen har XL-BYGs backup kørt problemfrit, og løsningen er sat op, så der ud over fuld backup hver nat også bliver taget snapshots tre gange om dagen. Det mindsker sårbarheden over for angreb udefra og gør recovery-tiden kortere. 


Andet trin: Hyperkonvergeret datacenter
Hos XL-BYG var målet med det nye IT-system at skaffe markant bedre performance, at fremtidssikre løsningen og at få det hele samlet under ét i stedet for at have flere former for hardware og flere leverandører, der kunne pege på hinanden ved problemer.


Den nye, hyperkonvergerede løsning og overgangen til SSD-diske har reduceret svartiderne markant, og for eksempel oplever virksomhedens in-house grafikere nu ingen ventetid, når de henter filer frem, hvor de tidligere skulle sidde og trille tommelfingre, før de kunne arbejde videre.


God løsning og perfekt samarbejde


Kontakt os

Kontakt os

Vil du høre mere om løsningen?

Udfyld formularen nedenfor, og vi kontakter dig hurtigst muligt.