Intelligent informationsstyring og procesautomatisering

Øg effektiviteten og produktiviteten ved at tage kontrol over dine data og procesautomatisering

Kontakt os
 

Vi hjælper dig med at administrere din data, automatisere forretningsprocesser og visualisere forretningsdata 


Du får en sikker digital arbejdsplads og forbinder medarbejdere og digitale værktøjer for at sikre din konkurrenceevne og produktivitet.

Data spiller en vigtig rolle i forretningslivet. Virksomheder behandler enorme mængder af data i flere formater. Det er vigtigt, at du nemt kan administrere data, og at de er tilgængelige, for at du kan holde din forretning kørende og udføre dine daglige opgaver. Desuden ved vi alle, hvor meget tid vi bruger på at administrere data i forretningsprocesser. Der er mange muligheder for at administrere dette på den mest optimale måde for din forretning. Muliggør din digitale måde at drive forretning på med nye l
øsninger og vores eksperters viden og kompetencer.
 
  

LÆS MERE OM, HVAD INFORMATIONSSTYRING, FORRETNINGSPROCESSER, PROCESAUTOMATISERING, DATAVISUALISERING OG SAMARBEJDE KAN GØRE FOR DIN FORRETNING OG DINE MEDARBEJDERE


   

FÅ FULDT UDBYTTE AF FORDELENE VED INFORMATIONSSTYRING, AUTOMATISEREDE FORRETNINGSPROCESSER OG VIDENSTYRINGEffektivitet gennem automatisering

Automatiserede informationsworkflows, forretningsprocesser og programmer strømliner manuelle opgaver og processer, sparer tid og omkostninger og forøger dit investeringsafkast. 


Nem og sikker adgang til information


Medarbejderne har sikker adgang til den information, de har brug for, uanset hvor de arbejder. Du kan nemt administrere tilladelser, og hvem der har adgang til hvilke informationer.  


Fuld kontrol over dine data


Når du flytter fra ustrukturerede data til strukturerede data, kan du administrere hele informationslivscyklussen. På denne måde er din information tilgængelig og håndterbar, lige som du ønsker det. 

Støtte til compliance


Revisionssikker dokumentation af dine processer hjælper dig med at overholde bestemmelser om databeskyttelse som f.eks. GDPR.

Mere profitabel forretning

Bedre målbarhed af og forudsigelighed ved forretningsaktiviteter hjælper dig med at træffe bedre beslutninger baseret på reelle data. 

DIN FORRETNING KOMMER FØRST – VI LEVERER VIDEN, AUTOMATISERING OG AI

Vi taler med dig for at forstå din forretning. Vi kan hjælpe dig med alt fra rådgivning og uddannelse til teknisk implementering og projektstyring. Vi afholder en workshop sammen med dig, hvor vi deler viden og best practices og hjælp, så du kan bruge værktøjerne og funktionerne bedst muligt for forretningen.

I fremtiden vil alle forretninger producere enorme mængder data, og dem, der kan udnytte dem mest effektivt, vil være dem, der skiller sig ud. Vi kan gennem forretningsindsigt hjælpe dig med at nå dine forretningsmål og skabe et produktivt digitalt arbejdsmiljø.

Vi er en udpeget Microsoft Solutions Partner, der opfylder alle seks Microsoft-løsningsområder og er også officiel partner for M-Files og WorkPoint.

Intelligent informationsstyring – Administrer dine forretningsdata effektivt

Med intelligent informationsstyring kan du tage kontrol over din data og sikre, at din virksomhed har al nødvendig information til at drive forretning. Vi muliggør komplet administration af informationslivscyklussen og administrerer forretningsdata på en sikker måde.

Intelligent informationsstyring er værdifuld for din forretning:

  • Sørg for overholdese af regler og politikker: Vi hjælper dig med at administrere dine dokumenter fra oprettelse til bortskaffelse og sørger for, at du overholder eksterne såvel som interne regler og politikker.
  • Få nem adgang: Administrer adgangsrettigheder og versionering af dokumenter, og sørg for, at bestemte medarbejdere har adgang til information for at understøtte organisatoriske mål og forpligtelser.
  • Metadata sikrer udnyttelsen af data: Metadata gør det muligt at bruge den værdifulde information i dokumenter til klassificering og forretningsanalyse.
  • Spar tid og penge: Du får indsigt i data ved hjælp af AI, og det forenkler informationsstyringen for dig.

Automatiserede forretningsprocesser og programmer – forøg produktiviteten

Vi hjælper dig med at komme i mål med din procesautomatisering og oprette forretningsprogrammer. Teknologier muliggør digitalisering og automatisering af processer. Du kan bruge programmer, Robotic Process Automation (RPA), kunstig intelligens (AI) og maskinlæring (ML) til at automatisere gentagne opgaver. Du reducerer fejl og sparer tid ved at automatisere processer. 

Vi leverer programmer, der understøtter din forretning, f.eks.:

  • Kontraktstyring
  • Godkendelse af politik
  • Onboarding af HR
  • Dokumentation af sundhed, sikkerhed og miljø (HSE)
  • Ferieanmodning
  • Styring af projektdokumentation
Vi kan også oprette web- og mobilprogrammer baseret på dine specifikke behov ved hjælp af dine datakilder. Integration af API (programmeringsgrænseflader til applikationer) giver os mulighed for at udnytte data fra flere datakilder og bruge dem i forretningsprocesser.

Business intelligence – Visualiser og få indsigt i dine data

Omdan data til viden og få bedre indsigt i din forretning med data og forretningsanalyse. Business intelligence-software bruges til at indsamle, behandle, analysere, rapportere og visualisere data til forretningsbrug og omdanne dem til et forståeligt og målbart format gennem rapportering med business intelligence.

Videnstyring kan også implementeres gennem programudviklingsprojekter, der understøtter forretningsprocesser, f.eks. Microsoft SharePoint, M-Files eller Power Apps. De har den fordel, at de strømliner forretningsprocesser, samtidig med at de udnytter dem som en kilde til forretningsanalyser, hvilket giver indsigt, der understøtter vigtige forretningsbeslutninger. Du kan bruge den viden, som dette giver, til prognoser, ressourcetildeling og procesforbedring.

Samarbejde og kommunikation – Få et praktisk intranet og samarbejde

Samarbejde og informationsdeling foregår løbende, og effektiviteten bliver mere og mere relevant for forretningslivet. Intranet og samarbejde forenes af sikker tilgængelighed af information, delbarhed, samarbejde og smidige processer. 

Vi har en cloud-baseret digital samarbejdsplatform, Workplace One, der tager sig af alt for dig. Det er et intranet, et samarbejdsområde, en IT-platform med backups, der kombinerer alle disse behov for informationsstyring og forretningsprocesser.

Bliv fortrolig med Workplace One – Microsoft 365-administrationsservice

Kontakt vores eksperter

Og få en snak om, hvordan vi kan støtte din virksomhed med intelligent informationsstyring og forretningsprocesser.