Moderne genbrug af forbrugsartikler, der fungerer for både dig og jorden

Genbrugs- og returneringsprogrammer for Konica Minolta-forbrugsvarer i Europa


Clean Planet-programmet er vores service til indsamling og genbrug i høj kvalitet af forbrugsvarer til bizhub-, AccurioPrint- og AccurioPress-serierne.

 


 

Clean Planet-programmet afspejler Konica Minoltas uforbeholdne engagement i bæredygtighed, FN's mål for bæredygtig udvikling og bevidstheden om behovet for at bevare jordens naturressourcer – og samtidig gøre det muligt for dig at overholde et stramt budget. Dette bæredygtighedsprogram er udviklet til at sikre, at Konica Minolta-forbrugsvarer, såsom tonerpatroner og flasker, fotoledertromler og andre dele, bortskaffes ved hjælp af miljøvenlige processer.

 

Dette førsteklasses genbrugsprogram tilbyder en enkel, pålidelig metode til at beskytte jordens naturressourcer og reducere affald på en måde, der understøtter både dig og dine kunder, når du bestræber dig på at nå dine mål for bæredygtighed. Det betyder, at du ved – i stedet for at håbe eller spekulere på – at du efterlader en ren planet til fremtidige generationer, også mens vi hjælper dig med at opnå maksimal effektivitet.

Genbrug i høj klasse

Genbrug i høj klasse
Recycling_Program_Icon

 

Konica Minoltas Clean Planet-program omfatter de nyeste teknologier til at sikre, at du og din virksomhed får glæde af fordelene ved avanceret genbrug. Genbrugsprogrammet har til formål at sikre ambitiøse bidrag til en renere planet for kommende generationer og markant reducere den globale opvarmning ved at genindvinde den størst mulige mængde sekundære råmaterialer fra Konica Minolta tonere og andre forbrugsartikler.

 

I vores genbrugsprogram genindvindes 100 % af dine brugte forbrugsvarer gennem yderst avancerede processer i det, der allerede er en videnskab i hastig udvikling. Processen er ikke afhængig af forbrænding, som også bidrager til den globale opvarmning. I stedet konverterer den genstande såsom Konica Minolta-tonerflasker til sekundære råmaterialer med henblik på genbrug. Den meget lille del af materialet, der ikke kan genbruges, vil blive brugt i processer til genindvinding af energi.

Pålidelig proces

Pålidelig proces
Bæredygtighed

 

I dette program printer du som sædvanligt med Konica Minoltas avancerede tonere og forbrugsartikler – så lad os sørge for pålidelig genbrug af alle produkter. Sådan er Clean Planet-genbrugsprogrammet designet til at fungere for både dig og planeten ved at bekæmpe den globale opvarmning og fortsat opfylde dine printbehov:
 

 1. Bestil indsamlingsbokse fra Konica Minolta Service Desk ved hjælp af formularen nederst på siden.
  Mindste antal er 3 kasser - en servicekontrakt med Konica Minolta er påkrævet.
 2. Indsamlingsboksene leveres til den angivne adresse.
 3. Når kasserne er fulde, skal du registrere dig på webportalen Clean Planet Program: cleanplanetprogram.konicaminolta.eu
 4. Bestil og planlæg afhentning af de fyldte kasser via webportalen.
 5. Afhentning på valgfri dag & genbrug.

Et enkelt og praktisk genbrugsprogram

Et enkelt og praktisk genbrugsprogram
Komfortabelt

 

Én portal – styr alt med blot nogle få klik med musen.

 

Med vores Clean Planet-programportal bliver genbrugsprocessen enkel og pålidelig. Ved hjælp af din virksomheds brugerprofil giver dette bæredygtighedsprogram dig mulighed for at gemme dine adresseoplysninger til fremtidige ordrer, følge op på ordrer ved hjælp af en sporingsfunktion og få vist rapporter over din ordrehistorik. Du kan også bestille det ønskede antal kasser, der skal leveres direkte til din adresse, og derefter planlægge, at kasserne, når de er fulde, skal afhentes på en dag efter eget valg. Programmet er specielt udviklet til at bekæmpe global opvarmning på en måde, der er både økonomisk og bæredygtig!

 

Vores genbrugsservice for forbrugsvarer er tilgængelig til alle forbrugsstoffer, der findes i systemer til kontor- og produktionsprint, herunder bizhub-, AccurioPrint- og AccurioPress-serierne af kopimaskiner og printere.

Vi sørger for genbrug i høj klasse af dine forbrugsvarer

Vil du handle ansvarligt, opfylde virksomhedens miljømål og yde et effektivt bidrag til at beskytte naturressourcerne? Så kan du drage fordel af Konica Minoltas Clean Planet-program:

Download brochure
Thumbnail of the clean planet program brochure

Moderne genbrug af forbrugsartikler, der fungerer for både dig og jorden

Moderne genbrug af forbrugsartikler, der fungerer for både dig og jorden

  • Et meget værdifuldt bidrag til miljøbeskyttelse
  • Reduktion af affald, beskyttelse af naturressourcer
  • Avanceret genbrug af højeste kvalitet garanteret
  • Opfyldelse af dine compliance- og CSR-mål
  • Ansvarlig handling – ud over lovens krav
  • Styrkelse af dit omdømme som ansvarlig virksomhed
  • Meget enkelt og praktisk – med den mindst mulige indsats

Placer din ordre for Clean Planet genbrugskasser her!

Minimum bestilling er på (3) kasser