Konica Minolta MarketPlace

Udforsk Konica Minolta MarketPlace

Konica Minolta MarketPlace

Appbutikken er lige ved hånden, og her får du funktioner, der forandrer den måde, du håndterer dokumentstyring på. Løsningerne og de forskellige apps kan løse almindelige problemer på kontoret, men også de knap så almindelige problemer.


Generes du af upraktiske filoverførsler? Hvis ja, så overvej at installere en app, der forbinder din MFP til en populær cloudløsning som Dropbox, Google Drev, OneDrive eller Microsoft SharePoint. Forstår du ikke, hvad et udenlandsk dokument handler om? Få det oversat til dit modersmål på få sekunder. Konica Minolta MarketPlace giver dig også mulighed for at planlægge markedsføringskampagner, ændre tekst til tale, distribuere meddelelser på alle dine MFP-enheder og konvertere filer til PDF, Word, Excel og mange andre formater.


Du behøver ikke en ekstra og kostbar infrastruktur, langvarige licenskontrakter eller tidskrævende personaleoplæring. Konica Minolta Marketplace tilbyder apps, der er fleksible, omkostningseffektive og brugervenlige. De strømliner dine daglige opgaver, sparer medarbejderne tid og giver dig mulighed for at nyde fordelene ved den banebrydende teknologi fuldt ud.

Konica Minolta MarketPlace

Konica Minolta MarketPlace

Spilder din virksomhed sit potentiale?


Uanset om du ejer en lille virksomhed eller er direktør for en international virksomhed, er du udmærket klar over, at der er nogle opgaver, der, selvom de er ubehagelige og utroligt kedelige, simpelthen ikke kan undgås for at få dagligdagen på kontoret til at fungere effektivt. Hvis opgaverne ikke laves, kan det medføre unødige forsinkelser, virke forstyrrende og sænke motivationen. Alt sammen noget, der påvirker virksomheden og arbejdsgangene. Det hele er spild af tid for medarbejderne – og spild af dine penge.


Heldigvis er der nu dedikerede og smarte løsninger, der kan komme dig til undsætning. Konica Minolta MarketPlace vil fuldstændigt ændre den måde, dine medarbejdere udfører mindre kontoropgaver på. Ligesom smartphones kan forvandles til nye specialiserede enheder ved blot at installere et par mobilapps, har en multifunktionsprinter (MFP) potentialet til at forvandle sig markant. Din MFP kan langt mere end blot printe og kopiere – den kan også give dine medarbejdere værdifuld støtte og automatisere en lang række små kontoropgaver. Med Konica Minolta MarketPlace kan medarbejderne endeligt udnytte deres potentiale fuldt ud og fokusere på helheden.

Konica Minolta MarketPlace

Få de nyeste og smarteste funktioner til din MFP og gør livet nemmere på kontoret. Bare gå til til Konica Minoltas MarketPlace og udforsk alle de mange muligheder. Det er hurtigt og nemt, og du betaler kun for det, du bruger.

Kontakt os

Kontakt os