Europæisk partnerprogram

Styrk dine kompetencer og din faglighed i samarbejde med Konica Minolta, en global virksomhed!

 

Værdien af vores partnere

Det er vigtigt for os, at vores partnere bevarer deres egen virksomhedsidentitet. Alle virksomheder er forskellige og har deres helt egne succesfaktorer, der er unikke for dem. Uanset om en partner har særlig ekspertise inden for et bestemt område, eller om vedkommendes styrke findes i viden- og produktkendskab, hilser vi hos Konica Minolta mangfoldighed velkommen og anerkender, at det at være anderledes er en styrke for enhver virksomhed.
 

De centrale værdier i vores partnerprogram er:
 

  • Gennemsigtighed
  • Gensidigt partnerskab
  • Færdigheder og teknologisk ekspertise
  • Loyalitet og engagement
  • Salgsperformance


Vores Konica Minolta-partnerprogram er enkelt, retfærdigt og gennemsigtigt. Partnerne afgør niveauet for vores fælles partnerskab og fordelene derved, når de forpligter sig til en række krav på hvert niveau. En række kriterier, og ikke blot et enkelt, danner grundlag for partnerstatussen. Det giver partnerne mulighed for at udnytte deres kompetencer som virksomhed, frem for at forme deres virksomhed efter os.

 

Forretningsværdier

Konica Minolta er et globalt brand, og som virksomhed står vi for:
 

  • Teknisk ekspertise
  • Stærke innovationer
  • Ambitiøs bæredygtighed
 

Det er disse værdier, vi lever og ånder for, og som vi også gerne gør gældende i samarbejdet med partnere, da de faktisk har inspireret os til at etablere vores partnerprogram.
 

Vi ønsker at støtte din virksomheds vækst og udvikle et bæredygtigt partnerskab med realistiske mål og rentable fordele, f.eks. bonusudbetalinger, når målene nås. Det eneste, du skal gøre, er at opfylde en række krav, som er tydeligt beskrevet i programmet.
 

Du kan deltage i kompetencegivende projekter, der hjælper dig med at forbedre din viden og knowhow.

 

Partnerskabsniveauer

Vi er interesseret i vores partnere og deres forretning. I stedet for at fastsætte partnerskabsniveauet alene på grundlag af omsætningen med os har vi defineret en række kriterier, der kan forbedre partnerstatussen. Vi tilpasser os med andre ord partnernes forretningsmodel, frem for at de skal forme sig efter vores.
 

Jo flere kriterier en partner opfylder, jo højere partnerskabsniveau, og jo flere fordele får partneren.
 

Konica Minoltas partnerprogram er et win/win-forhold. Vi ønsker at støtte partnerens udvikling, så vi kan udvikle os sammen. 

Fordele

Da vi etablerede partnerprogrammet, sørgede vi for at tilbyde vores partnere en række fordele ved at deltage i partnerprogrammet.
 

Klare og præcise resultater og fordele
 

Fælles mål gensidigt aftalt i begyndelsen af hvert år ved hjælp af en fælles forretningsplan, der støtter partneres udvikling.
 

Maksimering af virksomhedens synlighed ved inddragelse i Konica Minoltas “Find forhandler”-funktion på vores websites. Det betyder, at kunder, der leder efter Konica Minoltas produkter på websitet, sendes videre til din virksomhed.
 

Udvikling af kompetencer og viden: Vores partnere kan bruge Konica Minoltas oplæringskurser, som, afhængigt af partnerskabsniveauet, kan være gratis.
 

Certificering af dokumenterede kompetencer og viden inden for salg af avancerede produkter og løsninger fra Konica Minolta.

 

Certificeringer

Mange af vores produkter og løsninger kræver særlig ekspertise og viden og derfor en øget indsats fra vores partnere.
 

For at give kunderne tryghed, når det kommer til dette, tilbyder vi en række certificeringer til de partnere, der har opnået specialiseret viden inden for et bestemt område eller produktsortiment. Når partnerne har gennemgået supplerende oplæring og opfylder visse betingelser, der bekræfter deres ekspertise, får de mulighed for at reklamere for deres certificering via deres partnerskabsniveau.
 

Udpegede kontaktpersoner i hver virksomhed gennemfører en række kurser for at få al den viden og ekspertise, der kræves for at blive en certificeret ekspert. Konica Minoltas partnere, der deltager i vores produktcertificeringsproces, er berettigede til en lang række fordele, bl.a. efteruddannelse og specialiseret support.
 

Besøg dit lokale website for at få flere oplysninger om, hvilke certificeringer der findes i dit område.

 

Få brochuren om vores partnerprogram nu, så du har alle oplysninger lige ved hånden.

Brochure om partnerprogram