Dokumenthåndtering med Autostore

Dokumenthåndtering med Autostore


Kender du følelsen af at stå foran din multifunktionsprinter (MFP) og gerne ville dele et dokument med dine nærmeste kolleger? - Dette kan nu ske direkte fra MFP'en med softwaren Autostore. Du kan endda gøre det i et filformat, der kan anvendes af standardprogrammer, som ligger på de fleste computere. Det drejer sig om Word, Excel eller PDF. Autostore gør det nemt og fleksibelt og findes i tre konfigurationer. Alt hvad det kræver er et tryk på displayet på MFP'en. Og så har du distribueret din fil til dine modtagere. Alt er integreret og nemt tilgængeligt.
Dokumenthåndtering med Autostore

Dokumenthåndtering med Autostore

Dokumenthåndtering med Autostore


Autostore giver dig nye funktioner i forbindelse med scannede dokumenter, så du sparer tid og reducerer den manuelle håndtering af dokumenter. Autostore er idéel til arbejdsgrupper og afdelinger, der har behov for at "fange" og arkivere data. Du kan sende, dele og håndtere data ved anvendelse af din foretrukne office-pakke.


Scan med konvertering

Hvis du modtager eksterne dokumenter, som du har behov for at håndtere digitalt, kan du bruge funktionen "scan med konvertering". med denne funktion sørger Autostore for at konvertere dokumenterne til enten Word, Excel eller PDF/A.


Scan til valgfri mappe

Dokumenter scannes til en filstruktur, du selv kan vedligeholde direkte fra MFP-panelet. Dermed opnår du en digital backup af dine fysiske dokumenter.


Scan til e-mail

Dokumenter kan scannes til en e-mail med mulighed for at angive emne og indhold samt vælge e-mail-modtager fra en liste direkte på MFP-panelet.


Fordele med Autostore

  • Strømliner dine arbejdsgange og øger din effektivitet
  • Reducerer tid, fejl og manuel dokumenthåndtering
  • Sikker opbevaring af dokumenter, der nemt kan findes igen

Kontakt os

Kontakt os