dokoniFIND - Rethink datasøgning


Få mere ud af dine søgninger - brug dine data


At finde dokumenter, filer og information har længe været en virksomhedsudfordring - en der kun bliver sværere, efterhånden som informationsmængderne udvides eksponentielt, og vi står over for stigende mængder af ustrukturerede data, efterhånden som organisationer bevæger sig mod mere digitale måder at arbejde på.
 
Vores virksomhedssøgningsløsning, dokoniFIND, hjælper dig med at få kontrol over dine strukturerede og ustrukturerede data og bruge dem fuldt ud.
 
Lige så intuitiv at bruge som enhver velkendt websøgemaskine, gør dokoniFIND dig i stand til at søge i alle dine tilsluttede lagre via et enkelt adgangspunkt og hente dokumenter og filer i hundredvis af formater. På denne måde hjælper det dig med at transformere distribuerede, fragmenterede og svære at administrere data til en vidensbase, der leverer indsigt og information til støtte for beslutningstagning og handling. Det er også med til at mindske risikoen for, at organisationsviden går tabt, når medarbejderne går.


Hvad koster det at søge efter information?

Hvor meget søger du om dagen?

Minutter

Antal medarbejdere

Medarbejderinkomst pr. time

Hvor meget søger du om dagen?

Minutter pr. dag 200

Timer pr. uge 16.67

Søgninger koster dig om året

Pris pr. år €21.000

Giver beregningen stof til eftertanke?

Book en demo og se, hvordan løsningen fungerer i praksis

Basis: 252 arbejdsdage pr. år

Vores beregner er en guide og er derfor ikke en bindende beregning. Kontakt os, hvis du ønsker en individuel analyse.

Giv dine medarbejdere mulighed for at opdage viden
 


Den nye version af dokoniFIND markerer en ny milepæl inden for funktionalitet. Den kombinerer etablerede virksomhedssøgningsfunktioner med smarte værktøjer, der lader enkeltpersoner gennemgå fundne dokumenter og arbejde på dem - ved at tilføje annoteringer og noter, organisere dem efter kategori eller tilføje dokumenter kronologisk til en tidslinje, eksportere dem til forskellige formater og mere.
Disse muligheder forvandler dokoniFIND fra et simpelt søgeværktøj til en Insight Engine, der giver organisationer videnopdagelse.

Enterprise Search: dokoniFIND giver øjeblikkelig adgang til alle relevante data fra en enkelt søgegrænseflade — selv når data er 'skjult' i e-mail-vedhæftede filer, scannede filer; eller holdt i CRM-registreringer og cloud-apps - uden at skulle skifte fra en applikation til en anden. Dens OCR-teknologi gør dokumentindhold fuldt søgbart, hvilket muliggør dyb søgning, der rækker ud over filnavne og metadata.

Dokumenthåndtering: Når en bruger har kørt en søgning, kan de gennemgå de hentede dokumenter ved hjælp af forhåndsvisningsfunktionen i deres foretrukne skærm; og kør endda en separat søgning i dokumenteksempelvinduet. En række værktøjer giver brugerne mulighed for at gennemgå de forhåndsviste dokumenter og arbejde på dem ved at:
 

 • Tilføjelse af anmærkninger og noter - for eksempel for at fremhæve vigtige sætninger, afsnit eller billeder til fremtidig reference
 • Brug af tags til at spare tid ved at organisere og kategorisere dokumenter for hurtig og nem genfinding og øjeblikkelig adgang til data fra tidligere dokumentgennemgange
 • Tilføjelse af fundne dokumenter til en kronologisk tidslinje kronologier. Denne tidslinjefunktion giver brugerne mulighed for at omorganisere søgeresultater kronologisk baseret på datoen og klokkeslættet for begivenheder, der er beskrevet i dokumenterne, snarere end efter datoen og klokkeslættet for dokumentets oprettelse.

Knowledge Management: Ved hjælp af dokoniFIND kan korrekturlæsere kurere den viden, der opbevares i dokumenter og filer, så efterfølgende søgninger viser nøgleindsigt hurtigere. Hvis en dokumentsamling skal triageres eller reduceres, gør dokoniFIND det nemt for korrekturlæsere at markere, hvilke dokumenter og data der er relevante for en bestemt use case, og hvilke der ikke er. Dette, kombineret med evnen til at organisere dokumenter kronologisk (beskrevet ovenfor), gør det muligt for brugere at opnå en meget mere kraftfuld forståelse ud fra deres information.

Nem, effektiv søgning og navigation. dokoniFIND leverer søgeforfinere, så brugere nemt kan hente og navigere i relevante data. Det brede udvalg af raffinører omfatter filtyper, udvidelser, placering og så videre. Den seneste dokoniFIND går den ekstra mil med avanceret NLP (natural language processing) udvinding. Så alle egennavne, lokationer og organisationsnavne uddrages fra teksten i alle dokumenter og gøres tilgængelige som søgeforfinere.
 
GDPR og rapporteringsmodul: Dette tilføjelsesmodul gør det muligt for dokoniFIND Insight at understøtte GDPR-overholdelse ved at oprette rapporter baseret på alle indekserede data. Dette er især nyttigt, når du skal finde og dokumentere filer og data, der indeholder personligt identificerbare oplysninger (PII). Databeskyttelsesansvarlige kan derefter indsamle dataene og oprette rapporter, der viser alle dokumenter, hvor PII er blevet afsløret.

Simpelt IT

 • Ikke-forstyrrende implementering. Efterlad data, hvor de er. Ingen rodet konvertering, integration, migrering eller brugerdefineret kodning påkrævet. dokoniFIND kan finde og hente filer i hundredvis af formater i tilsluttede arkiver, hvor end de er, i realtid.
 • Indeksering i realtid. dokoniFIND holder dit indeks opdateret i realtid.
 • Nem skalerbarhed. Start i det små, og skaler hurtigt til enhver mængde filer og data og et vilkårligt antal brugere uden tilpasset udvikling eller integrationstid.
 • Integreret sikkerhed. Applikationen overholder den sikkerhedsordning, du allerede har på plads, og sikrer, at brugere kun kan få adgang til det indhold, de har tilladelse til at se. dokoniFIND kommer fuldt integreret med Active Directory eller Azure AD-understøttelse. Så hvis en brugers sikkerhedsrettigheder ændres, opdateres dokoniFIND automatisk.
 • HTTPS som standard. Giver dig kontrol over bruger-id'er og muliggør mere sikker godkendelse..
 • Altid opdateret. Du drager fordel af løbende udgivelser og automatiske opgraderinger, så du altid vil bruge den nyeste version af dokoniFIND, og ​​eventuelle nødvendige sikkerhedsrettelser vil blive anvendt omgående.

dokoniFIND - Rethink datasøgning

dokoniFIND - Rethink datasøgning

Søg med dokoniFIND
 

 1. Søg efter ekspertise. Søg nemt gennem CV'er, følgebreve og enhver korrespondance med HR- eller ansættelseskandidater.
 2. Søg efter leveringskvitteringer. Søg nemt efter leveringskvitteringer, mens Kreditor verificerer fakturaer til betaling.
 3. Søg tidligere RFP-svar. Hvis du skal byde på arbejde eller svare på en RFP, kan du hurtigt finde svarene i tidligere forslag.
 4. Søg i billedfiler. Fotografier, skærmbilleder, tegninger og andre billedfiler (f.eks. CAD, PDF'er), der indeholder tekst, er let søgbare.
 5. Søg efter personlige eller følsomme data. Ved hjælp af dokoniFIND's persondataudtrækkere skal du straks identificere, om der er nogen personlige data, der findes i et datasæt. Dette inkluderer kørekort, kreditkortnumre, pasnumre osv. *Valgfrit, dette kræver en tilpasset installation af vores professionelle tjenester.
 6. Søg efter bedste praksis og skabeloner. Filer markeret som eksempler på bedste praksis eller standardformularskabeloner kan nemt identificeres ved hjælp af dokoniFINDs tagging-funktionalitet.
 7. Find og gennemgå retssager eller due diligence dokumenter.
 8. Søg i e-mail-vedhæftede filer. Find nemt information, der aldrig blev downloadet og arkiveret. Masser af information findes i medarbejdernes e-mail-indbakker.​​​​​​​
Identificer hurtigt alle dokumenter og korrespondance, der er relevante for en kundeklage eller juridisk forespørgsel.

dokoniFIND: Få alt din data fra et udganspunkt

dokoniFIND hjælper brugere med at få adgang til de oplysninger, de har brug for, uafhængigt af formatet eller arkivet, som dataen befinder sig i. Ved at arbejde fra et enkelt adgangspunkt på tværs af alle applikationer finder dokoniFIND indhold fra forskellige datasiloer og fanger det på en sikker fælles møde, der øjeblikkeligt viser alle resultater, som en bruger er autoriseret til at få adgang til. Du skal bare vide, hvad du søger efter, og ikke hvor du skal søge efter det.

Læs mere i dokoniFIND-brochuren

dokoniFIND er udviklet til virksomheder og hjælper brugerne med at finde den information, de har brug for - uanset dets filformat eller placering. Download brochuren for at lære mere om funktionerne og fordelene ved softwaren og de tekniske krav.

Download

Vil du høre mere?

Så udfyld formularen og vi kotnakter dig hurtigst muligt.