AccurioPro Flux Essential

DEN ENESTE MAKE-READY-SOFTWARE, DU HAR BRUG FOR


Opgaver, som udføres manuelt, og som skal indstilles på ny hver gang, er typisk meget tidskrævende. Med AccurioPro Flux Essential får du intelligente printfunktioner, bl.a. skabeloner og farveopdeling, der sparer dig tid og penge samt giver dig alle de funktioner, du har brug for til en effektiv klargøringsproces.


AccurioPro Flux Essential er Konica Minoltas softwareløsning til automatisering af et Make-Ready- og professionelt printworkflow. 


Systemet, der er optimeret til brug i trykkerier og in-house trykkerier indeholder den nødvendige funktionalitet til at minimere omkostningerne og maksimere dit investeringsafkast.


AccurioPro Flux Essential giver en effektiv skabelonfunktion. Operatører behøver kun at konfigurere skabeloner én gang og sparer dermed meget tid på gentagelsespræget prepress-arbejde fremover. De kan vælge fra et stort udvalg af intelligente printfunktioner for at administrere alle indgående jobs.


En effektiv klargøringsfunktion er inkluderet til professionel redigering af jobs. Redigering af jobs på et sent tidspunkt styrker fleksibiliteten i printerrummet, mens udskydning forenkler og fremskynder det omstændelige arbejde med at arrangere flere sider på et enkelt ark.


Kort og godt, du får et meget brugervenligt værktøj og sparer meget tid.


AccurioPro FLux Essential - den automatiske printflow-løsning fra Konica Minolta

AccurioPro Flux Essential er en software, hvormed du kan organisere, automatisere og optimere hele virksomhedens printflow. Se hvordan i videoen.

AccurioPro Flux Essential

AccurioPro Flux Essential

Muligheder med AccurioPro Flux Essential


 • Flux Raster Editor
  Denne avancerede editor giver mulighed for redigering af dokumenter på billed-/rasterniveau. Den giver mulighed for almindelige billedredigeringshandlinger (f.eks. fjernelse af pletter, opretning, børstning, sletning, linjer, udfyldning) på enkelte eller flere sider.


Så hvilke fordele kan din virksomhed forvente?


 • ELIMINER TIDSSPILDE: Undgå at bruge tid på gentagelsesprægede opgaver, som konfiguration af ensartede printjobs normalt kræver. Manuel udførsel af sådant arbejde er tidskrævende, besværligt og medfører unødvendige omkostninger, da det kræver mere arbejdskraft.
 • HOLD DIG ORGANISERET: Få den mest effektive og billige printproduktion ved at bruge den mest velegnede outputenhed til hvert job.
 • Opdeling af printjob i henholdsvis farve og sort/hvid er ofte den mest omkostningseffektive løsning.
 • DEN BEDSTE SOFTWARE I BRANCHEN: Professionelle softwareprogrammer kan håndtere forespørgsler om sidste øjebliksændringer fra kunderne, så du kan reagere med maksimal fleksibilitet og imødekomme selv de strammeste deadlines.
 • GØR DET I SIDSTE ØJEBLIK: Professionel Make-Ready-software giver dig mulighed for at foretage ændringer i sidste øjeblik af printjobindstillinger, blot få øjeblikke før jobbet sendes til produktion. Med det rigtige Make-Ready-program kan du indsætte faneblade, slette sider og tilføje komplekse jobbehandlingsdetaljer, bl.a. brochureefterbehandling, udskydning, farveopdeling eller skæremærker lige før udskrivningen.
 • SE ENHVER ÆNDRING: Med forhåndsvisninger i realtid kan du straks se eventuelle ændringer af jobbet, hvilket sparer dig værdifuld tid, da du ikke længere behøver at producere prøveudskrifter.
 • INDBYG SKABELONER I DIN PRODUKTIONSPROCES: Udskydningsskabeloner i professionel Make-Ready-software booster din effektivitet.
 • FARVEOPDELINGSFUNKTION: Farveopdelingsfunktionen øger din indtjening, mens jobredigeringsfunktionerne nedsætter din reaktionstid og maksimerer din fleksibilitet.

Vil du have mere information? Så hent brochuren eller kontakt os ved at udfylde formularen.

Hent brochure
AccurioPro Flux Essential

Kontakt os

Kontakt os