AccurioPro Flux Ultimate

JOB TICKET-BASEREDE INDSENDELSER VIA WEB DØGNET RUNDT


Accurio ProFlux Ultimate-software tilbyder en bred vifte af Web 2 Print-løsninger


Vil du have branchens bedste Web 2 Print-software? Så skal du vælge Ultimate


AccurioPro Flux Ultimate, den mest omfattende produktversion i AccurioPro Flux-serien, leverer en web-til-print-funktionalitet spækket med administrationsmuligheder til klargøring og workflows.


Den yderst skalerbare softwarepakke AccurioPro Flux Ultimate tilbyder et stort udvalg af værktøjer, der giver dig mulighed for at organisere, automatisere og optimere hele dit workflow.


Ved at kombinere jobafsendelser online, onlinebetaling og onlinesporing af status i et enkelt og professionelt web-til-print-program bliver AccurioPro Flux Ultimate det perfekte værktøj for alle printudbydere af webprinttjenester, der arbejder i eget servermiljø.


Se hvordan AccurioPro Flux Ultimate kan hjælpe din virksomhed

Den yderst skalerbare softwarepakke AccurioPro Flux Ultimate tilbyder et stort udvalg af værktøjer, der giver dig mulighed for at organisere, automatisere og optimere hele dit workflow. Se hvordan i videoen.

Workflow med AccurioPro Flux Ultimate

Det mest avancerede Web 2 Print-softwareprogram på markedet i dag

Det mest avancerede Web 2 Print-softwareprogram på markedet i dag

Så hvordan kan Accurio ProFlux Ultimate hjælpe din virksomhed med at få mest muligt ud af Web 2 Print? Den avancerede software indeholder en lang række webbaserede fordele, bl.a. single sign-on, formularer, jobafsendelser online, praktisk onlinebestilling, forhåndskontrol, forskellige ordreworkflows, onlinebetaling, øjeblikkelige onlinetilbud, betaling og statussporing online, en dashboardfunktion og notifikationer.


AccurioPro Flux Ultimate, den mest omfattende produktversion i AccurioPro Flux-serien, leverer en web-til-print-funktionalitet spækket med administrationsmuligheder til klargøring og arbejdsgange.

AccurioPro Flux Ultimate

AccurioPro Flux Ultimate

Med Accurio ProFlux Ultimate web-til-print-softwaren kan du uploade op til 300 forskellige filformater til web-til-print-portalen, så kunderne ikke behøver et særligt konverteringsprogram. Det giver printudbydere mulighed for at lave dedikerede webshops med individuelle brugerflader, produkter og prislister til forskellige brugergrupper og integrere eksterne regnskabsløsninger i arbejdsgangen.


Softwaren kan også forbindes til regnskabsprogrammerne Pcounter (styresystem), SafeQ (Ysoft) og PaperCut. Det giver op til 10 ekstra operatører mulighed for at arbejde samtidigt på en central jobliste, integrerer eksterne motorer til forhåndskontrol for at løse PDF-problemer og forhindrer produktionsfejl. Det giver også operatørerne i printerrummet mulighed for at redigere dokumenter på billed-/rasterniveau, så de almindelige billedredigeringsfunktioner, såsom fjernelse af pletter, opretning, børstning, sletning, linjer og udfyldning, kan gennemføres.


Vil du have mere information? Så hent brochuren eller kontakt os ved at udfylde formularen.

Hent brochure
AccurioPro Flux Ultimate

Kontakt os

Kontakt os