Mangfoldighed og medarbejderkomfort

 

 

Indendørs luftkvalitet

Ren luft i kontorer har potentielt indflydelse på personlig sundhed og komfort for dem, der benytter rummet. Derfor er indendørs luftkvalitet afgørende, når man ønsker at forbedre sundhed og trivsel generelt.

Konica Minolta er dedikeret til aktivt at forbedre arbejdsmiljøet for sine kunder og skabe plads til dem, så de kan fokusere på deres kernekompetencer. Sikkerhed og effektivitet er essentielle i Konica Minoltas luftrensningsløsninger, og virksomheden har derfor udviklet specielle filtre til forskellige administrative systemer, der sikrer reduktion af høje udledninger og samtidig bevarer luftgennemstrømningen i de involverede enheder. Kunder kan også selv forbedre deres indendørs luftkvalitet. Det er en vigtig faktor i forhold til sundhed, komfort og produktivitet hos medarbejderne. 

Konica Minolta er dedikeret til at forbedre sine kunders individuelle arbejdsmiljøer og tilbyder derfor bæredygtige og effektive løsninger, der hjælper kunder med at optimere den indendørs luftkvalitet (IAQ) på deres arbejdsplads. Blandt fordelene kan nævnes:
 

 • Lader Konica Minolta overvåge og forbedre luftkvaliteten, så du kan fokusere på din virksomheds kernekompetencer
 • Maksimerer din effektivitet i reduktionen af udledninger
 • Specielt designet til Konica Minolta-enheder
 • Varer hele livet (for udstyr), så der er ikke behov for ombytning eller udskiftning

 

Konica Minolta samarbejder med en lang række pålidelige og kompetente samarbejdspartnere om at levere dedikerede filtreringsløsninger til forskellige kontorsystemer, der muliggør en reduktion af udledning. Filterløsninger, målt ved Blue Angel-certificeringer, reducerer udledningen af partikler fra kopimaskiner med op til 98 %.

 • Standardenhed til luftrensning
  • Reducerer udledninger med mindst 90 %
  • Allerede standard i nyeste Konica Minolta-enheder
 
 • Luftrensningsenhed (ekstraudstyr)
  • Reducerer udledninger med mellem 82 % og 97 %
  • To forskellige filtre anvendes til Konica Minolta-enheder

 

 

 

Universelt design

Hos Konica Minolta betyder universelt design, at virksomhedens enheder er udviklet på en måde, der indarbejder elementer som brugervenlighed, tilgængelighed, håndtering og udseende. Det gør det nemt og effektivt for personer med et fysisk handicap eller synshandicap at anvende vores produkter. 

Vores kunder drager fordel af at tilbyde et inkluderende arbejdsmiljø, der er tilgængeligt for alle uanset alder, fysisk størrelse eller særlige behov. Vores produkter er nemme at komme til, enkle at betjene og logiske i både design og komfort. Det gør det muligt for vores kunder at øge mangfoldigheden blandt deres ansatte. 

Få mere at vide om tilgængelighed og synlighed

 

Engagement

 

Social innovation

Konica Minolta tager proaktivt de udfordringer, som global bæredygtighed medfører, op ved at inkorporere de nyeste digitale teknologier såsom Internet of Things (IoT), kunstig intelligens (AI) og robotteknik i virksomhedens kerneteknologier. Virksomheden arbejder på at omdanne sin forretning, så den fokuserer på at løse presserende globale problemstillinger. Forvandlingen bidrager ikke blot til at nå mål om bæredygtig udvikling (SDG), men hjælper også med at berige livet for de mennesker, der udgør vores samfund.

Få mere at vide om sociale innovationer hos Konica Minolta.
 

Kønsdiversitet i IT-branchen

Konica Minolta Business Solutions Europe samarbejder med en NGO om et kompetenceopbyggende projekt, der støtter kvinder i at gøre karriere i it-branchen. Projektet har til formål at tiltrække, udvælge og støtte kvinder og piger i it-branchen med det formål at hjælpe dem med at få adgang til arbejdsmarkedet, lære det grundlæggende, finde et arbejde eller etablere en opstartsvirksomhed. Projektet, der oprindeligt blev sat i gang i Tjekkiet i august 2015, blev det følgende år udvidet til også at omfatte Tyskland og er siden blevet igangsat i Polen og Østrig.

 

Corporate Social Responsibility - vores sociale ansvar

CSR.jpg

Energieffektivitet og klimabeskyttelse

Klima.jpg

Ressourcebeskyttelse og affaldsreduktion

Grøn_energi.jpg

Kontakt os

Kontakt os