WorkPoint 365 - og Konica Minolta

Styr projekter med kvalitet og overblik

Kontakt os

Fordele med WorkPoint 365

• Cloudbaseret standardløsning på Office 365 • Nemt at integrere og kræver ingen specialudvikling • Understøtter en lang række workflows og processer • Få overblik og håndtér alle jeres projekter og dokumenter professionelt

WorkPoint 365 – få alle de vigtigste værktøjer til din projektstyring


Projektledere arbejder under konstant pres for at overholde deadlines og leve op til kundens forventninger. Som projektleder er det derfor vigtigt, at du altid har overblik over dine projekter og diverse opgaver, og til det formål er det vigtigt at have et system, der hjælper dig med det.

Konica Minolta udbyder WorkPoint 365, som hjælper dig med at holde styr på dine projekter og alt, hvad de indebærer. Deadlines, opgaver, processer, procedurer, kollegaer og samarbejdspartnere er alle faktorer som skal gå op i en højere enhed. Og det er netop, hvad WorkPoint 365 kan hjælpe dig med. 

Workpoint 365 er et cloud-baseret projektledersystem baseret på SharePoint Online i Office 365. WorkPoint 365 bruger den seneste Microsoft-teknologi, og med WorkPoint 365 får du de bedste værktøjer til at strømline og automatisere diverse arbejdsprocesser i dit projektarbejde.

Fordelen ved WorkPoint 365 er, at systemet helt enkelt integrerer sig fuldt ud med Office 365, så du kan optimere dine arbejdsprocesser. Ofte kræver det ingen eller kun minimale justeringer at tilpasse WorkPoint 365 til netop jeres arbejdsgang og virksomhed. Fra start af vil I altså have et system, hvorfra I kan arbejde med fuld integration i Microsoft Teams, Flow, Planner, Power BI, Power Apps samt Office-programmerne Outlook, Excel, Word and Power Point.
 

 

Smilende mand i jakkesæt

Du er inviteret til morgenmøde

Brug 2 timer, så viser vi hvordan du kan udnytte det fulde potentiale i Office 365. Du kan deltage både i Jylland og på Sjælland.

Deltag i morgenmøde

Du er inviteret til webinar

Kan du ikke nå vores morgenmøde, så tag den online.

Tilmeld dig webinar
Smilende kvinde
Pernille Baltzersen
quotation marks

Vi har længe brugt Konica Minolta som leverandør inden for print og kopi, og så viste det sig, at de også kunne levere et samlet system til dataadministration, der kunne hjælpe os med de udfordringer, vi stod overfor.

Pernille Baltzersen

Administrationschef, Obton/Koncenton

Det får du med WorkPoint 365


Med WorkPoint 365 har du altid det fulde overblik over dit projekt. WorkPoint 365 er dit personlige kontroltårn, hvorfra du har kommandoen og kan servicere kunder og samarbejdspartnere, og sørge for at viden bliver delt og aldrig mistet. Der er aldrig opgaver, der bliver glemt, selvom projektet bevæger sig fremad. Du ved altid, hvad der skal gøres, og hvilke stakeholdere der skal tages hensyn til. 

WorkPoint 365 er delt op i tre moduler, som hjælper dig med at bevare overblikket over dine projekter. Modulerne er:
 
  • Virksomheder
  • Kontakter
  • Projekter
Herunder hører underkategorier, som bidrager til mere struktur og effektive arbejdsgange på dine projekter.  

I underkategorierne finder du projektplaner, e-maillister, data fra virksomheden og diverse dokumenter. Det er altså et datacenter, hvor alt, du skal bruge til at styre et projekt for en kunde, er samlet.

Desuden er der forskellige dashboards, du kan bruge i dit projekt, diverse task-managere og noteringssystemer. Dermed kan du samle al viden og data under samme projekt.

På den måde bliver det lettere for dig og dit team at tilgå det materiale, I skal bruge i arbejdet med projektet. 

Under hvert projekt er der også forandringslogs, så alle ændringer bliver gemt, og I kan gå tilbage og se tidligere versioner af filer fra Office 365. Alt bliver integreret i WorkPoint 365, så I kan arbejde som én samlet enhed. 


 

3 grunde til at arbejde med WorkPoint Project Management

overview_1.PNG

Alt samlet et sted

Du kan arbejde direkte med dine projekter med WorkPoint 365. Du har nemlig en samlet løsning, hvor dine Office 365-værktøjer er integreret i. Dermed bliver opgaver som dokumentation, opgavehåndtering, samtale mellem klienter og samarbejdspartnere og andet gjort mere overskueligt.

overview_2.PNG

Kom igang med det samme

Bestiller du WorkPoint 365 igennem Konica Minolta får du valuta for pengene fra dag 1. Samme dag, systemet er sat op, kan du tilføje de moduler, du har brug for, og så kan du gå i gang med dit projektarbejde. Det er endda nemt at tilføje ekstra moduler senere.

overview_3.PNG

Kræver ingen programmering eller udvikling

Det kræver ingen særlig programmering eller udvikling at tilpasse programmet til dit arbejde. WorkPoint 365 er programmeret, så det passer til langt de fleste typer projektarbejde. Hvis I har behov for en mere skræddersyet løsning, fungerer basisudgaven af WorkPoint 365 som et solidt fundament at udvikle ud fra. 

Konica Minolta som samarbejdspartner


Vælger du Konica Minolta som samarbejdspartner, får du en fremtidssikret løsning, hvor du kan være sikker på, at du altid kan få den hjælp, du har brug for. Hos Konica Minolta leverer vi skræddersyede IT-løsninger, som vi enten administrerer for dig, eller du selv klarer. Det vigtigste for os er, at du har en samarbejdspartner, som du stoler på. Det arbejder vi hårdt for at være hver eneste dag. På den måde kan du koncentrere dig om det, der er vigtigt for dig og din virksomhed, så tager vi os af IT-arbejdet.

På grund af vores mangeårige og brede erfaring i IT-branchen, kan vi tilbyde en lang række services. Vi leverer ikke blot færdige IT-løsninger, vi tilbyder også at implementere, servicere og optimere dem. 

Vores mission er at gøre IT simpelt for dig. Derfor er en del af vores kerneforretning indenfor IT-området at håndtere dele af eller hele IT-infrastrukturen hos vores kunder. 
 

Kontakt os i dag, hvis I vil strømline jeres projektarbejde


Konica Minolta bygger bro mellem papir og IT. Derfor udvikler vi konstant vores forretningsområder, der på nuværende tidspunkt tæller:

•    IT-infrastruktur
•    Print, scan og kopi
•    Dokumenthåndtering og workflow
•    Forretningsprocesser
•    Produktions- og industriel print
•    Healthcare 

Fordi vi er i berøring med så mange forskellige områder, ved vi, hvor vigtigt det er, at projektarbejdet forløber så gnidningsfrit og overskueligt som muligt. Hvis I vil optimere jeres projektarbejde og have en skræddersyet løsning, kan I udfylde nedenstående kontaktformular. 


 

Kontakt os

Kontakt os