Åbn dine øjne for mulighederne. Vi sætter gang i printmulighederne. Fra erobring af nye markeder til omfavnelse af nye teknikker og endnu mere unikke kundeoplevelser. Sammen tager vi din virksomhed til steder, du aldrig havde forestillet dig.

 

Træd ind i fremtiden for print sammen med os.


 

Hvad betyder det for din virksomhed?

Produktivitet

Strømlin fremtiden ved at maksimere markedsmulighederne og producere flere job pr. vagt.

Effektivitet

Reducer overtid ved at automatisere og optimere din arbejdsgang, og brug kun tid på det, der virkelig er nødvendigt.

Alsidighed

Skil dig ud fra konkurrenterne, og invester i fremtiden med helt nye anvendelsesmuligheder.

Bæredygtighed

Beskyt miljøet ved at reducere manuelle processer og automatisere produktionstrin, så materiale og affald reduceres.

Kreativitet

Gør en forskel med teknologi til farve, tilpasning og dekoration.

Fleksibilitet

Maksimer dine ressourcers produktivitet og potentiale ved at udføre flere opgaver ved højere hastigheder. 

Hvad sker der i branchen? 


 

Digital print er fremtiden

Emballage- og labelbranchen er 40% digital på globalt plan. Og i løbet af det næste årti vil det stige til 60%. Kom ikke bagud af dansen ...

Bæredygtighed er nøglen

Vi er blevet listet blandt de 100 mest bæredygtige virksomheder i verden – for tredje år i træk. 

Få kontakt til dine forbrugere

Brands vil have deres emballage til at fortælle en historie. Vidste du, at emballage med specialprint har over 46% højere kvalitetsopfattelse?

Fremragende hardware, software og tjenester


 
Our Igniting Print Possibilities portfolio can help commercial print and publication businesses grow 
their revenues in a whole range of ways. 

We’re experts in working with printing businesses including ones specialising in direct mail, print-for-pay and publishing. Helping them create materials such as brochures, catalogs, newsletters, books and more.

Kommercielt print og publikation

Vores Igniting Print Possibilities-portefølje kan hjælpe virksomheder med at øge deres indtægter på adskillige måder.

Vi er eksperter i at arbejde med printvirksomheder, herunder dem, der har specialiseret sig i direct mail, print-for-pay og udgivelse. Vi hjælper dem med at skabe materialer som brochurer, kataloger, nyhedsbreve, bøger og meget mere.

Vi ved, at avancerne er lave, hvilket betyder, at der er mulighed for at prioritere reducerede omkostninger og tilbyde mindre oplag. Kvalitet er nøglen, som du ikke må gå på kompromis med.

Få mere at vide

Emballage og labelkonvertering

Vores Igniting Print Possibilities-portefølje kan hjælpe virksomheder med at forstå kundernes skiftende behov. Efterspørgslen efter digitale labels er stigende, det samme gælder tilpassede tilbud, og vi er her for at hjælpe producenterne med at udnytte dette. Det er vigtigt at skabe blikfang på salgsstedet, og teknologien til at emballere eller beskytte produkter og labelfremstilling er under udvikling.

Efterspørgslen efter mindre oplag betyder nye muligheder inden for workflow- og forsyningskædestyring. Ændring af mærkningskrav, reklame og markedstest kan alle håndteres – og omkostninger holdes nede. 

Få mere at vide
In-plant and transactional - Thanks to our Igniting Print Possibilities portfolio, it’s simple for In-plant businesses to expand their services. We work with organisations ranging from educational institutions to government agencies, 
manufacturers and more, helping them reproduce 
text across a range of formats.

In-house og transaktioner

Takket være vores Igniting Print Possibilities-portefølje er det nemt for virksomheder at udvide deres tjenester. Vi samarbejder med organisationer, der spænder fra uddannelsesinstitutioner til offentlige myndigheder, producenter og meget mere, og hjælper dem med at gengive tekst på tværs af en række formater.

Korte deadlines og håndtering af sikkerhed og SLA-administration er altid en prioritet. Desuden bidrager omkostningsfølsomme miljøer til behovet for reel værdi. Især når du konkurrerer med tredjepartsleverandører.

Få mere at vide

Grafisk og skiltning

Vores omfattende Igniting Print Possibilities-portefølje tilbyder en række vækstmuligheder for grafiske virksomheder og skiltevirksomheder, herunder spændende nye innovationer og muligheder for at udvide markederne. Vi servicerer en lang række kunder her, herunder fødevaretjenester, virksomhedsbranding og non-profit organisationer, skaber grafik til interiør, eksteriør og specialbehov.

For disse virksomheder er avancerne lave, hvilket betyder et større behov for små oplag og reducerede omkostninger. Men her er det absolut nødvendigt med en høj kvalitet, det vil sige ingen kompromiser.

Graphical and signage - Our extensive Igniting Print Possibilities portfolio offers a range of growth opportunities for graphical and signage businesses, including exciting new innovations and opportunities to expand markets. We service a variety of customers here, including food services, corporate branding and non-profit organizations, creating graphics for interiors, 
exteriors, and speciality needs
Textile printing  - When it comes to capitalising on increased demand for sustainable textile printing, our Igniting Print Possibilities portfolio is essential. We’re 
experts in servicing the market, which is based on 
direct-to-garment and direct-to-fabric printing, with 
applications across industry, décor and apparel.

Tekstiltryk

Når det drejer sig om at udnytte den øgede efterspørgsel efter bæredygtig tekstilprint, er vores Igniting Print Possibilities-portefølje afgørende. Vi er eksperter i at servicere markedet, som er baseret på direct-to-garment og direct-to-fabric-print med anvendelser på tværs af industrien, indretning og beklædning.

Mens detailsalget er faldet i de seneste år, er e-handel i vækst. Der er mulighed for, at virksomheder kan forkorte produktets livscyklus – fra planlægning til produktion – for at reducere lagerrisikoen.