Konica Minolta Packaging Workflow


 

Digitale etiketter og emballageproduktion blomstrer! Imidlertid tilbyder de innovative digitale løsninger fra Konica Minolta ikke kun hardware og software til etiketproduktion - vores produktsortiment dækker alt, hvad der kræves til en komplet arbejdsgang. Alt lige fra tryk og raffinering af etiketter til fremstilling af emballage til transport.
 

Her er de forskellige produktionstrin og produkter, der gør det hele muligt:

 

TRIN 1 - Etiketudskrivning med AccurioLabel

En etiket fører dig nogle gange til en dejlig flaske vin! Digital etiketproduktion giver mange fordele, fx produktion i korte serier, eller udskriv personlige eller nummererede etiketter. Mulighederne er mange! Med AccurioPro Label Impose-softwaren integreres AccurioLabel-maskinerne problemfrit i alle produktionsarbejdsgange, hvilket sikrer optimeret medieforbrug for at undgå affald af etiketsubstrat. Softwaren er let at bruge og giver operatører mulighed for at håndtere mange prepress-opgaver fra en central enhed. Og udstyret med Flexo-enheden (ekstraudstyr) muliggør de tonerbaserede AccurioLabel-maskiner endda udskrivning med hvide og andre flexo-farver.

Klik her for mere information

TRIN 2 - Forædling af etiketter

Vinflaskemærkaten er nu forædlet og derefter stanset - begge i et MGI JETvarnish 3D Web. Ultrapræcis delmaling, foliering og stansning er alle en del af MGIs raffineringsteknikker. Dette gør printudbydere i stand til at forbedre deres sortiment af printprodukter med kreative designs, der sikrer bedre margener. Hvis du også tilføjer tredimensionel lak og folie til den trykte etiket, vil en almindelig flaske blive omdannet til et premiumprodukt. MGI JETvarnish 3D Web bidrager med både 2D (flad) og 3D-præget delmaling. Etiketter kan også forfines ved at foliere med andre mere glamourøse, metalliske og farvede folier.

Klik her for mere information

TRIN 3 - Udskrivning af vinemballage

For at skabe en mere sofistikeret værdi tilføjes der også en papkasse. Denne er trykt i Konica Minoltas seneste digitale UV inkjetmaskine, AccurioJet KM-1e. KM-1e har en endnu mere avanceret teknologi med patenterede skrivehoveder - Dot Freeze Technology™ i kombination med en enestående alsidighed med hensyn til håndtering af forskellige underlag. Nogle af branchens emballage- og etiketleverandører drager allerede fordel af den uovertrufne mediefleksibilitet samt produktion på markedets største arkformat og nul klargøring til variable data. For bestemte vinkasser er det af særlig interesse, at UV-print giver en mere ridsefast finish.

Klik her for mere information

TRIN 4 - Forædling af vinflaskekarton

For at understrege, at denne vin står for den højeste kvalitet, forædles kartonen ved hjælp af MGI-teknologi. MGI's system tilbyder digital emballageudskrivning den højest mulige værdi, der svarer til det stigende behov for at fremhæve produktets fremragende egenskaber. Dette gøres ved at forfine emballagen med lakering, foliering eller prægning. Faktisk bruger alle MGI-systemer inkjethoveder fremstillet af Konica Minolta. Ved at tilføje MGI's delvis lak, folie og andre digitale behandlingsmuligheder til produktionslinjen har Konica Minolta øget sin tilstedeværelse i grafikindustrien. Vi tilbyder kompetente produktionsmaskiner med ekspertisen fra en seriøs udfordrer inden for etiket- og emballageindustrien.

Klik her for mere information

TRIN 5 - Motioncutter til skæring og foldning

Vinkassen skæres og foldes derefter i sin tredimensionelle form med Motioncutter 20 ved hjælp af revolutionerende ny digital laserteknologi, der gør det muligt at skære alle former. Ikke kun en række papirtyper og vægte, men også træ, glasfiber, tekstiler, køleskabsmagneter, endda en kokosnød kan bruges som et trykmedie i Motioncutter. Ud over at skære og folde en simpel form som denne yderkarton, kan Motioncutter gravére, konturskære, perforere osv. Næsten ubegrænsede muligheder for at opgradere alle typer emballage.

Klik har for mere information

TRIN 6 -Udskrivning af robust æske til forsendelse

Endelig skal der fremstilles en robust æske til at bære vinflasken i sin forseglede karton. Brunt papir på ydersiden for at skjule indholdet, hvidt på indersiden med et personligt budskab eller et valgt billede måske? Alle disse funktioner håndteres af Konica Minoltas PKG-675i Precision Packaging Series. Ved at tilføje en "Wow"-følelse kan PKG-675i digital emballeringsmaskine behandle en lang række kartoner og bølgepap i fuld farve. Udskriv efter behov af kartoner og æsker, tilpasset med virksomhedsmærkning fra en til tusinder, der opfylder nutidens markedskrav, øger fleksibiliteten og produktionsmulighederne uden begrænsninger.

Klik for mere information

Udfyld formularen og modtag en gratis brochure

I brochuren finder du information om, hvordan du bliver profitabel ift. packaging.

Få din gratis brochure

Vil du vide mere?

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.