All-in-one multifunktionsprintere

Lad os tage os af dit dokument- og informationsflow, så du kan fokusere på dine værdiskabende aktiviteter. Leder du efter en printer til kontoret, er bizhub i-serien det perfekte match til dig. bizhub i-serien er multifunktionsprintere, der giver dig alle funktioner i én printer. 

Multifunktionsprintere kan fx kopiere, scanne, hæfte, folde og lave brochurer, så du får en all-in-one multifunktionsprinter. Du kan vælge at konfigurere printeren, så du får en printløsning, der passer lige præcis til jeres behov. Konica Minoltas multifunktionsprintere skaber et gnidningsfrit printunivers, der øger produktiviteten, mindsker omkostninger og reducerer spildtid. 
 

Find dit produkt

75 Max

bizhub C251i

    Hastighed på op til 25/25 sider pr. minut i farve og sort/hvid

    Papirformater: A6-SRA3, brugerdefinerede formater og bannerformat med en længde på op til 1,2 meter

    Tablet-lignende farvetouchpanel på 10,1" med...

bizhub C301i

bizhub C360i

bizhub C450i

bizhub C550i

bizhub C650i

bizhub C750i

bizhub C3100i

bizhub C3120i

bizhub C3301i

bizhub C3321i

bizhub C3351i

bizhub C4000i

bizhub C4050i

bizhub 301i

bizhub 360i

bizhub 451i

bizhub 550i

bizhub 650i

bizhub 750i

bizhub 4000i

bizhub 4020i

bizhub 4051i

bizhub 4700i

bizhub 4750i

bizhub 5000i

bizhub 5020i

All-in-one betyder all-in-one

Konica Minoltas multifunktionsprintere lader dig fokusere på dit værdiskabende arbejde. Når vi håndterer dit dokument- og informationsflow, frigiver vi tid til dine medarbejdere og sørger for, du altid får pålidelig service, slipper for ventetid og præcis de funktioner, du ønsker til din multifunktionsprinter. bizhub i-serien er all-in-one printere, du kan konfigurere til dine behov, så du er sikker på, du kan gennemføre dit arbejde på den mest effektive måde. Vi kan give dig den nyeste teknologi inden for printløsninger, så du får alle funktionerne i din printer sammen med service, support, toner, tilkaldelse af tekniker, og hvad du ellers har brug for - det er nemlig all-in-one, når du vælger at lease printer fra Konica Minolta. 

Hos Konica Minolta får du en partner, der forstår dine udfordringer og muligheder ved at få den rette multifunktionsprinter. Vælger man den forkerte, kan man ende med at få endnu flere unødvendige omkostninger, der giver en negativ oplevelse af printservicen. Vi rådgiver og lytter efter dine behov, så du ender med det rette printunivers, der skaber de bedste forudsætninger for at fokusere på det værdiskabende arbejde, spare på omkostningerne samt få en gnidningsfri oplevelse af din printer til erhverv

 

Hvad er en multifunktionsprinter?

En multifunktionsprinter er en printer med flere funktioner end at printe. Eksempler på flere funktioner hos en multifunktionsprinter er print, scanne, kopiere, hæfte, folde m.m. Hos de fleste leverandører kan du selv konfigurere din multifunktionsprinter, så den passer til dine behov og har de funktioner, du selv vælger. Hvis du derfor ikke har behov for, at din printer kan hæfte, lave brochurer eller andet, kan du vælge det fra, så du ikke betaler for unødvendige funktioner. Det betyder derfor også, at du kan tilvælge lige netop de funktioner, du ønsker, at din printer skal kunne.