Inkjet er vejen frem

... og mulighederne er dine!

 

Vidste du, at inkjet-printvolumener forventes at stige med mere end 53 % over de næste 5 år?


Rapporten “Future of Digital vs Offset Printing to 2024” fra Smithers viser, at inkjet-print forventes at stige med €41 milliarder til $118,3 milliarder på verdensplan over en femårig periode indtil 2024.

Det store markedspotentiale lå til grund for vores beslutning om at introducere AccurioJet KM-1 UV LED inkjet sheetfed B2+ teknologi til markedet i 2016.

Konica Minolta AccurioJet KM-1e (evolution) produktionsmaskine blev introduceret i sommeren 2020 og vil fortsætte med at drive trends i overgangen fra offset til digital print. Den har en enestående printkvalitet, høj produktivitet og fantastisk automatisering af workflow.

 

Det er broen mellem offset digital

Globalt set forventes det, at inkjet printvolumener vil stige med 53 % inden for de næste 5 år til 2024. Vores europæiske AccurioJet KM-1-kunder ligger en smule højere end 53 %. Se her hvordan inkjet vokser.

DOWNLOAD INFOGRAFIK
Facts&Figures - Bridging the gap between offset and digital

AccurioJet KM-1e tjekker alle kasserne

Rehms Druck har er en successhistorie i transformationen fra offset-print til en digital produktion: “AccurioJet KM-1 er ligesom en schweizerkniv fordi den har så mange muligheder. Den tjekker alle kasserne,” siger Daniel Baier, Managing Director.

BROCHURE

Vores nyeste digitale UV inkjet-maskine kombinerer print og stabilitet fra offset-maskiner med alle fordelene fra den nyeste digitale teknologi. Du kan bl.a. drage fordel af den fantastiske mediefleksibilitet. Download brochuren og læs mere.

PRODUKTDETALJER

Dyk dybere ind i alle AccurioJet KM-1e funktioner og specifikationer. Det gør du på produktsiden, hvor du også kan se, hvordan du øger din profit, øger din fleksibilitet, øger din produktivitet samt opdager nye muligheder du får med Konica Minoltas flagskib inden for digital print.

BOOK EN VIRTUEL DEMO

Gå på opdagelse i vores nye virtuelle showroom. Det er næsten som selv at trykke på knapperne. Forskellen er bare, at du sidder bag din egen skærm. Du behøver ikke engang at downloade software for at deltage. Det eneste du skal gøre er at booke end demo.

GÅ PÅ OPDAGELSE I VORES VIRTUELLE SHOWROOM - BOOK EN DEMO I DAG.