Sikkerhed frem for alt

 

Intelligent kameraovervågning øger sikkerheden for dine medarbejdere, dine faciliteter og din infrastruktur.

 

Konica Minoltas intelligente kameraovervågning kombinerer visuel, termisk, audio og bevægelsesdata, hvilket giver dig den optimale sikkerhed. Disse ekstremt holdbare IoT-enheder leverer exceptionel billedkvalitet og dataanalyse, og det siges, at de er de mest robuste kameraer i industrien.


De intelligente kamearer er udviklet af rigtige mennesker til rigtige formål. De er en kombination af hardware, software og service, og vi tilbyder en lang række intelligente videoløsninger, der er optimeret til at kunne håndteres remote og som er tilpasset din virksomhed.

Forklaret på en simpel måde, så er vores kameraer små computere med en linse, som arbejder intelligent og har indbygget storage. 

Du kan bl.a. bruge dem til:
 

  • Temperaturgenkendelse, herunder Heat mapping, præventiv overvågning af fx maskiner, fødevarer og produktion
  • Adgangskontrol via fx ansigtsgenkendelse, områdebeskyttelse og nummerpladegenkendelse
  • Billede- og databehandling, herunder fx registrere hvor mange mennesker der er samlet på et sted, kø-overvågning, patientaktivitet og adfærdsgenkendelse
  • Overvågningskameraer, herunder fx mobil overvågning, lokationsbeskyttelse, sikkerhed i offentlige rum eller andre faciliteter, forebyggelse af hærværk og tyveri


Vores løsninger til intelligent videoovervågning fjerner behovet for menneskelig interaktion. Kameraene bliver hurtigt installeret, hvilket hurtigt giver dig, dine medarbejdere og dine faciliteter den beskyttelse, som I ønsker.


 

Sådan kan MOBOTIX give dig en nemmere og mere sikker hverdag

text_600x410-(1).jpg

Ansigtsgenkendelse frigiver hænder - læs hele historien her

MOBOTIX_inteligent-videoovervagning.jpg
Mobotix intelligent kameraovervågning

Derfor har XL-BYG valgt en MOBOTIX-løsning

Med en MOBOTIX-løsning kan XL-BYG i Elling bl.a. overvåge, hvordan kunderne bevæger sig rundt i butikken og modtage notifikationer, hvis opsatte kriterier overskrides.

Læs hele kundecasen her

Vil du have mere information? Så hent brochuren eller kontakt os ved at udfylde formularen.

Hent brochure
Intelligent videoovervågning fra MOBOTIX

Kontakt os

Kontakt os