Det siger vores medarbejdere

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource


Og derfor er det vigtigt for os at skabe de bedste rammer, hvor de kan udvikle sig, og hvor de samtidig kan både se og mærke, at de er med til at skabe fælles resultater for Konica Minolta. 
 

Her på siden kan du læse, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Konica Minolta 
Cecilia Wiil
quotation marks

Jeg er så heldig at have kontakt med mange brugere af vores produkter. Det kan være, at hjælpe dem med bestillinger, eller at sørge for at en af vores dygtige serviceteknikere, kommer ud til dem ved behov af ekstra ekspertise. Det er virkelig en fryd at gå på arbejde, fordi vi har det så sjovt sammen på kryds af alle afdelinger. Vi er gode til at lave fælles arrangementer, alt fra store fester, sportsarrangementer, eller bare en hyggelig fredagsbar i ny og næ.

Cecilia Wiil

Servicekoordinator

Isabelle Gregor
quotation marks

Jeg arbejder med flere forskellige projekter, både nationalt og internationalt. Det giver mig en stor berøringsflade i organisationen og mulighed for at samarbejde med en masse forskellige kolleger, hvilket er med til at udvikle mine faglige kompetencer. Og så har vi det sjovt. Jeg tror faktisk ikke, at jeg har været på arbejde en dag uden at grine...

Isabelle Gregor

Content Specialist

Henrik Poulsen
quotation marks

Som Bid Manager er jeg projektleder i udbudsprocesser og for globale sager på tværs af teams/afdelinger. Det giver mig en bred berøringsflade i organisationen både i Danmark og globalt. Jeg glæder mig til at komme på arbejde. Det gør jeg, fordi Konica Minolta er et sted, hvor jeg hele tiden kan udvikle mig både fagligt og personligt, men også fordi Konica Minolta et sted med en stærk social kultur, hvor vi hygger os på og efter arbejde. Og så er der en god balance mellem ens arbejds- og privatliv.

Henrik Poulsen

Bid Manager

quotation marks

quotation marks

quotation marks

quotation marks

Start din historie her!

Find ledige stillinger hos os
Header Image Career