Vores kollegaer

SAMMEN UDFORSKER, TRANSFORMERER OG SKABER VI. RETHINK IMPACT.

 

Oplev Konica Minoltas arbejdsmiljø


Vores fantastiske medarbejdere hjælper vores kunder med at få styr på den digitale æra gennem markedsledende kontor- og produktionsprintsystemer, smarte IT- og forretningssoftwareløsninger og en innovativ portefølje af videotjenester og sundhedsydelser. Fra hardware til software til service- og konsulentløsninger: Vi skaber merværdi gennem intelligent forbundne data på arbejdspladsen.  
 
For at støtte dig tilbyder vi en stærk ramme og muligheden for at gøre spændende ting. For at skabe merværdi. Fordi Rethink Impact er vores prioritet.  
 
Selvfølgelig vil du gerne have det bedst mulige billede af, præcis hvad det betyder, og hvordan det er at arbejde her. Det er derfor, vi har lavet denne karrieresektion. Vores mål er at finde ud af, om vi passer godt til hinanden. 
 
At skabe fremtidens forretning sammen starter med at finde ud af, hvilke karrieremuligheder vi kan tilbyde dig. Eller du kan tage en genvej direkte til vores aktuelle ledige stillinger og finde ud af, hvordan du kan bruge din viden og erfaring.
 
Velkommen til Konica Minoltas arbejdsmiljø.


 

quotation marks

Jeg kan godt lide løbende at forbedre mine færdigheder inden for HR og udvide min horisont på et personligt og professionelt plan. Konica Minoltas Global Mobility Program gav mig mulighed for at arbejde i et andet land og en anden kultur. Noget, som jeg altid har ønsket at prøve. Som People Advisor i vores britiske virksomhed kan jeg stadig gøre en forskel for vores medarbejdere og oven i købet lære af mine kolleger i udlandet. Sikke en fantastisk rejse - og den er kun lige begyndt!

Sofie Rosengren

HR Business Partner

quotation marks

Going abroad from Germany to expand my horizons means everything to me. This way, I can share my knowledge and insights and at the same time learn from my colleagues in the Nordic countries

Finn Sehler

Trainee eCommerce

quotation marks

Jeg har været rigtig glad for at starte hos Konica Minolta. Med det samme føler man sig som en del af både et professionelt og socialt team, som bare spiller. Jeg oplever en arbejdsplads der giver rum til forskelligheder, og som har stærke og sunde værdier. Jeg kunne ikke ønske mig at lande et bedre sted efter min uddannelse.

Særun Kristjansdottir

Logistic Specialist

Du kan læse mere om os her