Labels vinder kampen om forbrugerne

Derfor gør labels en forskel

Derfor gør labels en forskel


Selvom den konstant ændrede Covid-19-situation har givet nye og hidtil usete udfordringer, vil labels fortsat spille en betydelig rolle i hele den globale produktions-, forsynings- og brugskæde.
 

Virksomheder skal kunne identificere og differentiere deres produkter og brands. En label eller et klistermærke på en flaske eller emballage afspejler nemlig brandets budskab og identitet. 


Labels er en del af de grundlæggende elementer i forsyningskæder. De er et vigtigt værktøj til at formidle information om alt lige fra dagligvarer som fx fødevarer, drikkevarer og husholdningsprodukter til vigtige sundhedsoplysninger.

Hvad end det drejer sig om størrelse eller vægt, ingredienser, sporbarhed eller generelle instruktioner, så er labels afgørende.
 

Labelprint under COVID-19

Labelprint under COVID-19

Coronavirus-nedlukningens betydning for labelprint

Download vores fakta og tal for at se, hvor meget labelprint er blevet påvirket under coronavirus-nedlukningen på vores AccurioLabel-trykkerier rundt om i Europa.

Download fakta og tal

Soabar tredobler produktionen af digitale labels under COVID-19-krisen

"Nøgleleverandøren" Soabar har primært koncentreret sin produktion inden for medicinalindustrien, hygiejne og fødevaresektoren siden udbruddet af COVID-19. "Vi har oplevet, at efterspørgslen efter digitale labels er eksploderet, og hvis det ikke havde været for Konica Minolta-maskinerne, ville vi have haft store problemer med at støtte vores kunder", siger administrerende direktør Phil Achurch.

Få mere at vide om Soabars rejse, og om hvordan Konica Minolta understøttede dem ved at gå ind i digital labelproduktion.

Vil du selv se?

Vil du selv se?

Typiske labelanvendelser

Blankt eller mat klæbepapir, YUPO, PET, PP – AccurioLabel 230 understøtter en lang række substrater. Bestil dit prøvesæt for at se et udvalg af substrater.

BESTIL PRØVESÆT

AccurioLabel 230

AccurioLabel 230

Få et nyt syn på labelprint med AccurioLabel 230

Fordelene ved digital labelprint er tydelige: hurtig ekspeditionstid, ingen pladefremstilling, høj rentabilitet, brug uden færdigheder for blot at nævne nogle af dem...

Vil du høre mere AccurioLabel 230? Så skal du bare udfylde kontaktformularen.

Kontakt os

Kontakt os