Network as a Service

Få fuldstændig forretningskontinuitet med pålidelige netværksløsninger

Med Network as a Service overlader du en af de mest krævende IT-discipliner til os


Din virksomheds netværksproblemer forsvinder med en Network as a Service-løsning (NaaS-løsning) fra Konica Minolta. Det er vigtigt for dine forretninger, at din virksomhed har et funktionelt netværk, som sikrer at I uforstyrret kan gøre forretninger, og at arbejdet foregår i et sikkert online miljø.

Med NaaS fra Cisco Meraki overlader du en af ​​de mest krævende it-discipliner til os. Virksomheder og medarbejdere er til enhver tid afhængige af høj kvalitet og stabile netværk for at opretholde en stabil produktion, og det kræver et stabilt og sikkert netværk. Og hvis du selv skal vedligeholde og drifte det, kræver det, at du har en dedikeret person til netop den opgave.

Konica Minolta vil som din IT-partner tage sig af dit netværk


Virksomhedernes netværk står over for en række udfordringer:
 
  • at administrere lokalt administrerede netværksenheder er kompliceret
  • stigende antal enheder, applikationer og brugere
  • mere avancerede cyberangreb
  • Netværkssegmentering i lokalt administrerede netværksløsninger er vanskelig
  • at forene løsninger er udfordrende

Konica Minoltas løsninger dækker både interne og eksterne netværksløsninger.

Den interne netværksløsning muliggør en funktionel intern netværksinfrastruktur. Enheder som servere, switche, routere, firewalls og trådløse adgangsstationer udgør organisationens interne netværk. Konica Minoltas interne netværkstjenester gør det nemt og effektivt at administrere, foretage ændringer og konfigurere det interne netværk og tilhørende udstyr. Disse handlinger kan udføres centralt gennem en cloud-baseret administrationstjeneste, der giver virksomheden hurtig hjælp i enhver situation. Disse tjenester sikrer anvendeligheden af ​​det interne netværk og relaterede enheder og løsninger.

Den eksterne netværksløsning giver virksomhedens forbindelser til omverdenen, som har et højere sikkerhedsniveau end den traditionelle løsning. Derudover muliggør tjenesten sikkert fjernarbejde via en krypteret VPN-forbindelse. Trådløse adgangsstationer på det interne netværk kan integreres i den eksterne netværksløsning, hvilket også gør trafikken på det interne netværk sikker.

Vores NaaS-løsning sikrer overvågning, styring og synlighed af høj kvalitet i realtid i hele virksomhedens netværk op til brugerniveau. Ikke flere bekymringer såsom oppetid, sikkerhed, drift, overvågning og kompleksitet – du kan én gang for alle overlade dem fuldstændigt i hænderne på din partner.

 

Vi digitaliserer Coop

Læs kundecasen og find ud af, hvordan vi har digitaliseret Coop.

Læs kundecasen her
Coop

Aldrig krølle på linjen

Hos Konica Minolta har vi vores egne netværkseksperter med dyb praktisk viden om netværksarkitektur, etablering og drift. Vi sikrer maksimal netværkstilgængelighed og ydeevne, samtidig med at vi skræddersyr til at passe til virksomhedens krav.

Mens cyberangreb og sikkerhedstrusler vokser, er beskyttelse af høj kvalitet øverst på dagsordenen for it-ledere verden over. Virksomheden mod angreb, og forbliver sikker over tid, kræver et højt niveau af kompetence og forståelse for hele trusselsbilledet gennem en cloud-styret næste generation af firewalls, som er en del af Konica Minolta-løsningen. Konica Minoltas netværksløsning omfatter prækonfigurerede og overvågede firewalls fra de største aktører på markedet. Du vil sove bedre om natten med Konica Minolta NaaS-løsning.

Cisco Meraki-netværket er fundamentet for, at alt kan forbindes og grundlaget for "Internet of Everything" - Cisco har udviklet en cloud-baseret netværksløsning, der opfylder fremtidens krav. Vedligeholdelse, drift og overvågning udføres af netværkseksperter hos Konica Minolta via Ciscos eget cloud-baserede administrationsværktøj. Det sikrer tilgængelighed på alle tider af døgnet. Ved at overlade disse opgaver til Konica Minolta, kan mange udfordringer og ressourcer omfordeles til andre kerneforretningsopgaver.

IT-sikkerhed med VPN: Sikker og krypteret adgang til virksomhedsdata fra hjemmekontoret. Med det udviklende arbejdsmiljø efter covid har mange virksomheder befundet sig i en situation, hvor et større antal medarbejdere arbejder hjemmefra eller andre steder. Dette skaber en række helt nye sikkerhedsudfordringer og trusler for virksomheder. Konica Minolta i samarbejde med Cisco Meraki kan tilbyde en sikker og krypteret løsning på de sikkerhedsudfordringer, som medarbejdere, der arbejder fra forskellige lokationer, præsenterer.

 

Derfor skal du vælge NaaS fra Konica Minolta

Derfor skal du vælge NaaS fra Konica Minolta


Ved at lade os passe dit netværk, får du mange fordele


Hurtig implementering:
nem konfiguration af netværksudstyr og tilslutning af nyt netværksudstyr til et eksisterende it-miljø.

Fuldt cloud-styret model:
Vi installerer, overvåger og opdaterer i en cloud-baseret model og giver dig den support, du har brug for, fra vores netværkseksperter. 

Fast pris pr. måned:
Med en fast pris for ydelsen vil der ikke være nogen overraskelser, og gør budgetplanlægningen nemmere.

Topmoderne løsning:
Ved at tilbyde førende løsninger fra Cisco Meraki, tilføjer vores tjenester og kompetencer på toppen, giver du dig en helt unik servicemodel fra en betroet leverandør.

Altid opdateret:
Vi sørger for, at dit netværk altid er opdateret, med den seneste opdaterede firmware og realtids opdaterede sikkerhedsrettelser på dit netværksudstyr.

Hurtige sikkerhedsopdateringer:
Den skybaserede model af Cisco Meraki gør sikkerhedsrettelser og opdatering til en historisk opgave. Da løsningen er forbundet med Cisco Talos-trusselsefterretningstjenesten, opdager vi i realtid nye trusler og opdaterer vores kunders netværksudstyr uden nedetid på farten, hvilket gør denne løsning unik sammenlignet med konkurrenternes manuelle opdateringsprocedurer.

VPN-løsninger: VPN-tilbud som en udvidelse af tjenesten, der tilbyder både software- og hardwarebaseret kryptering til hjemmekontor eller "off-line" regionale kontorer. Sikrer sikkert fjernarbejde.

Særlige designbehov: Vi kan give dig specielle tjenester til dit netværk. Et eksempel kan være at lukke dele af en skoles netværk ned i eksamenstider, så kun udvalgte hjemmesider bliver tilgængelige for eleverne i eksamensperioden, samtidig med at alle andre internetsider blokeres for eleverne.

Rådgivning efter ønske:
Baseret på netværksdata og AI kan Konica Minolta give dig den nødvendige indsigt for at se tendenserne i brugen af ​​dit netværk. Ved hjælp af trafikvarmekort kan vi analysere og optimere dit netværk til virksomhedens brugeres reelle adfærd, og vi kan give indsigt, der sikrer båndbredde til kritiske operationer eller brugere. Som en ekstra mulighed har Konica Minolta ekspertise i at bruge AI og analyseværktøjer såsom Microsoft Power Platform, for at give dig indsigt ved design, udelukkende baseret på dine behov.

 

Thermex er glade for deres Network as a Service-løsning fra Konica Minolta. Hele løsningen styres centralt via skyen.

Læs kundecasen her
Thermex

Download network as a Service eBog

Når du laver en netværksanalyse får du en dybere forståelse af dit netværk og dets rolle i virksomheden:

• Hvordan netværket påvirker din virksomhed og medarbejderes arbejde
• Netværksrolle i mobilt arbejde
• Hvordan du overvåger og skaber et optimeret netværk
• Konica Minolta som din IT- og netværkspartner giver dig enorme fordele

Download din eBog nu.
 

Download Network as a Service eBog

Network as a service

Vi drifter og overvåger Coops kunde-Wi-Fi i deres 1.100 butikker. Se mere om hvordan vi gør i filmen.

Kontakt os

Kontakt os