Network as a Service

En helt ny og innovativ måde at drive netværk på

Med Network as a Service overlader du en af de mest krævende IT-discipliner til os


Konica Minolta tilbyder dig trådløst netværk på den nemmeste måde med en komplet løsning med Cisco Meraki. Vi analyserer, installerer, drifter og overvåger dit netværk for dig for en fast månedlig pris.

Ud over Wi-Fi access points får du også switche, firewalls, cloudstyret kontrol, dashboard og eventuelt kameraer med oveni. Du lejer alt dit udstyr af os og undgår dermed en større investering. 


Vi kalder det Network as a Service - eller rent og skær NEMT NETVÆRK.


Vores løsning bygger på et Cisco Meraki cloud-netværk. Det betragtes som en af markedets bedste og mest driftssikre løsninger, hvor alle delelementer er samlet i ét. Hvad er Cisco Meraki Netværk?


Med udgangspunkt i at netværk er platformen for at alt kan være forbundet og fundamentet for ”Internet of Everything" har Cisco udviklet en Cloud-baseret løsning. 


Løsningen kan nemt og ukompliceret skaleres og udvide et netværk alt efter dine behov. 


Vedligeholdelse, drift og overvågning foregår via et managementværktøj, som er let at tilgå og styre. Det sikrer tilgængelighed i alle døgnets timer. Det frigør samtidig IT-afdelingen for en masse udfordringer og ressourcer, som kan bruges på andre kerneopgaver i forretningen.


Thermex

Thermex er glade for deres Network as a Service-løsning fra Konica Minolta. Hele løsningen styres centralt via skyen.

Læs kundecasen her

Vi digitaliserer Coop

Læs kundecasen og find ud af, hvordan vi har digitaliseret Coop.

Læs kundecasen her
Coop

Network as a service

Vi drifter og overvåger Coops kunde-Wi-Fi i deres 1.100 butikker. Se mere om hvordan vi gør i filmen.

Kontakt os

Kontakt os
Må vi sende marketingmateriale til dig? Ja tak.
Om nuværende produkter og services fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbejdspartnere i gruppen, der er skræddersyet til mine personlige interesser. Dine data vil blive behandlet i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.

Felter med en * skal udfyldes!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings