Intelligent kameraovervågning

Få sikker sundhed med Konica Minolta og Mobotix

Intelligent kameraovervågning til sundhedssektoren


Sundhedsinstitutioner, som hospitaler og lægehuse, udgør en væsentlig udfordring for sikkerhedschefer, fordi forskellige behandlinger ofte skal udføres samtidig med at patienter, personale og faciliteter til enhver tid skal beskyttes. Intelligent kameraovervågning er med til at øge sikkerheden for både patienter, personale og de omkringliggende faciliteter.

Samarbejdet mellem Konica Minolta og MOBOTIX giver intelligente sikkerhedsløsninger med kameraer, der automatisk analyserer videobilleder, der først optages, når en foruddefineret alarm udløses. 


Overvågningsfunktionerne kan spænde fra enkle bevægelser og lydanalyse til mere komplekse opgaver, f.eks. registrering af kameramanipulation, optælling af personer og virtuelle hegn. 


De intelligente kameraløsninger kan selv filtrere videooptagelser og specifikke data fra datastrømme og derefter integrere dette materiale for at sikre bedre patientpleje og optimere sikkerheden på faciliteter, analysere processer på skadestuen og meget mere.

Konica Minolta og MOBOTIX

Konica Minolta og MOBOTIX

MOBOTIX intelligent kameraovervågning

MOBOTIX' intelligente kameraløsninger har med deres decentraliserede arkitektur vist sig at være et særdeles effektivt middel til at gøre bygninger og lokaler sikre. 


Ud over traditionel kameraovervågning bruger MOBOTIX intelligente sensorer, der kan registrere en lang række bevægelser, fx en person, der forlader et værelse eller en seng i løbet af natten, samt hvor ofte lyset tændes, styre varme- og rumtemperatur og meget mere. 


Information fra biomedicinske sensorer og enheder kan også indsamles og vises i realtid, så plejepersonalet hele tiden holdes opdateret.


Med Intelligent Kameraovervågning fra Konica Minolta og MOBOTIX har du bl.a. mulighed for at beskytte mennesker og faciliteter via innovative løsninger, som fx automatisk hændelsesregistrering, alarmbeskeder, videoanalyse og tovejslyd med VoIP-beskeder.

Hardware
hardware icon
Nye perspektiver inden for sundhedssektoren

c26 Indoor 360° er det mindste og letteste hemisfæriske kamerasystem til loftmontering indendørs, som MOBOTIX nogensinde har udviklet. Enheden vejer ca. 200 gram og er blot 12 centimeter i diameter. c26 kan installeres hurtigt og nemt og indeholder funktioner som bl.a. en lysfølsom 6 megapixel dag- eller natsensor samt MxAnalytics' adfærdsanalyseværktøj.

Software
software icon
Konica Minoltas softwareprodukter

Se de utallige forskellige måder, hvorpå Konica Minoltas softwareprodukter kan forbedre driften. Konica Minolta løser problemerne i din virksomhed, matcher forskellige arbejdsmåder og tilbyder softwareløsninger, der opfylder behovene i din branche. Ved altid at prioritere dine behov opfylder Konica Minoltas software kravene fra selv de mest krævende globale organisationer. Med dette system kan du lægge låg på udgifter til alle printede eller kopierede dokumenter, etablere avancerede sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at følsomme dokumenter ikke falder i de forkerte hænder og meget mere.

Services
service icon
Altid til tjeneste

Vores erfarne og dygtige specialister besvarer dine spørgsmål og viser dig, hvordan du bruger dit produkt. Vores services er skabt til dig og har et supportsystem, der er udviklet til at sikre, at du og din virksomhed får fuldt udbytte af løsningerne. Vi tilbyder en række forskellige services, bl.a. optimerede printservices, der kombinerer rådgivning, hardware- og softwareimplementering, administration af arbejdsgange for at reducere jeres udgifter til dokumenter og intelligente sikkerhedsservices, der beskytter virksomheden.

Nøglefunktioner

MOBOTIX er pionerer inden for intelligente IP-videosystemer og har skabt de første IP-kameraer, der ikke kræver en central pc eller software. Denne form for decentraliseret, indbygget intelligens i kameraet giver dig mulighed for at etablere omkostningseffektive sikkerhedssystemer med automatiske videooptagelser.


Med adgangskontrol kan du styre, hvem der kommer ind i og forlader lokalerne, ved at installere kameraer nær indgangen. Funktioner som "alarmer for begrænsede områder" har vist sig at være særdeles nyttige. Intelligente foranstaltninger fungerer som ekstremt effektiv afskrækkelse, bl.a. med tovejslyd, styring af lys, alarmerer og notifikationer. Programmer udstyret med sensorinput giver øjeblikkeligt overblik over fjerne områder, hvilket er ideelt til beskyttelse af ejendom samt til adfærdsanalyse, f.eks. optælling af personer og bevægelsesregistrering. MOBOTIX-termografi kan også registrere brande eller overophedede enheder på et tidligt tidspunkt, hvorefter der automatisk udløses en alarm.


Takket være 6 megapixel Moonlight-teknologi kan MOBOTIX-kameraer opfange hurtige bevægelser under mørke forhold, f.eks. i måneskin. 360° hemisfærisk kamerateknologi giver dig mulighed for at beskytte et helt rum uden blinde vinkler og med virtuelt zoom. For at undgå falske alarmer er MOBOTIX-kameraovervågning udstyret med teknologi, der kan registrere bevægelser under selv de mest ekstreme forhold, mens MxActivity-sensoren reducerer falske alarmer med op til 90 %.


MOBOTIX tilbyder mange andre fordele ud over dette, bl.a.: 

  • Effektiv og optimeret MxPEG-sikkerhedsvideocodec 
  • Intet behov for vedligeholdelse takket være glasfiberforstærket kabinet og ingen bevægelige dele 
  • Grøn IP-video – MOBOTIX-design med lavt strømforbrug sparer energi

   

   

Funktionsikonet Touch

Alarmbeskeder

Funktionsikonet Brugervenlighed

Automatisk hændelsesregistrering

Funktionsikonet Kopiér

Direkte Network Attached Storage (NAS)

Funktionsikonet Teknologi

Telefontilslutningsmuligheder

Funktionsikonet Tilpasning

Fjernfunktioner

Funktionsikonet Mobilitet

Tovejslyd med VoIP-beskeder

Funktionsikonet Teknologi

Videoanalyse

Vil du have mere information? Så hent brochuren eller kontakt os ved at udfylde formularen.

Hent brochure
AeroDR HD

Kontakt os

Kontakt os