Intelligent kameraovervågning

Sikkerhedsløsninger til små og mellemstore virksomheder

Intelligent kameraovervågning


Hver dag oplever virksomheder, kontorer og lagerbygninger over hele verden brand, tyveri, hærværk eller andre skadelige hændelser – hvoraf mange nemt kunne have været undgået. Men det er slut nu! Intelligent kameraovervågning er forskelen, der forhindrer dette i at finde sted og forebygger dermed skader. MOBOTIX-kameraer giver dig en knivskarp optagelse af gerningsstedet – og meget mere. Så vær et skridt foran – og beskyt din virksomhed!

Med MOBOTIX intelligent kameraovervågning får du videoinfrastruktur i høj kvalitet. Du får alle fordelene ved et 360° synsfelt, termisk genkendelse, automatisering, tydelige billeder, hemisfærisk synsfelt, e-mailnotifikationer og meget mere. 


Vores intelligente kameraovervågning er et omfattende sikkerhedssystem der bliver tilpasset din virksomheds behov. Med det kan du investere i din sikkerhed, og det hjælper dig med at fokusere på dine kerneopgaver, mens din videoinfrastruktur drives af professionelle.


Du får:

 • Skarpe og tydelige billeder, der sikrer bedre dokumentation
 • Lavere ejeromkostninger (pga. mindre vedligeholdelse)
 • Laveste energiforbrug – Grøn IP-video
 • Cybersikret takket være krypteret kommunikation


Én samlet løsning

Én samlet løsning

Alt fra en enkelt kilde

MOBOTIX-sikkerhedssystemet kræver ingen yderligere infrastruktur. Når du investerer i intelligent kameraovervågning, behøver du ikke bekymre dig om separate supportsystemer, software eller en central server. 

 

Du sparer ikke kun tid og energi. Men det er også et omkostningseffektivt og økonomisk gennemskueligt valg, der er langt mere driftssikkert end systemer med flere elementer. Alle processer – såsom hændelses- og alarmstyring, optagelse og billedbehandling – behandles og færdiggøres lokalt i sikkerhedskameraet.

Hardware
hardware icon
Så meget mere end blot en standardløsning

MOBOTIX-kameraer kan bruges til en lang række forskellige områder og er anerkendte for deres enestående driftssikkerhed. De har ultimativ energieffektivitet og højeste grad af nøjagtighed. Et enkelt kamera kan diskret overvåge et helt område uden blinde vinkler.

Software
software icon
Video Management System – alt fra en enkelt kilde

MOBOTIX Video Management System (VMS) er en intuitiv og fleksibel MOBOTIX-softwareløsning til videostyring, videoanalyse og enhedskontrol. VMS kræver ingen administrationsserver, og alt er indbygget, så du behøver ikke bekymre dig om installation af nye løsninger.

Services
service icon
Den perfekte løsning

Vi følger dig hele vejen gennem processen og sørger for, at du får alle fordelene. Vi starter med en grundig konsultation – inkl. analyse af dine lokaler - med fokus på, hvordan vi kan optimere din videoinfrastruktur. Projektløsningen består af en professionel installation, efterfulgt af fjernovervågning til styring af IT-infrastrukturen og netværksstatus samt vedligeholdelse for at sikre problemfri drift af dit videosikkerhedssystem.

Den komplette, samlede løsning

MOBOTIX-kameraer udgør en uovertruffen forbedring af hele billedbehandlingsprocessen. Takket være skarpheden af billederne, kan du altid se præcist, hvad der sker - selv når det går hurtigt, eller der er dårlig belysning. Den høje billedkvalitet gør, at du kan se selv de mindste detaljer, mens innovativ bevægelsesregistrering sikrer, at du ved, hvor du skal kigge henne. 


MxActivity-sensoren skelner vind og fugles bevægelser fra mistænkelige aktiviteter, hvilket reducerer antallet af falske alarmer med op til 90 %. Du kan nemt og hurtigt automatisere systemets reaktion på den registrerede aktivitet og konfigurere den til at åbne bomme for godkendte biler samt reagere på en mistænkelig bevægelse på et bestemt tidspunkt på dagen med et lydsignal. 


Mulighederne er uendelige. Du kan nemt tilpasse de mange funktioner i kameraovervågningen efter dine individuelle ønsker. Det er din beslutning.


Med intelligent kameraovervågning overlader du alle bekymringer til os. Kort og godt, så får du:

   

   

Quality feature icon
 • S.E.A.D. X 2,400 x 3,600 equiv. dpi x 8bit
 • Simitri V toner technology
 • Image density control technology
Media handling feature icon
 • Up to 450 g/m2 paper weight in simplex and duplex printing
 • Long sheet size of up to 1,300mm (duplex up to 900mm )
 • Reliable thin paper feeding through air-blow fusing separation
 • Envelope printing
 • Embossed paper support
 • Optional inter-cooler curl eliminator
Core Business Icon
 • 50-sheet booklet making* with front trimming and optional creasing, slitting and spine corner forming
 • Perfect binding for books of up to 30 mm
 • 100-sheet stapling with cutting mechanism
 • 102-sheet auto ring binding
 • Automated inline business card and postcard cutting
 • Full bleed banners, A3 and A4 posters
Funktionsikonet Teknologi

Ingen central server påkrævet

Funktionsikonet Mediehåndtering

Skalerbar sikkerhedsløsning

Funktionsikonet Brugervenlighed

Avancerede analyser

Funktionsikonet Mobilitet

Tovejslydsystem

Kontakt os

Kontakt os