Milepæl for Konica Minolta med installation nummer 1000 af AccurioLabel-printere

Langenhagen | 13 maj 2022

Konica Minolta, en førende virksomhed inden for produktion af digitale labels, fejrer installation nummer 1000 af sin yderst succesfulde digitale AccurioLabel-tonerprinter, mindre end syv år efter at virksomheden gik ind på markedet for labels. Teknologipionerens højkvalitetsplatform fortsætter med at sætte standarden for digital produktion af labels og emballage, mens salget fortsætter med at vokse.


Blot to år efter annonceringen af installation nummer 500 fortsætter de digitale tonerbaserede printere deres fremmarch og hjælper Konica Minolta med at blive førende på markedet for digitale labelprintere med en markedsandel på 28 % i Europa i 2021. Dette bekræfter virksomhedens succesfulde historie med at arbejde stadig tættere sammen med kunderne for at fremme den digitale transformation og skabe flere printmuligheder.

Konica Minolta er i dag stolte over at annoncere, at Etiq'Lyon, en generel producent af klæberullelabels, der beskæftiger syv medarbejdere i Caluire nær Lyon i Frankrig, er blevet kunde nummer 1000 til at investere i AccurioLabel 230-printeren. "Efterhånden som vi fortsætter med at investere i digital teknologi, hvilket vi ser som fremtiden, er vi meget stolte af at være blevet AccurioLabel-tonerprinterens kunde nummer 1000", udtaler Bertrand Genin, ejer af Etiq'Lyon. "Denne investering giver os mulighed for at tilbyde mange andre nye virksomhedsløsninger til vores kunder i alle brancher takket være den support, vi modtager, maskinens høje farvestabilitet og hurtige produktionshastigheder."

Han tilføjer: "Teknologien, de ekstremt konkurrencedygtige samlede ejeromkostninger og den professionelle support og deres eksperters hurtige reaktion var vigtige faktorer, da vi traf vores beslutning. Konica Minolta har været utroligt gode til at lytte til os og samarbejde om at opfylde vores strenge krav." 
 
Billedet viser (fra venstre mod højre):
Nicolas Hirchwald (Konica Minolta, Salgsrepræsentant – Labels) – Marion Parmentier (Grafisk designer hos Etiq Lyon) – Bertrand Genin (Ejer af Etiq Lyon) 
Med AccurioLabel-printere får du adgang til digital print i høj kvalitet til en overkommelig pris. De var oprindeligt rettet mod små og mellemstore labelkonvertere, men er nu også bredt accepteret af store labelkonvertere. De yderst fleksible systemer er udviklet til at styre og levere et stigende antal små og mellemstore printjob med stadigt kortere behandlingstider. En berøringsskærm muliggør intuitiv betjening og er nem at bruge for operatører, hvilket eliminerer behovet for omfattende brugeroplæring. Opgaver, der var tidskrævende på analoge maskiner, kan udføres hurtigt og præcist og levere stabil printkvalitet.

"At være det førende mærke i Europa inden for digital labelprint og annonceringen af levering nummer 1000 af AccurioLabel-printere er vigtige milepæle, mens vi fortsætter med at skabe vækst for vores labelforretning", udtaler Carsten Bamberg, Business Development Manager, Professional Printing Group, Konica Minolta Business Solutions Europe. "Vi nytænker konstant muligheder og har seriøse planer om at udvide vores labelforretning med endnu en revolutionerende annoncering på et senere tidspunkt."
 
quotation marks

Der er muligheder overalt. Vi arbejder tæt sammen med kunderne om at skabe printmuligheder på en bæredygtig måde ved at tilføre deres løbende digitale transformation ny kreativitet.

Carsten Bamberg

Business Development Manager, Professional Printing Group, Konica Minolta Business Solutions Europe

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s er den markedsledende udbyder af outputløsninger i Danmark. Konica Minolta har med egne produkter inden for IT-services sat gang i en større transformation, der vil markere Konica Minolta som fremtidens IT-services leverandør. Vi er i Danmark ca. 200 ansatte, som omsætter for ca. 400 mio.kr. i form af salg, service og support af løsninger inden for IT, kopi, print og digitale produkter. På verdensplan beskæftiger Konica Minolta ca. 43.000 medarbejdere.

Kontakt

Kontakt

Silke Ehmann-Cotichini

Team Manager Brand Positioning & Architecture, Content Strategy & Development

Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH

silke.ehmann-cotichini@konicaminolta.eu

+49 (0)511 7404-5604