Forbedrerede arbejdsflows med Konica Minolta

Langenhagen | 13 januar 2022

Konica Minolta har annonceret en opgradering af AccurioPro Flux-softwaren, som vil forbedre automatiseringen af arbejdsgangen og give kunderne nye forretningsmuligheder inden for etiketudskrivning. Version 9 er til gavn for alle tre moduler i AccurioPro Flux-pakken af digitale løsninger til professionel udskrivning - Essential, Premium og Ultimate.


Den omkostningseffektive AccurioPro Flux Version 9 vil hjælpe kunderne med at nytænke arbejdsgange som er en del af Konica Minoltas løbende forpligtelse til fortsat at udvikle markedsdannende innovationer med avanceret funktionalitet for at hjælpe kundernes virksomheder til at vokse.

Nye funktioner i Konica Minoltas AccurioPro Flux Version 9-opgradering omfatter:
  • Større personalisering ved at tilføje VDP-indhold (Variable Data Printing) fra CSV-filer (Comma Separate Values). Flyers, billetter, postkort og mailinger bliver hurtige, enkle og mere ligetil med denne nye funktion.
  • Mulighed for at tilføje billeder til sidens indhold i sidste øjeblik. Der er ikke længere behov for at oprette en ny fil, operatøren kan foretage ændringerne bekvemt i AccurioPro Flux.
  • Forbedret interaktion med offline efterbehandling. Farvedefinitioner, baggrundsfarve, QR-koder og registermærker er alle gjort enklere.
  • En ny indstilling - Flux Label Impose - giver en automatiseret etiketarbejdsgang til Konica Minolta-etiketprinterne og en praktisk måde at personliggøre etiketter på. Værdifulde besparelser på etiketsubstrater, muligheden for at gemme 'impoisition templates' og forbedret VDP-indhold fra CSV-filer som tekst, stregkode og QR-kode er alle blandt fordelene.
  • En ny eksklusive funktion for AccurioPro Flux Ultimate er en redesignet loginside, der giver mulighed for individuelt indhold og mulighed for at oprette en online shop.
  • Flux Essential har nye muligheder - Flux Multi Seat og Flux Preflight Pro - og der er nu adgang fra en anden pc eller Mac.

 

AccurioPro Flux omfatter et centraliseret kontrol- og styringspunkt, automatiseret workflowbehandling, farvestyring, problemfri integration af forskellige udskrivningsteknologier og fuld tilslutningsmulighed til alle Konica Minolta-udskrivningssystemer. Brugerne omfatter bl.a. Print Service Providers (PSP'er) og centrale reprografiske afdelinger (CRD'er), interne trykkerier i offentlige organisationer, universiteter og virksomheder. Modulerne kan købes enkeltvis eller opgraderes efter behov.


"Denne seneste AccurioPro Flux-opgradering giver vores kunder endnu en mulighed for at nytænke arbejdsgange og kreativitet", siger Achim Ricks, Production Printing Applications Manager, Konica Minolta Business Solutions Europe. "Version 9 tilbyder yderligere funktionalitet samt flere nye attraktive muligheder - hvilket forbedrer vores kunders arbejdsgange og giver nye forretningsmuligheder inden for etiketprint."


"Som førende inden for printtransformation er dette endnu et eksempel på, hvordan vi sætter nye standarder for at levere kreative nytænkninger med multi-channel marketingkommunikation. Det er også en del af en digital transformation, da vi fortsætter med at øge vores tilstedeværelse på markederne for produktionsprintning i en verden i hurtig bevægelse."
 

 

 

AccurioPro Flux

Uanset om du ønsker at automatisere din prepress, redigere printjobs i dit team eller oprette en online printshop, har vi det rette produkt til dig.

AccurioPro Flux er Konica Minoltas softwareløsning til kraftfuld make-ready, professionel automatisering af printworkflowet, praktisk samarbejde og effektiv outputstyring.

Læs mere
Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s er den markedsledende udbyder af outputløsninger i Danmark. Konica Minolta har med egne produkter inden for IT-services sat gang i en større transformation, der vil markere Konica Minolta som fremtidens IT-services leverandør. Vi er i Danmark ca. 200 ansatte, som omsætter for ca. 400 mio.kr. i form af salg, service og support af løsninger inden for IT, kopi, print og digitale produkter. På verdensplan beskæftiger Konica Minolta ca. 43.000 medarbejdere.

Kontakt

Kontakt

Silke Ehmann-Cotichini

Team Manager Brand Positioning & Architecture, Content Strategy & Development

silke.ehmann-cotichini@konicaminolta.eu

+49 (0)511 7404-5604