Konica Minolta genvinder statens kontrakt på print- og kopiydelser

| 29 juni 2023

Konica Minolta genvinder statens SKI 50.10 kontrakt på print- og kopiydelser

Vi er stolte af igen at være en af de udvalgte printerleverandører til den offentlige sektor


Vi har genvundet SKI 50.10 kontrakten på print- og kopiydelser og kan fortsætte samarbejdet med staten og kommuner, som print leverandør i yderligere fire år.  

Konica Minolta Business Solutions Danmark kan fortsætte med at levere multifunktionsprintere og andre relevante printløsninger til stat og kommuner i Danmark. Den nye rammeaftale har en samlet værdi på 885 millioner kroner og er tildelt tre ligestillede leverandører, der udover Konica Minolta omfatter Atea og Ricoh Danmark. 
 

Peter Dalgas, Salgsdirektør for Danmark er begejstret for at Konica Minolta har genvundet aftalen: ”Vi er super glade for igen at være en af de udvalgte printer leverandører til den offentlige sektor." 

 

SKI har skærpet de grønne krav til kopi og print 
I udbuddet har SKI  - Staten og Kommunernes Indkøbsservice skærpet aftalens bæredygtige profil. Valget af leverandører er taget med fokus på, at produkterne skulle opfylde en række krav til bæredygtighed og energiforbrug baseret på en TCO-beregning, der omfatter bl.a. pris på hardware, pris på strømforbrug og CO2-udledning i henhold til Miljøstyrelsens retningslinjer.  
 

"I Konica Minolta arbejder vi altid med miljø og klima for øje, som en af de 100 mest bæredygtige virksomheder i verden, og derfor glæder det os, at udbuddet nu har højere fokus på miljø og klima" – fortæller Peter Dalgas, Salgsdirektør for Danmark. 

  
Den nye rammeaftale har en samlet værdi på 885 millioner kroner over hele perioden, og SKI starter implementeringen af aftalen med henblik på idriftsættelse d. 1. september 2023.