Konica Minolta i Europa opnår alle seks Microsoft Cloud Solutions Partner-betegnelser

| 20 juni 2023

En betroet partner til digital transformation

Konica Minolta Business Solutions Europe og 21 af dets datterselskaber har opnået alle seks Microsoft Cloud Solutions Partner-betegnelser, hvilket understreger deres omfattende kompetencer på tværs af alle Microsoft Cloud Solution-områder.


Efter omstruktureringen af Microsofts partnerprogram i 2022, der havde til formål at fremhæve organisationer med dokumenteret erfaring for at guide kunderne gennem deres cloud-rejser, tilpassede Konica Minolta i Europa sig hurtigt. Virksomheden sikrede sig alle seks tilgængelige Solutions Partner-betegnelser og fremviste dermed sin ekspertise inden for Data & AI (Azure), Digital & App Innovation (Azure), Infrastructure (Azure), Modern Work, Security og Business Applications.

 
 

quotation marks

At opnå alle seks betegnelser er en vigtig milepæl for vores team, der viser bredden i vores ekspertise og vores engagement i at hjælpe organisationer med at fremskynde deres digitale transformation. Hver udnævnelse er et bevis på vores teams kompetencer, dedikation til kontinuerlig læring og virksomhedens dokumenterede succes med at levere fremragende resultater til vores kunder.

Norihisa Takayama

Executive Director DX, Konica Minolta Business Solutions Europe

For at opnå en Microsoft Solutions Partner-betegnelse skal man opfylde strenge krav med hensyn til færdigheder (teknisk egnethed), præstation (kundeantal) og kundesucces (implementeringsresultater). "At sikre disse betegnelser er et vidnesbyrd om vores løfte om at levere kvalitet og ekspertise," fortsætter Norihisa Takayama.
 
quotation marks

Disse badges fungerer som et kvalitetsstempel, der hjælper kunderne med at identificere de bedste teknologipartnere til deres behov. Kunder, der vælger Konica Minolta i Europa, kan forvente innovative forretningsløsninger fra en full-service partner med dokumenteret ekspertise på tværs af hele Microsoft Cloud.

Julie Sanford

Vice President, GTM, Programs, & Experiences at Microsoft

Med lanceringen af Workplace One, Konica Minoltas Microsoft 365-relaterede managed IT-tjeneste, fortsætter virksomheden med at bekræfte sit engagement i digital transformation. Workplace One er en omfattende løsning, der tilbyder et administreret Microsoft 365-miljø, administrerede backup-tjenester, proaktiv fjernovervågning og implementering af Microsofts Cloud Services, alt sammen designet til at forenkle IT-driften og give kunderne en problemfri digital arbejdspladsoplevelse.
 

Kontakt

Kontakt

Melanie Olbrich

Senior Expert Content Strategy & Development

melanie.olbrich@konicaminolta.eu

+49 (0)511 7404-5337