Konica Minolta placeret som markedsleder inden for cloud-print-tjenester af Quocirca

| 15 maj 2024

Konica Minolta er blevet kategoriseret som markedsleder i Quocircas vurdering af Cloud Print Services Landscape, 2024. Rapporten fremhæver den brede og voksende anvendelse af Cloud Print Management løsninger, hvor sikkerhedsproblemer er den største barriere.


Ifølge brancheanalytikerens seneste undersøgelse er der sket en stigning på 14 % i antallet af organisationer, der bruger en cloud print management løsning, med 69 % i 2024 sammenlignet med 55 % i 2023. Den opadgående tendens forventes at fortsætte med yderligere 26 % af respondenterne, der planlægger at bruge cloud print management løsninger i fremtiden.
 
Selv om der er en betydelig kontinuerlig vækst, fremhæver rapporten sikkerhed som den største barriere for anvendelse af cloud print management, idet 32 % af de adspurgte siger, at beskyttelse af virksomhedsdata er den største bekymring. For organisationer, der bruger en cloud print management løsning, har 36 % allerede indført en zero-trust-model, mens yderligere 42 % planlægger at indføre en sådan inden for de næste 12 måneder, og kun 6 % har slet ingen planer om at gøre det.
 
Sikkerhed er en grundlæggende prioritet for Konica Minolta. Konica Minolta tilbyder SAFEQ Cloud, en alt-i-en cloud-native print management- og scanningsløsning, der omfatter politikbaserede godkendelseskontroller, en adgangsmodel med færrest mulige privilegier, en zero-trust-tilgang, sikker netværkstrafik for metadata og printjobs, der går til skyen, og overholdelse af ISO 27001, CCM og CAIQ, for at støtte virksomheder, der har eller planlægger at skifte til en cloud-first printstrategi.
 
Rapporten beskriver, hvordan Konica Minoltas cloud løsninger er velegnede til organisationer af alle størrelser, og hvordan de understøttes af virksomhedens veletablerede cloud-printinfrastrukturtjenester, fjernovervågning og -administration, samt omfattende sikkerhedstjenester.

quotation marks

Vi er stolte over at blive anerkendt som markedsleder inden for cloud-print-tjenester. Dens vækst, som rapporteret af Quocirca, afspejler vores erfaring hos Konica Minolta. Organisationer i alle størrelser anerkender ikke kun de drifts- og produktivitetsgevinster, det giver, men også et højere niveau af data-, dokument- og printsikkerhed. Det er et vigtigt budskab til dem, der stadig opfatter det som en barriere for at høste frugterne af en cloud-first printstrategi.

Olaf Lorenz

General Manager, International Marketing Division at Konica Minolta Business Solutions Europe

Ved at blive kategoriseret som markedsleder anerkendes Konica Minolta af Quocirca som en leverandør, der "leder markedet i både strategisk vision og dybde i servicetilbuddet. Ledere har foretaget betydelige investeringer i deres serviceportefølje og infrastruktur og understøttes af stærke leveringsevner."
 

Quocirca Cloud Print Landscape 2024

Quocirca har anerkendt Konica Minolta som en "Leader" i forskningsfirmaets "The Cloud Print Services Landscape, 2024 - How cloud adoption is driving print infrastructure modernisation".

Læs mere

Kontakt

Kontakt

Melanie Olbrich

Senior Corporate Communications & Content Manager

melanie.olbrich@konicaminolta.eu

+49 (0)511 7404-5337