Vores kunder

Vores kunder
 

KONICA MINOLTA’S SUCCES HISTORIER

Læs her om hvordan vi hjælper en lang række virksomheder med at optimere deres produktivitet, og få indblik i vores ydelser og implementering af løsninger

 

KRÆFTENS BEKÆMPELSE FIK OPTIMERET DERES KAMPAGNEADMINISTRATION

Kræftens Bekæmpelse er en demokratisk medlemsstyret organisation, der har fokuserer på forskning og forebyggelse af cancer. De arbejder for at forbedre livet for cancerpatienter ved bl.a. at tilbyde dem information og rådgivning. Helt konkret er deres at mål, at færre får kræft, flere overlever kræft samt et bedre liv efter kræft.
 

OBTON – Automatisering

For at håndtere projekter, dokumenter og data mere effektivt og forretningsorienteret tog solenergivirksomheden Obton på en digital transformationsrejse med Konica Minolta. Grethe Koudal, seniorspecialist i Obton, forklarer her processen.
 

BOGTRYKKEREN FIK STYRKET PRÆCISION OG ØGET EFFEKTIVITETEN

Børge Møller Grafisk fik bedre farvestyring og mere simpel betjening med en AccurioPress C6100 med en IQ-501 farvestyringsenhed.

MOBOTIX STJÆLER BILLEDET HOS XL-BYG ELLING

XL-BYG Elling har haft kameraovervågning i mange år. Men takket være en komplet MOBOTIX-installation er overvågningen nu løftet til et nyt digitalt niveau. Alle arealer og vinkler er nu dækket af intelligente kameraer, der kan meget mere end bare at vise billeder. 
 

NÅR DER GÅR SPORT I SIKKER PRINTSTYRING

Idrættens Hus i Brøndby er hjemsted for Danmarks Idrætsforbund, en række af forbundets samarbejdspartnere samt ikke færre end 55 specialforbund. Her sørger en SafeQ-løsning for sikker printstyring, follow-me-print og en retfærdig fordeling af udgifterne. Forbundet har forlænget aftalen med Konica Minolta i fire år mere.
 

NEMT netværk til 40.000 mennesker

Hvad gør man, når 40.000 mennesker samles en weekend, og de alle vi være online samtidig? Man får selvfølgelig opsat en midlertidig, god og NEM netværksløsning. 

NYT TRÅDLØST NETVÆRK AS A SERVICE HOS THERMEX

Hos Thermex A/S levede det trådløse netværk ikke længere op til dagens standard og fremtidens krav. Det resulterede i en Cisco Meraki-løsning fra Konica Minolta, som får afdelinger, filialer og kontorer til at hænge bedre sammen. Det hele under én paraply og med central administration via skyen.

INTRANET HAR ALDRIG VÆRET NEMMERE

Søstrene Grene bruger IntraActive som en aktiv kommunikationsplatform, der bringer alle i organisationen tættere på hinanden. Via Sisterhood kan medarbejderne let søge og finde den information, de har behov for.  Og så fungerer Sisterhood som en kulturbærende platform i virksomheden, og derfor er søstrenes ånd, værdier og designprofil en integreret del af intranettet.

REDMARK LØFTER WORKPOINT TIL FORRETNINGSNIVEAU

En succesrig indførelse af WorkPoint i en organisation kræver, at man ser det som et forretningsprojekt og ikke et IT-projekt. Det er en central forudsætning, som et af landets største revisions- og rådgivningshuse, Redmark, har efterlevet i forbindelse med implementering af en omfattende WorkPoint-løsning med over 200 brugere.

DATADREVET DISRUPTION AF UDLEJNINGSBRANCHEN DAT

NetHire A/S udspringer af Garant Udlejning A/S, som i snart tre årtier har udlejet værktøj og materiel til professionelle – primært håndværkere og entreprenører. Hos Garant udviklede de tidligt deres eget system til at holde styr på udlejningen, og det har udviklet sig til en særskilt forretningsenhed og dedikeret IT-virksomhed – NetHire A/S. I dag tilbyder NetHire en komplet datadrevet og cloudbaseret platform til entreprenører, håndværkere, grossister og byggemarkeder, der sætter udlejning af udstyr og materiel i system. Nextagenda er partner på datastrukturering, -analyse og -præsentation.

WI-FI TIL THE KING OF ROCK W

Memphis Mansion er et helt særligt sted i Randers. Det er nemlig en hyldest til selveste The King of Rock ’n’ Roll, Elvis Presley.

Hvert år besøger mere end 145.000 gæster stedet. Gæsterne besøger både museet og dineren, men også stedets konferenceafdeling, hvor de bl.a. afholder seminarer, årsmøder, produktlanceringer og konferencer.

FORSYNINGSSELSKAB SAMLER KRÆFTERNE MED HYBRID CLOUDLØSNING

En kompleks organisation som Hillerød Forsyning benytter sig typisk af en lang række forskellige it- og administrationssystemer. Med sikring af renovation, varmeforsyning, vand og spildevand for tusinder af borgere er Hillerød Forsyning en del af regionens kritiske infrastruktur, og nu har selskabet konsolideret sin it-platform med valget af WorkPoint 365 leveret af Konica Minolta. WorkPoint 365 integrerer blandt andet HR, projektstyring, kontrakthåndtering og generel arkivering i en samlet cloudløsning for hele organisationen.

NU TAGER DET KUN 3 MINUTTER

Expedit har trykket speederen i bund med en NetApp-løsning fra Konica Minolta. Valget er også en historie om personlige relationer, datterselskaber og sikkerhed.

KOMPETENTE OG DYGTIGE KONSULENTER GØR HELE FORSKELLEN

Hos DTU Byg forsker de i både byggemetoder, -teknologi og -materialer, ligesom de udklækker nogle af landets dygtigste bygningsingeniører. Instituttets datamængder er stigende, og derfor har de også bygget til i datacentret med ekstra NetApp-kapacitet og en forlængelse af serviceaftalen med Konica Minolta for de næste to år.

BACKUP AS A SERVICE HOS AARHUS MASKINMESTER SKOLE

På Aarhus Maskinmester Skole valgte de at outsource den løbende backup til en NetApp-løsning, som er drevet og overvåget af Konica Minolta.

BEDRE PERFORMANCE BLEV NØGLEN TIL ET GODT SAMARBEJDE BED

Det var til et ’speed dating’-arrangement for erhvervsledere, at IT-chef Steen Villsen fra XL-BYGs kædekontor i Brabrand tilfældigt faldt i snak med salgsdirektør Niels Foged fra Konica Minolta. Efter en gensidig præsentation afbrød Steen Villsen salgstalen fra Niels Foged med et konkret forslag.

”Løs performanceproblemerne på vores VMware-installation først. Så kan vi tale videre bagefter.” 

Som sagt, så gjort. Opgaven blev løst, og samarbejdet blev en realitet.

OPTIMERING AF TANKSKIBSFLÅDE GENNEM BI

Team Tankers International opererer en flåde på 39 kemikalietankskibe, som i 2019 flyttede over 11 mio. tons på verdenshavene. Fragten er primært organiske og ikkeorganiske kemikalier, petroleumsprodukter og forskellige typer af olier. Virksomheden er blandt verdens 10 største operatører af kemikalietankskibe og har siden 2013 været på en strategisk rejse mod cloudbaseret it-infrastruktur, BI og data warehouse. Det har resulteret i en højt udviklet og kompleks platform, hvor alle afdelinger i Team Tankers kan trække på skræddersyede dashboards og rapporter i deres beslutningsprocesser

SKIVE COLLEGE FÅR ALL-FLASH I EGET DATACENTER

Skive College er en af landets helt store uddannelsesinstitutioner. Eller rettere: Skive College omfatter en bred vifte af uddannelsesinstitutioner. 

I foråret 2019 skulle Skive College vælge en ny storageløsning, fordi deres tidligere løsning havde udtjent sin rolle. Deres valg faldt på en Lenovo-løsning i eget datacenter, leveret af Konica Minolta. 

VÆKSTKOMET SÆTTER DATA I SYSTEM

Obton og Koncenton er de senere år vokset massivt. Og når man derudover lægger kravene for GDPR oveni, var der behov for en løsning, så koncernen kunne bevare overblikket over deres data.

Konica Minolta løste opgaven ved hjælp af WorkPoint HR og dokoniFIND. Det betyder helt enkelt, at der nu er styr på alle data og medarbejderne hurtigt og nemt kan finde data frem, når de skal bruge dem.

BACKUP AS A SERVICE HOS MORSØ KOMMUNE

Hos Morsø Kommune er de på den sikre side med Backup as a Service hos Konica Minolta. 

Kombinationen af backup og rigelig serverkraft hos KMsky på en ekstern lokation betyder, at kommunens systemer kan startes op igen eksternt, hvis der skulle ske et totalt nedbrud på de primære lokationer.

SKOLEEKSEMPEL PÅ EN SKRÆDDERSYET LØSNING

Med den nye løsning høster Frederiksværk Gymnasium og HF fordelene ved den nyeste teknologi, og både elever og undervisere har fået et stærkt værktøj til at styrke undervisning, trivsel og inspiration i det daglige.

HASTIGHED, SIKKERHED OG GOD PLADS

Et af Danmarks største reklamebureauer valgte Flash til produktionsmiljøet og Veeam som samlet applikation til backup. Det har lukket munden på brugerne.