Optimer dit printmiljø

Bedre kontrol, lavere printomkostninger

Spar tid, penge og ressourcer med Konica Minolta


Uanset virksomhedens størrelse er det vigtigt at holde kontrol med udgifterne. Jo større organisationen er, des mindre produktivt og mere energikrævende er det at skulle holde øje med hver enkelt omkostning. Det kan endda være meget problematisk, når det drejer sig om et så tilsyneladende ubetydeligt aspekt som print. Spørg blot dig selv – er du reelt bevidst om, hvor mange penge du bruger på scan, print og kopi hver dag, hver uge, hver måned eller hvert år?

Har du styr på printomkostningerne? Bare rolig – du er langt fra alene! Selv i disse højteknologiske tider har størstedelen af virksomhederne stadig svært ved at få et faktabaseret overblik over deres reelle udgifter. Er du heller ikke klar over, hvilke medarbejdere der har adgang til infrastrukturen, og hvor ofte de har det? Dette kan også være en alvorlig hindring for at kunne reducere printomkostningerne. Sikkerhedsprintløsninger giver dig den indsigt, du skal bruge for at træffe beslutninger baseret på fakta, og ikke på følelser. De giver dig mulighed for at holde øje med de enkelte medarbejderes printadfærd, tildele brugeradgangsrettigheder og optimere printinfrastrukturen, så den passer til organisationens unikke behov.

Optimer dit printmiljø

Optimer dit printmiljø

Løsninger

Sikkert print giver dig de oplysninger, du behøver for at styre og optimere hele dit printmiljø. Det giver dig mulighed for at holde dig et skridt foran konkurrenterne ved at implementere en løsning, der er designet til at hjælpe dig med at løse problemer, samtidig med at du sparer tid, penge og kræfter. 


Sikkerhedsprintløsninger er nemme at indføre – grænsefladen er tydelig og nem at lære, så du ikke behøver at ansætte teknikere. Softwaren kan forsyne dig med komplekse data, der omgiver teamets printvaner, begrænse brugernes adgang til bestemte funktioner og er designet til at være utrolig brugervenlig.

Hardware
hardware icon
Konica Minoltas printhardware

Vil du have det bedste inden for digital printproduktion? Så har du lige fundet det. Konica Minoltas Production Printing- og Office-maskiner sætter standarden i branchen med enheder, der giver revolutionerende farvebilledkvalitet, ultrahurtigt sort/hvid output, indbyggede efterbehandlingsmuligheder i professionel kvalitet, der opfylder dine komplekse jobspecifikationer, og meget mere. Uanset din virksomheds størrelse eller specialistområde kan du med vores printhardware skabe en printinfrastruktur, administrere digitalt indhold, implementere avanceret måleudstyr og udforske andre løsninger, der er designet til radikalt at ændre arbejdsgangene.

Software
software icon
YSoft SafeQ

YSoft SafeQ er en serverbaseret printstyringsløsning med en avanceret række innovative funktioner, der er designet til at give dig styringen over dit printmiljø, træffe faktabaserede beslutninger, reducere printomkostninger og minimere din påvirkning af miljøet. Med YSoft SafeQ kan du printe mere omkostningseffektivt og sikkert. Denne løsning giver dig mulighed for at tildele adgangsrettigheder, holde øje med medarbejdernes printadfærd og mindske risikoen for, at uautoriseret personale får adgang til fortrolige data.

Services
service icon
Altid til tjeneste

Vores erfarne og dygtige specialister besvarer dine spørgsmål og viser dig, hvordan du bruger dit produkt. Vores services er skabt til dig med et supportsystem, der er udviklet til at sikre, at du og din virksomhed får fuldt udbytte af løsningerne. Vi tilbyder en række forskellige services, bl.a. Optimised Print Services, der kombinerer rådgivning, hardware- og softwareimplementering, administration af arbejdsgange for at reducere jeres udgifter til dokumenter og intelligente sikkerhedsservices, der beskytter virksomheden.

Optimer dit printmiljø

Implementering af sikkerhedsprintløsninger giver dig mulighed for at optimere dit printmiljø. Du kan forenkle din arbejdsgang og finde ud af, hvilke af dine multifunktionsprintere der oftest anvendes – hvilket giver dig et langt bedre overblik over virksomhedens behov. Med sikkert print kan du øjeblikkeligt reducere omkostningerne, ved at brugerne skal identificere sig, når de ønsker at printe, scanne eller kopiere et dokument.

Du kan beslutte at tilbyde dine kunder en betalt printservice (hvilket gør det hurtigt og nemt at registrere deres handlinger og beregne omkostningerne nøjagtigt), bruge id-kort eller pinkoder for at sikre, at kunderne er solvente, overvåge medarbejdernes printvaner og generere færdiglavede, justérbare og overskuelige rapporter, der dækker alle dine multifunktionsprinteraktiviteter. Du kan også indføre et omfattende regnskab for at holde øje med omfanget af printning og kopiering på et bestemt projekt, opsummere omkostningerne hurtigt og nemt og medtage det som en faktor i projektet.

Du kan endda reducere omkostningerne yderligere ved hjælp af rapporter, der tydeligt viser effekten af begrænset print for naturmiljøet og motivere medarbejderne til ikke at printe dokumenter unødigt. Med Konica Minolta kan du gøre printprocessen mere sikker, mere enkel – og mere avanceret – end nogensinde før. 

   

   

Funktionsikonet Tilpasning

Bedre dokumentsikkerhed

Funktionsikonet Teknologi

Databaseret printaudit

Funktionsikonet Produktivitet

Lavere infrastrukturomkostninger

Funktionsikonet Print

Ingen printerdrivere påkrævet

Funktionsikonet Brugervenlighed

Sikre arbejdsgange