Optimized Print Services

Fokuser på din forretning, og lad os administrere din printinfrastruktur

Opdag mulighederne ved Optimized Print Services


Din printinfrastruktur skal tilpasses din virksomheds specifikke krav og skal uden problemer understøtte virksomhedens processer og arbejdsgange. Men vigtigst af alt: Den skal fungere pålideligt!

Mange printmiljøer er i dag et sammensurium af print-, scannings- og faxenheder der, hverken konfigureres eller administreres på en måde, der gør dem i stand til at følge med nutidens hurtigt skiftende forretningsverden. Sådanne tilfældige strukturer er en hindring for din organisatoriske effektivitet som helhed.


At skulle bruge for meget tid på administration eller løsning af hardwareproblemer forhindrer ofte dine medarbejdere i at koncentrere sig om deres primære opgaver og viser sig at være spild af både tid og penge. Optimized Print Services sigter mod at hjælpe virksomheden med at øge effektiviteten af alle dens print- og scanningsrelaterede processer.


Vi skaber en individuel løsning til netop dine krav, som sikrer maksimal datasikkerhed, er økonomisk bæredygtig og miljøvenlig. Ved at garantere lavere omkostninger og problemfri processer udvikler vi forbedringsstrategier baseret på historiske data og dine fremtidige mål. Print Management er en vigtig del af Optimized Print Services. Løsningen håndterer hele din print- og scanningsinfrastruktur, herunder rutineopgaver såsom automatisk levering af forbrugsartikler. Vi lægger samtidig vægt på at opnå løbende optimering – så du og dine medarbejdere får mere tid til at koncentrere jer fuldt ud om jeres kerneopgaver!

Optimized Print Services

Optimized Print Services

Optimized Print Services

Konica Minoltas Optimized Print Services (OPS) kombinerer administration af rådgivning, hardware, software, implementering og arbejdsprocesser for at mindske dokumentforbruget. Med vores managed services, der omfatter din infrastruktur, sikrer vores strategi for præventive og forebyggende vedligeholdelse, at de enheder, du bruger, når som helst fungerer pålideligt og minimerer nedetiden. Det medvirker alt sammen til maksimal produktivitet og effektivitet, med minimal indsats – så du og dit team kan fokusere på jeres job i stedet for på administrative spørgsmål.

Hardware
hardware icon
Konica Minoltas printhardware

Vil du have det bedste inden for digital printproduktion? Så har du lige fundet det. Konica Minoltas Production Printing- og Office-maskiner sætter standarden i branchen med enheder, der giver revolutionerende farvebilledkvalitet, ultrahurtigt sort/hvid output, indbyggede efterbehandlingsmuligheder i professionel kvalitet, der opfylder dine komplekse jobspecifikationer, og meget mere. Uanset din virksomheds størrelse eller specialistområde kan du med vores printhardware skabe en printinfrastruktur, administrere digitalt indhold, implementere avanceret måleudstyr og udforske andre løsninger, der er designet til radikalt at ændre arbejdsgangene.

Software
software icon
Konica Minoltas softwareprodukter

Se de utallige forskellige måder, hvorpå Konica Minoltas softwareprodukter kan forbedre driften. Konica Minolta løser problemerne i jeres virksomhed, matcher forskellige arbejdsmåder og tilbyder softwareløsninger, der opfylder behovene i jeres branche. Ved altid at prioritere dine behov opfylder Konica Minoltas software kravene hos selv de mest krævende globale organisationer. Med dette system kan du lægge låg på udgifter til alle printede eller kopierede dokumenter, etablere avancerede sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at følsomme dokumenter ikke falder i de forkerte hænder, og meget mere.

Services
service icon
Altid til tjeneste

Vores erfarne og dygtige specialister besvarer dine spørgsmål og viser dig, hvordan du bruger dit produkt. Vores services er skabt til dig med et supportsystem, der er udviklet til at sikre, at du og din virksomhed får fuldt udbytte af løsningerne. Vi tilbyder en række forskellige services, bl.a. Optimised Print Services, der kombinerer rådgivning, hardware- og softwareimplementering, administration af arbejdsgange for at reducere jeres udgifter til dokumenter og intelligente sikkerhedsservices, der beskytter virksomheden.

Konica Minoltas Optimized Print Services består af følgende komponenter

   

   

Funktionsikonet Brugervenlighed

OPS Consult

Rådgivningsservices med henblik på analyse og vurdering af kundens aktuelle status eller måde at arbejde på i et forsøg på at opstille en løsning skræddersyet dine specifikke behov.

Funktionsikonet Tilpasning

OPS Implement
Implementering, integration, forandringsledelse, projektledelse og uddannelse baseret på dine krav

Funktionsikonet Produktivitet

OPS Manage
Skalerbar portefølje af automatiserede services til at drive og administrere hele din printflåde

Kontakt os

Kontakt os