WORKPLACE ONE

MICROSOFT 365-ADMINISTRATIONSTJENESTE
- Samarbejde
- kommunikation
- sikkerhed

Kontakt os

Ét sikret sted, hvor brugerne får adgang til virksomhedens data, programmer og kan samarbejde effektivt – Vi administrer alt for dig! 


Nu har du mulighed for at udnytte det fulde potentiale i Microsoft 365. Dine medarbejdere kan samarbejde sikkert og få adgang til alle Microsofts programmer, software, data og arbejdsgange, som de har brug for, uanset hvor og hvornår de arbejder. Workplace One er en Microsoft 365 (M365)-administreret tjeneste, der åbner det fulde potentiale i M365 for små og mellemstore virksomheder.
Mange virksomheder bruger allerede M365. Selvom der er mange muligheder for virksomheder og brugere, er det kun en lille del af dem, der udnyttes. Workplace One bringer alle disse funktioner til dig i ét cloud-hosted miljø, der administreres af Konica Minolta.


  

Med en Microsoft-administrationstjeneste hjælper vi dig med at få det bedste ud af M365 og reducere arbejdet med IT

Arbejdsmiljøer, arbejdsmetoder, samarbejde og kommunikation har ændret sig. Teknologier, digitale værktøjer og sikkerhedstrusler spredes i et svimlende tempo, og det kan føles uoverskueligt at følge med. Samtidig giver teknologier og digitale værktøjer mange nye muligheder for virksomheder, herunder muligheden for at beskytte sig mod sikkerhedstrusler. En Microsoft Workplace One-administrationstjeneste er designet til at bringe det bedste af M365 til din virksomhed og reducere administrationsbyrden for din IT-afdeling. 

Vi hjælper med at optimere præstation, fleksibilitet og sikkerhed i Microsoft 365-miljøet. Vi er en udpeget Microsoft Solutions Partner, der opfylder alle seks Microsoft-løsningsområder.

Vi kan hjælpe inden for følgende områder:

    
 

VÆLG DEN RIGTIGE PAKKE TIL DIN VIRKSOMHED: SAMARBEJDE OG KOMMUNIKATION ELLER SIKKERT SAMARBEJDE 

Vi har designet to Workplace One-pakker til at understøtte din virksomhed: Samarbejde og kommunikation samt Sikkert samarbejde. Den første er den grundlæggende pakke, og den anden tilbyder mere omfattende sikkerhedsadministration. Overvej din virksomheds behov, jeres ressourcer, og hvad du ønsker at opnå, når du skal vælge den bedste pakke for jer.

Samarbejde og kommunikation – opnå mere sammen

Workplace One tilbyder det bedste af M365 til samarbejde og kommunikation ved at gøre det nemt og effektivt. I kan arbejde sammen på de samme projekter og opgaver, dele dokumenter og information, arbejde på det samme dokument på samme tid – alt sammen fra ét sted og med backup.

Workplace One indeholder en kommunikationsplatform – intranet – som kan designes ud fra dine behov. I kan dele nyheder, dokumenter og information samt opfordre medarbejderne til at deltage og diskutere. Det er visuelt og nemt at tilgå og bruge.

Fordelene når ud til hele organisationen. Samarbejdet bliver mere effektivt. Medarbejderne kan hurtigt kommunikere med hinanden, så alle holdes opdateret, det er nemt at brainstorme og udveksle idéer, forbedre produktiviteten og bringe alle tættere sammen. Alle er opdateret på, hvad der sker i projekter og i virksomheden, og informationen er altid tilgængelig – når som helst og hvor som helst.

Sikkert samarbejde – sikring af jeres digitale arbejdsplads

Denne pakke indeholder avancerede sikkerhedstjenester og yderligere samarbejdsfunktioner, der bygger oven på den grundlæggende samarbejds- og kommunikationspakke. Sikkerhedsadministration er vigtig, da fleksible arbejdssituationer og hjemmearbejde stiller større krav til at administrere sikre forbindelser og enheder.

Sikkert samarbejde-pakken sikrer dine enheder, programmer og identiteter ved hjælp af sikkerhedsløsninger fra Microsoft Intune og Defender. Vi administrerer alt for dig, så du kan understøtte din virksomhed og give dine medarbejdere mulighed for at arbejde sikkert.

Sikkerhed sikrer din virksomhed og fordelene er omfattende. Du får den nyeste teknologi til at sikre din virksomhed og en forenklet administration. Du reducerer sikkerhedsrisici og sikrer virksomhedens data. Reducer omkostninger ved at kombinere enhedsstyring og sikkerhedsløsninger med en optimering af enhedernes ydeevne.

 

Få overblik over dine fordele
ÉN administrationspartner giver ro i sindet
Vi tager os af din virksomheds sikkerhed og kontinuitet ved at sikre, at dine konti og filer — herunder OneDrive, SharePoint og Microsoft Teams — overvåges, beskyttes og regelmæssigt sikkerhedskopieres; med databeskyttelsespolitikker, der hjælper din virksomhed med at overholde GDPR-lovgivningen.

 ÉN hosting-platform: Konica Minolta-cloud
Dine virksomhedsdata sikkerhedskopieres til Konica Minolta-cloud for sikker opbevaring i vores yderst tilgængelige, sikre og skalerbare datacentre.


ÈN gennemsigtig og månedlig pris
Workplace One implementeres og vedligeholdes af vores eksperter mod betaling af en enkelt, gennemsigtigt månedlig pris.


ÉN supportkontakt
Workplace One Service Desk er dit centrale kontaktpunkt, hvor IT-eksperter står til rådighed og kan hjælpe med at besvare eventuelle spørgsmål eller løse udfordringer med det samme.


ÈN adgang til alle virksomhedens data og programmer
Jeres brugere kan få adgang til Workplace One-miljøet fra enhver enhed, når som helst via Microsoft Teams, mobilapplikationer eller en webbrowser.


ÉN dynamisk platform til kreativt samarbejde
Workplace One udnytter funktionerne i Microsoft 365 og forenkler dynamisk samarbejde gennem nem deling af viden, filer og information.


ÉN adgangskode til alle dine applikationer
SSO (Single Sign-On) betyder, at brugerne kun har brug for én adgangskode for at få adgang til alle jeres programmer, hvilket gør arbejdslivet lettere og forenkler brugeradministrationen for IT.

Kontakt vores eksperter - vi understøtter din virksomhed med Workplace One.

Vi ved, at alle virksomheder er forskellige, derfor er din virksomheds behov i centrum og dialog om mulige løsninger med udgangspunkt i din virksomhed er essentielt. Kontakt os for at høre om mulighederne.