Konica Minolta AccurioLabel-serien runder milepæl på samlet 500 leverancer

| 9 marts 2020

Konica Minolta er stolt over at kunne meddele, at AccurioLabel-serien har rundet endnu en vigtig milepæl: 500 enheder solgt siden lanceringen i 2016.

Konica Minolta AccurioLabel-serien er designet til små og mellemstore labelproducenter og giver mulighed for digitaltryk i høj kvalitet.


Serien er udviklet til at styre og levere et stigende antal små og mellemstore kundejob med hurtigere behandlingstider. I modsætning til traditionelle flexo- og offsetmaskiner kan de ekstremt fleksible digitale trykmaskiner nemt og effektivt behandle jobs som variabel dataprint.


Edoardo Cotichini, Team Manager, Industrial Printing Business Building, Konica Minolta Business Solutions Europe, udtaler: "Konica Minolta trådte ind på det digitale labelprintmarked i 2016 og har nu rundet milepælen på 500 solgte enheder. Vi skabte vækst på det samlede marked for digital labelprint ved at skabe et helt nyt marked for digitale labelmaskiner i mellemklassen. Sidste år havde vi en af de største andele på det globale marked. Dette er lykkedes takket være den udbredte støtte fra AccurioLabel-seriens kunder, der krævede en løsning til de forskellige udfordringer, som markedet for labelprint står over for, herunder den stigende efterspørgsel efter små til mellemstore jobs til hurtig levering."

Cotichini tilføjede: "Takket være AccurioLabel er mange labelproducenter, som tidligere kun anvendte analog print, nu gået over til digital print. Vi vil fortsætte med at hjælpe kunderne med at udvide omsætningen som deres partner i printbranchen."AccurioLabel 230's funktioner


Den nyeste model i AccurioLabel-serien, AccurioLabel 230, er en yderst fleksibel labelmaskine, der løser opgaver efter behov og kører det meste selvklæbende papir og -folie med hastigheder på op til 23,4 m/minut. Outputtet har høj kvalitet og præcision med en opløsning på 1.200 × 1.200 dpi og 256 gråtoner. Touchskærmen gør betjeningen intuitiv og er nem at bruge for operatørerne, hvilket eliminerer behovet for omfattende brugertræning. Opgaver, der var tidskrævende på analoge maskiner, kan nu udføres hurtigt og præcist.


AccurioLabel-serien er desuden designet til at levere en stabil trykkvalitet. Det er en klar succes hos labelproducenterne, der gerne vil levere ensartede kvalitetsresultater hver gang.


Læs mere om Accuriolabel 230.