Konica Minolta vinder 12 BLI-priser fra Keypoint Intelligence for sin bizhub i-Series, inklusive prisen 'A3 Line of the Year'

| 21 januar 2021

Konica Minoltas enheder udmærker sig især med hensyn til pålidelighed, kvalitet og brugervenlighed.

Konica Minolta er stolt af at kunne annoncere modtagelsen af 12 BLI-priser (Buyers Lab) fra Keypoint Intelligence, som er verdens førende og uafhængige evaluator af hardware, software og tjenester til dokumentscanning. Dette er en anerkendelse af egenskaberne i Konica Minoltas MFP'er (multifunktionelle enheder) med branchens førende priser. Alle enheder er fra Konica Minoltas nye bizhub i-Serie, hvilket understreger den vellykkede relancering af virksomhedens MFP-sortiment. Ud over 10 BLI 2021 Pick Awards for sine bizhub A3-MFP'er har Konica Minolta sikret sig prisen BLI 2021A3 Line of The Year. På baggrund af omfattende og langvarig test modtog Konica Minolta også prisen BLI 2021-2023 Most Colour Consistent A3 Brand.


Virksomhederne forventer konsistent kvalitet, pålidelighed og en høj grad af brugervenlighed af deres printere på kontoret – og det er lige præcis inden for disse områder, at Konica Minoltas A3 bizhub i-Serie-sortiment imponerede testerne fra Keypoint Intelligence. Tolv Konica Minolta bizhub A3-MFP'er modtog den samlede bedømmelse Højt anbefalet for deres enestående ydeevne i Keypoint Intelligences laboratorietest. Ti af disse modeller modtog prisen Pick Award inden for de respektive segmenter: bizhub C250i, C300i, C450i, C550i, C650i, 300i, 360i, 450i, 550i og 750i. Det resulterede i, at Konica Minolta også modtog prisen 'BLI 2021 A3 Line of the Year'.
 
"Vi er meget stolte af modtagelsen af disse anerkendte udmærkelser for vores A3 MFP-enheder. De kommer også på et afgørende tidspunkt for evalueringen af vores MFP-portefølje, da disse enheder er fra vores nyeste generation af bizhub i-Serie MFP-enheder. Med de intelligente MFP'er som f.eks. bizhub i-Serie fortsætter vi med at styrke vores position som en pålidelig partner for vores kunder inden for intelligent udskrivning på kontoret. For hver eneste enhed, vi udvikler, og tjeneste, som vi tilbyder, er vores kunders behov og rutiner altid i centrum," fortæller Florian Loske, Manager Office Product Management, Konica Minolta Business Solutions Europe.
 
Denne filosofi, som gennemsyrer produktdesignet, danner grundlag for enhedernes høje grad af brugervenlighed, som gør dem populære hos slutbrugerne. Eksempel: De store kontrolpaneler giver nem adgang til alle de grundlæggende indstillinger, og berøringsnavigation giver en behagelig og effektiv brugeroplevelse. Panelet kan tilpasses fuldstændigt med alle de værktøjer og apps, som den pågældende bruger ofte har brug for. Derudover giver MarketPlace, som er installeret på alle enheder, adgang til en lang række forskellige cloudtilbud.
 
Prisen BLI 2021-2023 Most Colour Consistent A3 Brand viser desuden, at Konica Minoltas MFP'er gang på gang leverer udskrivningsresultater i høj kvalitet: I forbindelse med denne pris har BLI analyseret farvekonsistensen i over 20 år, og resultatet af de seneste fem år er blevet inkluderet i denne evaluering. Teknikere udskriver IT8-farvediagrammer ved bestemte testpunkter i løbet af pålidelighedstesten af en enhed, som derefter måles ved hjælp af softwaren Xrite i1Profiler samt kombinationen af i1Pro2-spektrofotometer/iO-tabel.
 
"Denne pris er en anerkendelse af den dedikation og kontinuerlige indsats, som vores produktteam lægger i udviklingen af vores enheder. Prisen motiverer os også til at forbedre vores produkter til vores kunder yderligere", fortæller Florian Loske.
 
Terminologi og produktnavne kan være varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere og anerkendes hermed.

Kontaktperson:
Marketing Manager Pernille Juul
E-mail: pernille.juul@konicaminolta.dk
Telefon: +45 29724080