FÅ ET SKRÆDDERSYET TILBUD PÅ DIN PRINTER TIL ERHVERV


- Fast månedlig pris inkl. service og support
- Pålidelig service
- Højt sikkerhedsniveau

FÅ ET TILBUD

LEASING AF PRINTER TIL ERHVERV


Ved at lease en printer eller en kopimaskine, behøver du ikke at gå på kompromis med kvaliteten eller tænke på en høj opstartspris. 

 

 
 Større økonomisk frihed og likviditet uden stor kapitalbinding
 

Fast månedlig pris - ingen uforudsete omkostninger

Du har ingen vedligeholdelsesomkostninger

Vi vedligeholder servicerer, reparerer og udskifter tonere efter behov
Printer leasing giver dig skattemæssige fordele

Mulighed for at opgradere til den nyeste printer eller kopimaskine under eller efter endt leasingperiode
(særlig aftale)

PRISVINDENDE LØSNINGER

Keypoint Intelligence - verdens førende uafhængige leverandør af testtjenester og analytiske oplysninger til dokumentbilledbehandlingsindustrien - siger: "Konica Minolta has skilfully crafted an A3 portfolio that is extremely reliable and easy to use, from top to bottom."

SERVICE OG SUPPORT

Du får altid personlig service sammen med din printer til erhverv. Vi har kontorer i alle 4 nordiske lande og kan hjælpe dig på dit lokale sprog. Med over 170 service-teknikere og supportmedarbejdere er vi godt rustet til at hjælpe dig på telefon, mail og direkte på din arbejdsplads. Tilkaldelse af tekniker, serviceeftersyn, reparation og løbende udskiftning af toner er inkluderet i aftalen sammen med din printer til erhverv. 
 

 • Stor ekspertise baseret på over 90.000 installationer i Norden
 • 170 service- og supportmedarbejdere i Norden
 • >99% oppetid
 • 88% first time fix rates af interne teknikere 

ALL-IN-ONE BETYDER ALL-IN-ONE

 • Rådgivning til at finde den rigtige printløsning

 • Klargøring og levering af din multifunktionsprinter (MFP)

 • On-site installation og test af printeren

 • Selvbetjeningsportal til håndtering af support og service

 • 20.000 print inkluderet (10k farve, 10k sort)

 • Tilkaldelse af servicetekniker inkluderet i serviceaftalen

 • Serviceeftersyn, reparation og løbende udskiftning af tonere 

 • Automatisk tæller-registrering og levering af tonere

LÆS MERE OM LEASING AF PRINTER

Designet til brugeren
Vores printere til erhverv er yderst brugervenlige. De har en stor touchskærm – ligesom på en smartphone eller tablet, hvilket gør det nemt at betjene dem.

Mobile Printing
Mobile Printing understøtter produktiviteten på arbejdspladsen. Det betyder, at du hurtigt kan oprette forbindelse til den valgte MFP, og et øjeblik efter har du dit print i hånden.

Miljøfordele
Med vores miljøindstillinger, belaster du miljøet mindre og sparer penge samtidigt. Vores printere til erhverv kan eksempelvis reducere dit strømforbrug. 

Højt sikkerhedsniveau
bizhub i-serien er en populær serie af printere til erhverv, som også efterlever den generelle forordning om databeskyttelse (GDPR). Dokumenter, data og virksomhedsoplysninger er beskyttet på din printer til erhverv.. 

Effektiv scanning og dokumentsøgning
bizhub i-serien gør det let at scanne dokumenter fra dine printere til erhverv direkte til din e-mail og ind i søgbare PDF’er. Optisk tegngenkendelse betyder, at du kan søge efter tekst og/eller sætninger i en PDF-fil samt hurtigt kopiere tekst til andre programmer. 

Rådgiver til den digitale arbejdsplads
Vi forbinder mennesker, rum og teknologier og giver jer mulighed for at fokusere på jeres forretning. Konica Minolta printere til erhverv kan frigive tid til dine medarbejderes værdiskabende opgaver.

FREMTIDENS ARBEJDSPLADS

Vi tænker på fremtiden. Vores printløsninger er designet til at understøtte produktivitet i virksomheder, så medarbejderne kan arbejde så effektivt som muligt. Vores bizhub printere til erhverv, gør det muligt at printe, scanne, hæfte, folde, lave brochurer og meget mere.

Maskinens intuitive touchskærm gør betjeningen intuitiv og sikker at anvende. bizhub i printere til erhverv har miljøindstillinger, som betyder, at du kan spare på dit strøm- og tonerforbrug. Konica Minolta arbejder konstant på at forbedre din oplevelse af dit printunivers, så du får den nyeste teknologi i dine printere til erhverv sammen med en personlig service.

FIND EN PRINTER TIL ERHVERV, SOM PASSER TIL DINE BEHOV

bizhub i-printerserien tilbyder effektive printere til erhverv, der bliver sammensat efter virksomhedens behov. Maskinerne har høje udskrivningshastigheder og kan fx kopiere, scanne, hæfte, foldning og lave brochurer. Vores fokus er at give jer tidsbesparende funktioner samt minimere omkostninger forbundet med jeres printløsning.

Konica Minoltas printere til erhverv giver jer mulighed for et sammenhængende printunivers uden begrænsninger for, hvor, hvornår og hvordan I behandler jeres print. Den rette printløsning for jer kan frigive tid til medarbejderne, så der kan fokuseres på opgaver, der har en direkte effekt på jeres værdiskabende aktiviteter. Indtast dine behov i vores system via linket nedenfor, og få et uforpligtende tilbud. 

FIND DIN NYE PRINTER TIL ERHVERV HER