IT-services til hele din virksomhed


Fremtidssikr din virksomhed med skræddersyede IT-services og -løsninger.

IT Services er en succeshistorie i udvikling

Softwareløsninger

Software, der understøtter og hjælper til at gøre hverdagen foran PC'en nemmere og mere effektiv.

Læs mere her
Overlad hele din IT-infrastruktur til os eller bare en del af den, det er helt op til dig. 

Vores specialister står klar til at finde lige netop den service eller løsning, der giver din virksomhed mest værdi.

Vi kan hjælpe med løsninger, som vi administrer for dig eller løsninger, som vi leverer, og som du selv administrerer. Vores IT-løsninger sikrer, at din virksomhed er sikre hænder, så du slipper for at bekymre dig og bare kan overlade det hele til os.

Kort og godt - vi gør IT simpelt.

 

Al IT samlet et sted

Workplace Hub reducerer IT-kompleksiteten. Den skaber fremtidens IT-infrastruktur ved at buge din nuværende teknologi. Brug den til at booste alt eller dele af din IT, så du slipper for at bekymre dig om din IT i dag. Fokuser i stedet på at udvikle din forretning i morgen. Information Management

Mængden af information stiger dag for dag. Dokumenter, filer, e-mails, online indhold, fakturaer og meget andet giver til sammen en massiv datamængde. Ustruktureret information, som ikke er klassificeret, bliver ofte gemt forskellige steder. Det største problem er ofte manglen på en konsekvent datainfrastruktur, hvilket skaber tidskrævende og usikre administrationsprocesser. Men det er slut nu med Konica Minoltas løsninger til Information Management. 
 

 

Cloud Services fra vores eget datacenter KMsky

Vi kan helt eller delvist varetage din IT og din IT-drift. Det gør vi fra vores eget datacenter, KMsky, hvor vi tilbyder en lang række Cloud Services. Det vil sige, at vi tager os af alt det praktiske vedrørende hosting, opdatering og vedligeholdelse. Og lige netop det giver dig stor frihed og meget fleksibilitet.


 

Intelligent kameraovervågning

Du får alle fordelene ved et 360° synsfelt, termisk genkendelse, automatisering, tydelige billeder, hemisfærisk synsfelt, e-mailnotifikationer og meget mere. 

Vores intelligente kameraovervågning er et omfattende sikkerhedssystem, der bliver tilpasset din virksomheds behov. Med det kan du investere i din sikkerhed. Og det hjælper dig med at fokusere på dine kerneopgaver, mens din videoinfrastruktur drives af professionelle.

Fokusér på din forretning – med hjælp fra vores services


I dag er det fundamentalt at have strukturerede processer samt en robust og sikker IT-infrastruktur. Konica Minolta services hjælper dig med at optimere dine processer og faciliterer brugen af information. 

Vi kan både levere konsulentydelser, implementering af IT-infrastruktur, og vi kan også drive din IT. Det betyder, at du kan overlade al din IT til os. Kort og godt, du slipper for at bekymre dig om din IT, så du kan fokusere på din forretning.