Augmented Reality

Opdag en verden af nye muligheder – med professionelle augmented løsninger

Vær med i en ny dimension i arbejdet


I løbet af de seneste år har den moderne arbejdsplads været under hastig forandring – lige for øjnene af os. Selvom teknologien er allestedsnærværende (både i vores hverdag og på arbejdspladsen), præsenteres den overflod af information, vi oplever, stadig ikke i den rigtige kontekst.

Den teknologiske udvikling går hurtigt, men indebærer også nye muligheder. Manglende sammenhæng er blot et af problemerne, og det kan løses nemt og hurtigt ved hjælp af moderne måder af arbejde på – og dette er grunden til, at augmented forretningsløsninger har potentialet til at ændre vores måde at opfatte virkeligheden som helhed på.

Augmented Reality

Augmented Reality

Gør usynlige data synlige

Hos Konica Minolta brænder vi for at udvikle nye teknologier, så vi kan give internationale virksomheder, opstartsvirksomheder, forskere og partnerorganisationer de innovative løsninger, de har brug for. Hvorfor? Fordi vi gerne vil have, at du kan nyde godt af Konica Minoltas omfattende erfaring og indføre augmented vision på din arbejdsplads, integrere det i dine marketingkampagner og gøre det til en del af din hverdag.

Konica Minolta arbejder sammen med førende virksomheder inden for augmented reality-teknologi og arbejder løbende på at udvikle løsninger, der kan løse problemer hurtigere, give kunderne værdifuld indsigt i deres virksomheder og revolutionere den måde, vi alle interagerer med og fordøjer information på. Resultatet af dette er en portefølje af augmented forretningsløsninger, der giver dig mulighed for at se verden med andre øjne ved hjælp af din smart-enhed.


Mobil OCR giver din mobilapp effektfuld computervision og scanningsfunktionaliteter, så du kan drage fordel af augmented print. På den måde kan du nemt scanne emballage, plakater og flyers og analysere data online, genkende håndskrift, scanne tekst – og endda oversætte den – på få sekunder. Du kan også udarbejde digitale marketingkampagner, implementere AR til at hjælpe dig med at navigere rundt inden- og udenfor og arbejde med 3D-prototyper med dine kollegaer rundt om i verden. Augmented reality-teknologien giver uanede muligheder. Konica Minolta gør dem til virkelighed.

Augmented print

Augmented print

Digitalisering

Digitalisering

Indendørs navigation

Indendørs navigation

Mobil OCR

Mobil OCR

Måleraflæser

Måleraflæser

Dataintegrationsløsninger

Dataintegrationsløsninger

Kontakt os

Kontakt os

Må vi sende marketingmateriale til dig? Ja tak.
Om nuværende produkter og services fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbejdspartnere i gruppen, der er skræddersyet til mine personlige interesser. Dine data vil blive behandlet i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.

Felter med en * skal udfyldes!