Personlige patientarmbånd

Giv den rigtige behandling med personlige patientarmbånd fra Konica Minolta

Personlige patientarmbånd


Det er altafgørende at undgå identifikationsfejl af patienter i sundhedssektoren. Selvom sådanne hændelser er sjældne, så kan de resultere i fejlbehandling og få alvorlige konsekvenser.

Løsningen? Personlige patientarmbånd fra Konica Minolta.


Personlige patientarmbånd er en effektiv måde at forbedre både patientadministrationen og forskellige opgaver på. Helt konkret betyder det, at risikoen for fejlbehandling af den enkelte patient nu hører fortiden til.  

Personlige patientarmbånd

Med Konica Minoltas laserprintere kan patientarmbånd og journaletiketter printes på et enkelt ark, så oplysninger printes hurtigere og indlæggelsesprocedurer strømlines.

Hardware
hardware icon
Kompatibel med kontorlaserprintere

Ved hjælp af en omfattende testprocedure og et repræsentativt udsnit af deres printere kan Konica Minolta anbefale deres kunder, hvilken type Zebra LaserBand-patientarmbånd der er bedst egnet til formålet. Ud over at godkende kvaliteten og kompatibiliteten af LaserBand-patientarmbånd ved at gennemføre en omfattende testrapport udarbejder Konica Minolta detaljerede anbefalinger om optimale printerindstillinger, der sikrer de bedst mulige resultater og høj pålidelighed i en klinisk kontekst.

Software
software icon
Kommunikation med Healthcare Information System (sundhedsinformationssystem)

Få patientdata ind i den digitale verden: Et program forbinder Konica Minolta bizhub-systemer til sundhedssoftwareprogrammer til øjeblikkelig indsamling, distribuering og håndtering af papirbaseret information eller konvertering af patientdata til streg- eller QR-koder.

Services
service icon
Innovative forbrugsstoffer til rutinemæssig, klinisk brug

LaserBand-patientarmbånd er udviklet specielt til sundhedssektoren og er en avanceret, robust og brugervenlig løsning med integreret folie, der beskytter det trykte laserprint. Den førsteklasses tape – kombineret med indbyggede selvklæbende etiketter – bidrager til at forenkle og fremskynde indlæggelsesprocedurer og giver medarbejderne mulighed for at printe etiketark og patientarmbånd i en enkelt arbejdsgang. LaserBand fås i "småark"-format (kuvertstørrelse) eller det populære A4-format og kombinerer integrerede klæbeetiketter med udgaver til voksne, børn og babyer. Det førsteklasses patientarmbånd leveres af Diagramm Halbach Germany. Denne Zebra Supplies Specialist Partner fremstiller individuelt udstansede etiketter i A4-armbåndsark og leverer også LaserBand-patientarmbånd i A4 samt som småark.

Nøglefunktioner

Konica Minoltas printløsninger til personlige patientarmbånd giver sundhedsektoren mulighed for at yde bedre pleje. Vagthavende plejepersonale og læger kan nemt identificere patienten og ordinere den rigtige behandling baseret på patientens journal og laboratorietest, mens plejepersonalet blot kan scanne stregkoden på armbåndet for at få adgang til patientens oplysninger. 

   

   

Funktionsikonet Print

Kompatibel med laser- og inkjetprintere over hele verden

Funktionsikonet Hastighed

Hurtig og nem påføring på patientens håndled. Behageligt for børn såvel som ældre

Funktionsikonet Tilpasning

Selvlaminerende forsegling beskytter armbånd og data mod vand og andre væsker

Funktionsikonet Brugervenlighed

Armbåndet leveres med forlængerstykke, hvilket gør identifikation af bariatri- og ødempatienter mere fleksibel

Funktionsikonet Produktivitet

Armbåndene har brudsikre sikkerhedsslidser, så de ikke kan tages af og genpåføres

Vil du have mere information? Så hent brochuren eller kontakt os ved at udfylde formularen.

Hent brochure
AeroDR HD

Kontakt os

Kontakt os