Workplace One

IT-platformen der håndterer hele din virksomheds behov og samarbejde

Den moderne arbejdsplads


Har du brug for en simpel IT-platform til din virksomhed? Workplace One er netop en simpel IT-platform, der dækker alle dine IT-behov. Fokus er på at lette din daglige drift ved at administrere og hoste din virksomheds IT-infrastruktur og forretningsapplikationer i skyen. Det er en fleksibel og sikker samarbejdsplatform med Microsoft 365-licenser og eksterne desktop-tjenester. Verden fortsætter med at ændre sig, og virksomheder har brug for teknologi og IT-løsninger til at klare det. Workplace One er din IT-platform til et moderne og effektivt arbejdsmiljø.

Platformen er baseret på tre brugertyper, der alle har forskellige måder at bruge applikationer og funktioner: Cloud-bruger, Publiceret app-bruger og Full Remote Desktop-bruger. Alt er baseret på dine behov - vi designer denne løsning til dine forskellige type brugere, uanset om de er mobile, bruger forretningsprogrammer eller har brug for et fjernskrivebord. Workplace One giver dig fleksibilitet, og du sparer samtidig penge. 
 

TRE BRUGERTYPERCLOUD-BRUGER

Er en bruger, der normalt ikke behøver at arbejde i forretningsapplikationer, men via offentlige webapplikationer og teams. Fås i to versioner: Light og Full Cloud.


PUBLISHED APP-BRUGER 


Er en cloud-bruger, der også har brug for at få adgang til virksomhedens forretningsapplikationer på en sikker og fleksibel måde. Disse apps er let tilgængelige via din computer eller smartphone.


FULL REMOTE DESKTOP-BRUGER

Har brug for sikkerhed, stabilitet og adgang til det samme arbejdsområde og forretningsprogrammer overalt og fra enhver enhed.

Workplace One tilbyder en række forskellige fordele, der gør hverdagen lettere for din IT-afdeling og dine medarbejdere


Det reducerer manuelle IT-opgaver betydeligt, når du flytter både infrastrukturen og alle nye og eksisterende forretningsapplikationer og software til skyen. Det giver medarbejderne et brugervenligt, browserbaseret værktøj, der integrerer forskellige arbejdspladsapplikationer og data i en enkelt brugergrænseflade.

Omfattende, men fleksibel: Workplace One-platformen opfylder specifikt kravene fra små og mellemstore virksomheder. Uanset om du vil starte forfra eller forbedre din eksisterende digitale infrastruktur, hjælper vi dig med at finde den rigtige tilgang til lige netop din virksomhed.
 


Simpel IT-drift

Spar interne IT-ressourcer takket være hurtig og nem implementering af en cloud-løsning. Der er ingen grund til at investere i, installere eller køre din egen IT-infrastruktur on premise


Forbedret mobilt arbejde, samarbejde og forretningsprocesser

Medarbejdere kan til enhver tid få adgang til Workplace One fra en hvilken som helst enhed. Der kan samarbejdes via Microsoft Teams, mobilapps eller en webbrowser. Deling af viden, filer og oplysninger via Microsoft Teams eller virksomhedens destinationsside bringer et helt nyt niveau af fleksibilitet til dine forretningsprocesser


Højeste sikkerhed

Firewall og antivirussoftware hjælper dig med at sove godt og vide, at din software og dine data altid er sikre. Der foretages daglige sikkerhedskopier på alle dine servere og Office/Microsoft 365, hvilket sikrer at alle dine servere og filer er beskyttede. Multifaktor-godkendelse forhindrer som standard uautoriseret adgang til følsomme oplysninger.
Med Workplace One forlænger Konica Minolta sikkerheden og sikkerhedskopierer tjenester ud over standardløsninger


Øget fleksibilitet

Vælg mellem forskellige brugertyper for at understøtte behovene i din virksomhed, når den vækster. Tilpas Workplace One efter din virksomheds individuelle arbejdsgange og virksomhedsidentitet


Fremtidssikret

Platformen kan skaleres i henhold til antallet af brugere og kapacitetskrav. Applikationer kan tilføjes eller fjernes, som du ønsker i henhold til din virksomheds udvikling. Derudover kan din individuelle SharePoint-landingsside løbende tilpasses dine fremtidige forretningsbehov.

Workplace One er det perfekte fundament til at understøtte dine fremtidige behov. Vi kan levere informationsstyring og dataindsigtsløsninger, der kører på den samme platform. Hvis du har digitalisering og simplificering af arbejdsprocesser i tankerne, har Konica Minolta viden om at udnytte potentialet i dine data ved hjælp af MS Power-platformen, hvilket giver dig indsigt bag dataene og de matchende løsninger


Udnyt Microsoft 365-applikatonerne

Vi er her for at guide dig til nye funktioner og muligheder fra det stadigt voksende univers af Microsoft-applikationer. Du vil lære nye måder at arbejde på, være mere effektiv og produktiv og se nye muligheder i brugen af ​​Microsoft 365-applikationer

Nøglefunktioner

Nøglefunktioner
 • Forskellige typer brugere afhængigt af adgangs- og administrationsbehov
 • Integration med Office/Microsoft 365
 • Multifaktorgodkendelse for yderligere sikkerhed
 • Tilpasselig af virksomhedens landingsside baseret på SharePoint Online
 • Håndtering af Office/Microsoft 365 og Windows server Active Directory
 • 24/7 fjernovervågning af servere og applikationer
 • Sikkerhedskopiering af alle data i SharePoint, Microsoft Teams, OneDrive
 • Windows-server i certificerede Konica Minolta-datacentre

 

Vores Servicedesk er her for dig


Vores Servicedesk er en af hjørnestenene i vores service til dig.  Den består af en gruppe dygtige IT-teknikere, der kan afhjælpe fejl direkte eller oprette en sag. Alt sammen for at sikre, at du som kunde får så hurtig hjælp som overhoevdet muligt.

Servicedesk hjælper dig med brugerstyring, gruppestyring, fejlfinding og meget mere.  Vi hjælper også med at ændre brugertyper. Og hvis din virksomheds behov ændrer sig, så hjælper vi også med at  skalere både op eller ned på brugertyper og tal Fx kan en bruger få et fuldt fjernskrivebord under en forretningsrejse.  

Workplace One klarer din IT for dig

Oplev Workplace One – alle informationer på et øjeblik.
Ved at downloade brochuren bliver do klogere på:
 • Hvordan ændringer i arbejdsliver påvirker driftsmodeller og IT-løsninger
 • Hvordan Workplace One er baseret på dine IT- og samarbejdsbehov
 • Alle de mange fordele, som Workplace One giver din organisation
 • Hvofor Konica Minolta er det oplagte valg til din organisation
Download brochure og udnyt Workplace One fuldt ud!

Download Workplace One-brochuren

Udfyld formularen og hent brochuren

Lad os klare din IT for dig


Har du brug for at sætte mere strøm til den moderne arbejdsplads?  Er du bekymret for din IT-sikkerhed? Konica Minolta og Workplace One løser dine IT-behov og fjerner dine bekrymringer.
Konica Minolta er Microsoft Gold Partner og din pålidelige IT-partner.

Er du blevet nysgerrig på, hvad Workplace One kan gøre for din virksomhed? Så skal du blot udfylde formuleren, og vi kontakter dig hurtigst muligt.