Nytænkning af muligheder – Konica Minolta løfter sløret for 'virtual.drupa'

| 5 april 2021

Konica Minolta er efter tæt dialog med partnere og kunder blevet enige om at afholde og deltage i en digital version af drupa med titlen 'virtual.drupa' fra 20. til 23. april 2021. Nogle af de visionære tendenser, som vil blive afdækket, er inkjet, digital udsmykning, automatisering og augmented reality (AR).


At udnytte begrænsningerne og styrke og flytte grænserne for printmarkedet vil være kernen i Konica Minoltas budskaber ved den digitale begivenhed, hvor Konica Minolta vil have sit eget online showroom og være vært for en række online arrangementer.  Begivenheden er arrangeret af Messe Düsseldorf for at bevare momentum indtil næste drupa i 2024. Mere følger om Konica Minoltas løsninger inden for produktions- og industriel print, digital udsmykning, software, rådgivning og tjenester. Gabet mellem ny teknologi i en digital tidsalder og styrker og værdier inden for print vil være et af de nøgleområder, som den førende spiller i branchen vil fokusere på i løbet af de fire dage, som virtual.drupa varer.
 
Det primære fokus vil være på at bistå kunderne med deres digitale transformation. Konica Minoltas avancerede software- og hardwaresystemer er tæt forbundet for at levere fuld automatisering, der understøtter en mere effektiv arbejdsgang fra den første ordre til det færdige produkt. Dette omfatter web-til-print med AccurioPro Flux, printkontrolrum med AccurioPro Dashboard, AccurioPress C4080-serien og C14000-serien med integreret tilskæring – samt Konica Minoltas avancerede inline efterbehandlingsmuligheder. Online arrangementet finder sted den 21. april kl. 10:40 CET (centraleuropæisk tid).
 
En anden attraktion bliver fremvisning af arbejdsgange under et tilsvarende online arrangement den 22. april kl. 10:00 med Konica Minoltas AccurioJET KM-1e LED UV-inkjet farveprinter, som er efterfølgeren til AccurioJET KM-1, der formelt blev lanceret på drupa i 2016.  Som en af verdens førende producenter inden for inkjet-teknologi vil Konica Minolta også sætte fokus på teknologiske fremskridt inden for de mange forskellige MGI JETVarnish systemer. Det gælder både maskiner i de lavere priskategorier til maskiner til B1 markedet og vil blive vist under et tilsvarende online arrangement den 22. april kl. 11:20.
 
Der vil også være masser af fokus på Konica Minoltas yderst succesfulde AccurioLabel 230 til fremstilling af digitalt trykte etiketter, med mere end 700 installationer på verdensplan, PKG-675i-printeren til bølgepapemballage og det digitale lasersystem MOTIONCUTTER® under 'virtual.drupa'. Online arrangementet vedrørende løsninger til etiket- og emballageprint finder sted den 23. april kl. 11:20 og samme dag kl. 10:00 afholdes arrangementet vedrørende MOTIONCUTTER.
 
Prokom, det globale selvstændige fællesskab for brugere af Konica Minoltas produkter, vil også stå for et online arrangement den 20. april kl. 10:40. P.t. har mere end 2.000 brugere meldt sig ind som medlemmer i Prokoms fællesskab, hvilket giver værdifuld information og indsigt til at hjælpe Konica Minoltas brugere med at blive mere produktive og effektive og udvide deres forretning.
 
"Den virtuelle platform, som Messe Düsseldorf tilbyder, er noget, vi byder velkommen, når fysisk deltagelse ikke er muligt," forklarer Olaf Lorenz, General Manager International Marketing Division, Konica Minolta Business Solutions Europe. "Ved at udveksle idéer kan vi dele og vise, hvordan vi støtter branchen og gør det muligt for den at holde kontakten og videreudvikle partnerskaber bedst muligt.
 
"At udnytte vores begrænsninger og styrke og flytte grænserne for printmarkedet vil være en naturlig brobygger mellem hele spektret i en stadig mere digitaliseret verden. Vi tager det bedste fra alle verdener og hjælper kunderne med at nytænke den fremtidige udvikling – lige fra klassiske teknologier til digitale printteknologier, software og rådgivning."
 
Læs mere om virtual.drupa på vores eventside.
 

Kontakt

Kontakt

Pernille Juul

Marketing Manager

Konica Minolta Danmark

pernille.juul@konicaminolta.dk