Få IT på dine betingelser med Workplace Hub

| 22 januar 2019

Fra vision til realitet – Konica Minolta fejrer premiere på Workplace Hub, der kan samle hele din IT-infrastruktur på én platform. Mindre og mellemstore virksomheder får lettere ved at booste produktiviteten og skabe vækst.


Verdens mest avancerede platform. Verdens enkleste, komplette IT-infrastruktur. Uanset hvilken vinkel du betragter Workplace Hub fra, så er den i sin egen kategori og umulig at sætte i bås. Men hvis du ønsker IT med flest mulig power og mindst mulig besvær, så bør du lære den at kende. 


For med Workplace Hub har Konica Minolta tænkt IT-infrastrukturen om, så du får frihed som en startup med IT-power som en stor koncern.


• Hvordan optimerer jeg min IT-infrastruktur?

• Hvordan administrerer og driver jeg bedst min IT?

• Hvad stiller jeg op med sikkerhedstruslerne?

• Hvordan bringer jeg omkostningerne ned?

• Hvad kan jeg gøre for at støtte forandringer?


Mindre og mellemstore virksomheder står over for mange store spørgsmål og beslutninger. Måske har din IT også udviklet sig ved knopskydning, og måske kræver det store ressourcer at holde alting kørende? Workplace Hub tilbyder dig et svar.


Hvad er en Workplace Hub?

Konica Minolta Workplace Hub er en skalérbar alt-i-én IT-platform, der støtter de mindre og mellemstore virksomheders behov for digital transformation og fleksibel arbejdskultur uden at tvinge dem til at implementere uoverskuelige store løsninger med tilsvarende store investeringer. 


Med Workplace Hub får du en hel vifte af fordele:


• Alt-i-én IT-platform – alle de grundlæggende IT-funktioner samlet i én løsning med stor skalérbarhed

• Maksimal sikkerhed – data- og netværkssikkerhed, autentificering og styring af adgangsroller

• Lej IT i stedet for at eje det – ingen store førstegangsinvesteringer, men derimod en fast pris hver måned

• Stærke samarbejdsværktøjer til deling af information

• Markedets stærkeste MFP


Kort fortalt: Konica Minolta Workplace Hub samler din IT-infrastruktur i én komplet platform, der forenkler alt din IT. Du får alt under samme paraply med enkel og brugervenlig administration. Som en smartphone, blot i en større størrelse.


Er du klar til en revolution?

Med Workplace Hub får du og din virksomhed en ny platform, der ikke alene samler din IT-infrastruktur, men også breder de digitale værktøjer ud til hele organisationen og gør det nemmere at samarbejde, produktudvikle, dele viden og kommunikere. Vel at mærke uden at gå på kompromis med sikkerheden og brugervenligheden.


Det er slut med at bruge tid på licenser, koordinering, flere leverandører og systemer, der konflikter. Brug tiden på forretningsudvikling i stedet, og styr hele din IT-infrastruktur fra et overskueligt dashboard, som du tilgår via din browser. 


Resten tager vi os af.