Webinar: Rethink Web-to-Print - Simple and flexible ecommerce websites for your print business


Torsdag den 25. februar kl. 11​.00

Øg omsætningen og reducer administrationsomkostningerne ved at sælge dine print online

Under pandemien fortsætter onlinemarkedet for printservices med at vokse, og trykkerierne investerer i stigende grad i deres onlinetilstedeværelse for at drage fordel af denne vækst. Vores Flex4 OPS-løsning kombinerer fordelene ved online markedsføring og web-to-print for at give en fleksibel og kraftfuld platform til at hjælpe trykkerierne.

 

 

 

I løbet af webinaret vil vi dække, hvordan en OPS print eCommerce-platform kan hjælpe dig med at:
 

  • Promover dit brand: Et veldesignet, brugervenligt website vil forbedre dit brands omdømme.
  • Bliv fundet online: Dine kunder laver deres research online, og det er vigtigt at sikre, at de finder dig før dine konkurrenter.
  • Skab ny forretning: Introducer muligheden for at tage imod printordrer 24/7, og øg omsætningen ved at tilbyde merværditjenester.
  • Forbedre kundeservicen: Forbedr din reaktionsevne og kommunikation med øjeblikkelig adgang til priser, bestilling og nemme hjemmesideopdateringer.
  • Vind og fasthold kunder: E-handel med print hjælper dig med at vinde nye kunder og leverer tjenester, der hjælper dig med at fastholde dem på lang sigt.
  • Reducer driftsomkostningerne: Strømlin dit printworkflow ved at udnytte mulighederne for integration af web til print.

Talere

Talere
quotes

With over 20 years of print industry experience, Jon has worked for manufacturers & their channel across EMEA markets.

Jon Hiscock

Head of Production & Industrial Print