Leasing af printer med alt inklusive


- Fast månedlig pris inkl. service og support
- Pålidelig service
- Højt sikkerhedsniveau

LEASE PRINTER HER

FORDELE VED LEASING AF PRINTER

Når du vælger at lease eller leje printere, betaler du en fast månedlig pris for de leasede maskiner. Leasingaftalen kan variere i længden og efter behov indeholde andre elementer i aftalen end selve printeren. Leasing af printer kan være en fordel for dig, hvis du vil være sikker på at have den bedste teknologi og fleksibiliteten i at ændre din leasingaftale, hvis dit behov ændrer sig. Derudover slipper du for at skulle foretage en større kapitalbinding, der er i at købe printere. Når du vælger at lease printer fra Konica Minolta, kan du regne med at få en samarbejdspartner, der rådgiver dig til den bedste printløsning. Vi lytter og finder den bedste leasingaftale, der matcher jeres behov, så I ikke skal mangle noget for at maksimere produktiviteten hos jeres medarbejdere. Vi har et stort team af eksperter klar til at hjælpe og rådgive dig til at få den bedste printløsning til din arbejdsplads. Vi forstår godt, at det er en vigtig del af jeres workflow at have et printunivers, der giver en positiv oplevelse med en masse muligheder frem for begrænsninger. Lease printer fra Konica Minolta i dag.

Du får altid personlig og lokal service af Konica Minoltas egne teknikere. Du kan være helt tryg, når du leaser en printer fra Konica Minolta. Al service er inkluderet i din leasingaftale, så service, reparationer, toner, udskiftning af dele osv. hører med, når du leaser en printer. Får I ekstra travlt i en periode, har du den fordel, at du kan øge aftalen med ekstra printere i din leasingaftale, så du ikke skal begrænses og kan imødekomme efterspørgslen. Leasing af printer kan derfor være en stor fordel, hvis du oplever stigende efterspørgsel, og I vokser som virksomhed. Leasing af printer er derfor den ideelle løsning til dig, der gerne vil fast aftale med fast månedlig omkostning, hvor alle former for service er inkluderet, så der ikke kommer uforudsete udgifter. Lease en printer for at få det maksimale ud af jeres produktivitet og værdiskabende arbejde. 
 


Større økonomisk frihed og likviditet uden stor kapitalbinding

Fast månedlig pris - ingen uforudsete omkostninger

Du har ingen vedligeholdelsesomkostninger

Vi vedligeholder servicerer, reparerer og udskifter tonere efter behov
 

Printer leasing giver dig skattemæssige fordele
 

Opgrader til den nyeste maskine under/ efter leasingperiode efter aftale i leasingaftalen

PRISVINDENDE LØSNINGER

Keypoint Intelligence - verdens førende uafhængige leverandør af testtjenester og analytiske oplysninger til dokumentbilledbehandlingsindustrien - siger: "Konica Minolta has skilfully crafted an A3 portfolio that is extremely reliable and easy to use, from top to bottom."

SERVICE OG SUPPORT

Leasing og leje af printer hos Konica Minolta hører sammen med god service. Du får altid personlig service i aftalen sammen med din leasing af printer. Vi har kontorer i alle 4 nordiske lande og kan hjælpe dig på dit lokale sprog. Med over 170 service-teknikere og supportmedarbejdere er vi rustet til at hjælpe dig på telefon, mail og direkte på din arbejdsplads. Tilkaldelse af tekniker, serviceeftersyn, reparation og løbende udskiftning af toner er inkluderet i aftalen sammen med din leasing og leje af printer. 
 

 • Stor ekspertise baseret på over 90.000 installationer i Norden
 • 170 service- og supportmedarbejdere i Norden
 • >99% oppetid
 • 88% first time fix rates af interne teknikere 

PROFESSIONEL LEASING AF KOPIMASKINE

 • Rådgivning til at finde den rette printløsning

 • Levering og installation af din kopimaskine/printer

 • Selvbetjeningsportal til håndtering af support og service

 • 20.000 print inkluderet (10k farve, 10k sort)

 • Tilkaldelse af servicetekniker inkluderet i serviceaftalen

 • Serviceeftersyn, reparation og løbende udskiftning af tonere 

 • Automatisk tæller-registrering og levering af tonere

LÆS MERE OM PRINTERE TIL ERHVERV

Designet til brugeren
Konica Minolta kopimaskiner er yderst brugervenlige. De har en stor touchskærm – ligesom på en smartphone eller tablet, hvilket gør det nemt at betjene dem.

 

Mobile Printing
Mobile Printing understøtter produktiviteten på arbejdspladsen. Det betyder, at du hurtigt kan oprette forbindelse til den valgte printer, og et øjeblik efter har du dit print i hånden.
 

Miljøfordele
Med vores miljøindstillinger, belaster du miljøet mindre og sparer penge samtidigt. Vores kopimaskiner kan eksempelvis reducere dit strømforbrug. 

Højt sikkerhedsniveau
bizhub i-serien er en populær serie af kopimaskiner, som også efterlever den generelle forordning om databeskyttelse (GDPR). Dokumenter, data og virksomhedsoplysninger er beskyttet på din kontorprinter.

Effektiv scanning og dokumentsøgning
bizhub i-serien gør det let at scanne dokumenter fra dine kopimaskiner direkte til din e-mail og ind i søgbare PDF’er. Optisk tegngenkendelse betyder, at du kan søge efter tekst og/eller sætninger i en PDF-fil samt hurtigt kopiere tekst til andre programmer.

Rådgiver til den digitale arbejdsplads
Vi forbinder mennesker, rum og teknologier og giver jer mulighed for at fokusere på jeres forretning. Konica Minolta printere kan frigive tid til dine medarbejderes kerneopgaver.

PRINTER LEASING TIL FREMTIDENS ARBEJDSPLADS

Vores printløsninger er designet til at understøtte produktiviteten i virksomheder, så medarbejderne kan fokusere på deres værdiskabende kerneopgaver. Printere fra Konica Minolta gør det muligt at scanne, kopiere, printe, hæfte, folde og meget mere. Vi tænker på fremtiden og rådgiver dig på vejen til fremtidens arbejdsplads.

Printerens intuitive touchskærm gør betjeningen let og sikker at anvende. Som en del af Konica Minoltas innovation og udvikling har bizhub-i kontorprintere har miljøindstillinger, som betyder, at du kan spare på dit strøm- og tonerforbrug. Vi arbejder konstant på at levere løsninger, som giver dig en fordel til fremtidens arbejdsplads. Vi stræber efter konstant at forbedre din oplevelse af dit printunivers, så du får den nyeste teknologi i din leasingaftale oven i den personlige service.

HVORFOR SKAL DU LEASE EN KONTORPRINTER?

 

Ved at lease en Konica Minolta kopimaskine får du omfattende service inkluderet i aftalen uden uforudsete omkostninger. Derudover får du hurtig svartid på service fra interne teknikere samt service, reparationer, udskiftning af dele osv. inkluderet i leasingaftalen. Derudover kan du efter aftale opgradere dine maskiner i leasingaftalen til den nyeste teknologi i løbet af eller efter leasingperioden er slut. Dermed vil du altid have den nyeste innovation inden for printteknologi. Med en leasingaftale fra Konica Minolta får du et sammenhængende printunivers uden begrænsninger i jeres workflow, så der kan fokuseres på de værdiskabende kerneopgaver. Du kan derfor få fornøjelsen af de samme muligheder, uanset hvor eller hvornår du vil printe. Du kan bruge din telefon til at printe, scanne og uploade dokumenter til søgbare PDF-filer, når du er på farten. 

 

Vi følger dit forbrug, når du leaser en printer, så du selv kan se forbruget, og vi rådgiver dig altid til den bedste løsning til jeres behov. Ved leasing af kopimaskine fra Konica Minolta får du en printer, der tilpasses efter jeres behov, så I får de funktioner i jeres printer, I ønsker. Vi rådgiver jer og laver en skræddersyet leasingaftale, så I får det rette printunivers, der optimerer jeres arbejdsgange og produktivitet. 

 

Konica Minolta printer leasing er derfor den perfekte løsning til jer, der ikke vil foretage en større investering af kapital og vil undgå uforudsete omkostninger. Leasing af kopimaskine er en omkostningseffektiv måde at forbedre produktiviteten og spare tid og penge på unødvendige frustrationer på arbejdspladsen. Brug konfiguratoren og lad vores team af eksperter tilpasse det helt rette printunivers til jer, så I kan optimere jeres workflow, undgå frustrationer og reducere omkostningerne på jeres kontor. 

LEASING AF KOPIMASKINE