Konica Minolta

Danmark

  • Danish

Giving Shape to Ideas

Kopi- og Farvekopimaskine

Kopimaskiner og farvekopimaskiner i højeste kvalitet

Søger jeres virksomhed en kopimaskine eller farvekopimaskine, der har stor papirhåndteringskapacitet og som kan håndtere virksomhedens printopgaver på en effektiv måde? Hos Konica Minolta kan I forvente en kopimaskine i højeste kvalitet, der kan optimere og tilpasses jeres workflow.

Konica Minolta har et bredt udvalg af kopimaskiner, der printer sort/hvid og farve i højeste kvalitet hver gang. Vi er specialister på print- og kopimarkedet og er, som førende leverandør af multifunktionsprintere, kendt for at levere innovative og prisbelønnede løsninger med omfattende efterbehandlingsmuligheder.

Kopimaskiner og farvekopimaskiner til ethvert behov

Uanset om jeres virksomhed har behov for en enkelt lille kopimaskine til et mindre kontor eller en stor maskine til en centralproduktion, kan vi tilbyde et produkt, der passer til jeres virksomhed. Vi tager højde for en række nøglefaktorer, der gør, at du får en imponerende hastighed, stor fleksibilitet og stabilitet samt ikke mindst en økonomisk gevinst.  

Kort sagt er vores maskiner af højeste kvalitet. Det sikrer, at jeres virksomheds krav om kvalitet og optimerede arbejdsgange imødekommes.

Kopimaskiner, der kan mere end blot at lave skarpe kopier

Konica Minoltas innovative maskiner er udstyret med en letforståelig og fleksibel brugergrænseflade. Den sikrer at I kan optimere både jeres arbejdsgange og workflows.

Med en kopimaskine eller farvekopimaskine fra Konica Minolta kan I nyde en professionel kopimaskines fordele og kvalitet.

I er meget velkomne til at kontakte os via boksen i højre side, hvis I vil vide mere eller indhente et tilbud på en kopimaskine eller multifunktionsprinter, der passer til jeres virksomhed.

Gå til bizhub kopimaskinerne