EN KONTORPRINTER DER MATCHER ALLE JERES BEHOV


- Fast månedlig pris inkl. service og support
- Pålidelig service
- Højt sikkerhedsniveau

FÅ ET TILBUD

LEASING AF KOPIMASKINE TIL KONTOR

Er du på udkig efter en pålidelig kontorprinter, der matcher alle jeres behov på kontoret? Hos Konica Minolta får du en kontorprinter, der er tilpasset til jer, hvor I får pålidelig service med i aftalen. En kopimaskine til kontor er en vigtig investering, og det er vigtigt at vælge en maskine, der matcher jeres specifikke behov. Konica Minolta har et bredt udvalg af kontorprintere, der er designet til at løse mange former for opgaver forbundet med print. Læs med her og bliv klogere på, hvad vores kopimaskiner til kontor kan hjælpe jer med.
 


Større økonomisk frihed og likviditet uden stor kapitalbinding

Fast månedlig pris - ingen uforudsete omkostninger

Du har ingen vedligeholdelsesomkostninger

Vi vedligeholder servicerer, reparerer og udskifter tonere efter behov
 

Printer leasing giver dig skattemæssige fordele

Opgrader til den nyeste maskine under/ efter leasingperiode efter aftale i leasingaftalen

PRISVINDENDE LØSNINGER

Keypoint Intelligence - verdens førende uafhængige leverandør af testtjenester og analytiske oplysninger til dokumentbilledbehandlingsindustrien - siger: "Konica Minolta has skilfully crafted an A3 portfolio that is extremely reliable and easy to use, from top to bottom."

SERVICE OG SUPPORT

Du får altid personlig service i aftalen sammen med din kopimaskine til kontor. Vi har kontorer i alle 4 nordiske lande og kan hjælpe dig på dit lokale sprog. Med over 170 service-teknikere og supportmedarbejdere er vi rustet til at hjælpe dig på telefon, mail og direkte på din arbejdsplads. Tilkaldelse af tekniker, serviceeftersyn, reparation og løbende udskiftning af toner er inkluderet i aftalen sammen med din kontorprinter.
 

 • Stor ekspertise baseret på over 90.000 installationer i Norden
 • 170 service- og supportmedarbejdere i Norden
 • >99% oppetid
 • 88% first time fix rates af interne teknikere 

SPAR TID OG PENGE MED DEN RETTE KONTORPRINTER

 • Rådgivning til at finde den rigtige printløsning
 • Levering og installation af din kontorprinter
 • Selvbetjeningsportal til håndtering af support og service
 • 20.000 print inkluderet (10k farve, 10k sort)
 • Tilkaldelse af servicetekniker inkluderet i serviceaftalen
 • Serviceeftersyn, reparation og løbende udskiftning af tonere 
 • Automatisk tæller-registrering og levering af tonere

LÆS MERE OM LEASING AF PRINTER

Designet til brugeren
Vores printere til kontor er yderst brugervenlige. De har en stor touchskærm – ligesom på en smartphone eller tablet, hvilket gør det nemt at betjene dem.

Mobile Printing
Mobile Printing understøtter produktiviteten på arbejdspladsen. Det betyder, at du hurtigt kan oprette forbindelse til den valgte kontorprinter, og et øjeblik efter har du dit print i hånden.

Miljøfordele
Med vores miljøindstillinger, belaster du miljøet mindre og sparer penge samtidigt. Vores kontorprintere kan eksempelvis reducere dit strømforbrug. 

Højt sikkerhedsniveau
bizhub i-serien er en populær serie af kopimaskiner til kontor, som også efterlever den generelle forordning om databeskyttelse (GDPR). Dokumenter, data og virksomhedsoplysninger er beskyttet på din kontorprinter. 

Effektiv scanning og dokumentsøgning
bizhub i-serien gør det let at scanne dokumenter fra dine kopimaskiner direkte til din e-mail og ind i søgbare PDF’er. Optisk tegngenkendelse betyder, at du kan søge efter tekst og/eller sætninger i en PDF-fil samt hurtigt kopiere tekst til andre programmer. 

Rådgiver til den digitale arbejdsplads
Vi forbinder mennesker, rum og teknologier og giver jer mulighed for at fokusere på jeres forretning. Konica Minolta printere til erhverv kan frigive tid til dine medarbejderes værdiskabende opgaver.

FREMTIDENS ARBEJDSPLADS

Vores printløsninger er designet til at understøtte produktiviteten i virksomheder, så medarbejderne kan fokusere på deres værdiskabende kerneopgaver. Konica Minolta kontorprintere gør det muligt at scanne, kopiere, printe, hæfte, folde og meget mere. Vi tænker på fremtiden og rådgiver dig på vejen til fremtidens arbejdsplads.

Kontorprinterens intuitive touchskærm gør betjeningen let og sikker at anvende. Som en del af Konica Minoltas innovation og udvikling har bizhub-i kontorprintere har miljøindstillinger, som betyder, at du kan spare på dit strøm- og tonerforbrug. Vi arbejder konstant på at levere løsninger, som sikrer dig en fordel til fremtidens arbejdsplads. Vi stræber efter konstant at forbedre din oplevelse af dit printunivers, så du får den nyeste teknologi i dine kontorprintere sammen med den personlige service.

HVORFOR SKAL DU LEASE EN KONTORPRINTER?

En kontorprinter giver en række fordele for virksomheder og kontorer, hvor print er en del af dagligdagen. En Konica Minolta kopimaskine til kontor fjerner de udfordrende barrierer i medarbejdernes effektivitet, så de kan fokusere på de værdiskabende opgaver uden frustrationer. Kontorprintere er printere til erhverv, der er designet til at håndtere store mængder printopgaver, hvilket gør dem ideelle til virksomheder og kontorer, da de vil have en høj grad af pålidelighed, så du ikke bliver forstyrret i dit workflow.

bizhub i-printerserien tilbyder effektive kontorprintere, der bliver sammensat efter virksomhedens behov. Maskinerne har høje udskrivningshastigheder og kan fx kopiere, scanne, hæfte, foldning og lave brochurer. Vores fokus er at give jer tidsbesparende funktioner samt minimere omkostninger forbundet med jeres printløsning.

Når du leaser en kontorprinter fra Konica Minolta, betaler du et fast månedligt beløb. Der er ingen større kapitalbinding fra start, og du får al service med i aftalen uden merbetaling. Der er derfor ingen uforudsete omkostninger, og du får en pålidelig service med hurtig tilkaldelse af tekniker. Kontorprinteren bliver vedligeholdt og serviceret af Konica Minoltas egne teknikere, der reparerer og udskifter toner efter behov. Efter aftale kan du derudover opgradere til den nyeste maskine under eller efter leasingperioden, så du altid er sikker på at få den nyeste printteknologi. 

Konica Minoltas kontorprintere giver jer mulighed for et sammenhængende printunivers uden begrænsninger for, hvor, hvornår og hvordan I behandler jeres print. Den rette printløsning for jer kan frigive tid til medarbejderne, så der kan fokuseres på opgaver, der har en direkte effekt på jeres værdiskabende aktiviteter. Indtast dine behov i vores system via linket nedenfor og få et uforpligtende tilbud. 

FIND DIN NYE KONTORPRINTER HER